Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

Επιτέλους ένα παιχνίδι που συνδυάσαμε την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα. Κρίμα που δεν είχε αντίκρισμα αφού το παιχνίδι ήταν τελικά φιλικό (οι αντίπαλοι μας δεν κατέβηκαν οπότε παίξαμε μεταξύ μας και περάσαμε και οι 2). Οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ δεν είναι κακή ομάδα (δεν είναι και UBBER ALLES) αλλά τελείωσε στον άλλο όμιλο μία θέση υψηλότερα από εμάς.. Άρα είναι μια καλή ομάδα υπολογίσιμη που άλλωστε φάνηκε και στο παιχνίδι… Για άλλη μια φορά προσφέραμε και θέαμα, και ήμασταν πολύ παραγωγικοί σε φάσεις (κυρίως στο 1ο ημίχρονο) αλλά και σε αποτελεσματικότητα στην άμυνα.. Είχαμε αρκετή ατυχία στην τελική προσπάθεια στο 1ο ημίχρονο και αρκετή τύχη στην άμυνα στο 2ο.

Η διαφορά στο σκορ όμως είναι δίκαιη βάση του πώς απέδωσαν οι ομάδες στο γήπεδο στο σύνολο του αγώνα.. Χωρίς υστερούντες η ομάδα μας, με τον HADJI στο πάγκο χτυπημένο και στη θέση του τον ΞΑΔΕΡΦΟ BABOU, που εγκλιματίστηκε αμέσως στο παιχνίδι, με καλές επεμβάσεις και καλές μεταβιβάσεις στους συμπαίκτες του (πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου στοιχείο και ίσως το μόνο που άμεσα πρέπει ο HADJI να βελτιώσει).

Στην Άμυνα BELE, PALLIS, FROSSI και κατά διαστήματα και ο KOPSI δεν άφησαν κενά, ήταν έγκαιρα στην σωστή θέση, και αποτελεσματικοί στα κοψίματά τους. Βοήθησαν δε και στην επίθεση όποτε είχαν την ευκαιρία..

Ο BELE έβαλε έλα εκπληκτικό γκολ – φάουλ αλλά ZOUNINIO από την σέντρα περίπου, με τον τερματοφύλακα ακόμα να μην έχει καταλάβει τι έγινε..
Ο
FROSSI ήταν πανταχού παρόν και έδειξε πως είναι μία extra αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν. Ο PALLIS Συμμετείχε στο 2 γκολ όταν προωθήθηκε και παίρνοντας την κόντρα έδωσε την ευκαιρία στον VEROU να σκοράρει...
Είχε προηγηθεί αποτελεσματικό
pressing από τους 2 του κέντρου KOPSI και TAKIS με αποτέλεσμα να κλαπεί η μπάλα και να βγούμε σε ένα από τους πολλούς αιφνιδιασμούς…

Ο KOPSI έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που επέστρεψε από Αμερική δείχνοντας να συνέρχεται σιγά σιγά…

Ο TAKIS ήταν στα καλά του, με πολύ καλό μοίρασμα παιχνιδιού αλλά και αμυντική βοήθεια…

Επιθετικά to Δίδυμο BABOU, VEROU έκανε ίσως το πιο πετυχημένο παιχνίδι ως τώρα μαζί, κατάφεραν και να συνδυαστούν αλλά και να συνεισφέρουν αμυντικά περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Δεν θυμάμαι ποιος έβαλε το 3ο γκολ! (παρακαλώ βοηθήστε..)

Και επειδή πολλά καλά είπαμε όλα όλα…

Να πούμε και μια γκρίνια μπαρτιτσέλο μπαρτιτσο..

Πιο πολύ σαν παράπονο.. Το έχω ξαναπεί αλλά δυστυχώς λίγοι το τηρούν..

Όταν έχουμε αλλαγές, (όπως προχτές τον πολύ χρήσιμο Δημήτρη, που ευτυχώς ήταν εκεί για να μας δώσει τις απαραίτητες ανάσες.. Τον ευχαριστούμε για την έξτρα ποιότητα και βοήθεια που μας έχει προσφέρει μαζί με τον αδερφό του ΓΙΑΝΝΗ στα τελευταία παιχνίδια), τα δίνουμε όλα και δεν κάνουμε οικονομία δυνάμεων..

Ζητάμε αλλαγή πριν εξαντληθούμε εντελώς ώστε η ομάδα να είναι διαρκώς φρέσκια και δεν μένουμε στο παιχνίδι κουτσά στραβά. Πέρα εμού και του Πάλλη κανείς δεν ζήτησε αλλαγή… Και σε καμία περίπτωση κανένας δεν απέδωσε 100% σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού…

Κανένας δεν βγάζει όλο το παιχνίδι άνετα, γιατί κανένας δεν έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση… Καταλαβαίνω τον ζήλο σας να προσπαθήσετε να προσφέρετε, γιατί νομίζετε ότι θα τα καταφέρετε και ότι αντέχετε αλλά αν δείτε και λίγο από έξω το παιχνίδι (δύσκολο αφού σχεδόν ποτέ δεν το επιδιώκετε μόνοι σας..) θα καταλάβετε ότι εκτίθεστε και πάνω από όλα εκθέτετε την ομάδα σε κινδύνους. Με 5’ ξεκούραση έκαστος, και σωστή κατανομή των αλλαγών, όλοι θα παίξουν αρκετά, αλλά και αποδοτικότερα! Όμως η τάση των περισσοτέρων να μην βγαίνουν πιστεύω φοβίζει και κάποιους να το επιδιώξουν αφού φοβούνται ότι αν το κάνουν θα ξεχαστούν στον πάγκο…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπόν να το λάβετε επιτέλους υπόψη ότι κανένας μας δεν είναι παικταράς ή μαραθωνοδρόμος να βγάζει όλο το παιχνίδι αβαβά… Κάντε τα κουμάντα σας και μόνοι σας ξεκουραστείτε έγκαιρα σε συνεννόηση πάντα με τον coach. Βάλτε τον εγωισμό σας σε δεύτερη μοίρα και την ομάδα πρώτη.. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ!!!!!

Τα λέω τώρα γιατί κερδίσαμε και κανένας δεν θα πει πως ψάχνω για δικαιολογίες, ή πάω αλλού το θέμα..

Κύριοι είστε ΑΝΤΡΕΣ αλλά πρέπει και να το αποδεικνύετε μέσα στο γήπεδο..

Αφήστε τους ηρωισμούς και κοιτάξτε το σύνολο, γιατί αυτό είναι που στηρίζει τον καθένα σας να κάνει το παιχνίδι του.. Μην έχετε παιδική συμπεριφορά, αλλά παιδική όρεξη και χαρά για το παιχνίδι.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός…
γιατί έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα βελτίωσης χωρίς ΕΞΤΡΑ παίχτες…
και είναι κρίμα να σπαταλάμε τις δυνατότητες μας σαν ΟΜΑΔΑ για μικροεγωισμούς…

5 ΣΧΟΛΙΑ:

verou είπε...

Ή έχουμε προπονητή η δεν έχουμε.Ό ταν ο προπονητής νομίζει πως είναι για το καλό τις ομάδος κάποιος να βγει, το λέει. Είναι λογικό κάποιος που είναι έξω να θέλει να μπει μέσα. Και κάποιος που είναι μέσα να μη θέλει να βγει έξω. Για αυτό το λόγο έχουμε προπονητή. Το θέμα είναι τι διαταγές ακολουθεί ο προπονητής. Δεν του είπαμε να κάνει ότι καλυτερο μπορεί και να παίζουν όλοι το ίδιο. Δεν του είπαμε να κάνει ότι καλύτερο μπορεί και να παίζει ο καθένας όσο θέλει εκείνος. Κάποιες φορές έκανε το ένακάποιες φορές το άλλο καποιες φορές κανένα από τα δύο. Δεν φταίει αυτός. Εμείς που δεν ξέρουμε τι θέλουμε! Νομίζω πως σε αυτή τη φάση το σωστό είναι να του πούμε να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα, ανεξαρτήτος πόσο θα παίξει ο καθένας. Επίσης,μ δράτωμαι της ευκαιρίας και ζητάω από τον προπονητή να καθορίσει το "βέλτιστο (για αυτόν) μέγεθος αποστολής", και ακόμα καλύτερα θα ήταν μια τριπλέτα, πχ 9,10,8 ή 10,9,11 κτλ. Για να ξέρουμε και εμείς τι κάνουμε!

Kopsi 74 είπε...

ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΈΡΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ..
ΑΠΛΆ ΤΟΥ ΕΜΦΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΜΑΔΑΣ και βάση αυτού πορεύεται σε τι επιλογές θα κάνει στο παιχνίδι..
Αυτό όντως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα και δημιουργείται διχασμός στη σκέψη τί δρόμο να ακολουθήσει..
Αυτό όμως δεν αλλάζει τα όσα είπα..
ο προπονητης δεν είναι και ο Μουρινιο, ουτε εχει 2-3 βοηθους να βλέπουν αν όλοι έχουν δυνάμεις.. Πρέπει και εμείς οι ίδιοι να εκτιμάμε καταστάσεις και αντοχές. Να λέμε σε τί κατάσταση είμαστε...

Σίγουρα την ΠΕΜΠΤΗ κατεβαίνουμε να κερδίσουμε με ότι κόστος έχει αυτο.. Αρκεί να πάιξουμε εμείς και όχι 8 άλλοι παίχτες... Δεν ξέρω για τον Νέστορα λοιπόν, ούτε και για τα αδέρφια και τους έξτρα που κατά καιρούς μας έχουν βοηθήσει.. Προχτές νομίζω ήταν όντως βοηθητικός ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και όχι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και εμείς οι υπόλοιποι.. Αυτό βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη και δεν είναι απαραίτητο ότι εκφράζει την ομάδα.. Ομως θεωρώ ότι δεν αλλαξε το DNA της ομάδας προχτες όσο τις υπόλοιπες φορές.. και αυτό φάνηκε και στην ομοιογένεια του παιχνιδιού..

Φυσικά κάθε καλός παίχτης που θέλει να γίνει ΜΟΝΙΜΟΣ στην ομάδα μας ενδιαφέρει να τον εντάξουμε στο σύνολο της ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ..

Επίσεις Θεωρώ πως 10αδα είναι ιδανικός αριθμός σύνθεσης με 11 να έιναι το μέγιστο αποδεκτό.. Δεν συζητάμε βεβαια για 8αδα.. 9δα είναι μία μέση λύση.

verou είπε...

Μήπως έχουμε μπερδέψει λίγο τα σώβρακα με τις γραβάτες? Εγώ ζήτησα από τον προπονητή να καθορίσει το βέλτιστο μέγεθος της ομάδας, από κανέναν άλλο. Άλλωστε, αυτός είναι κατά τη γνώμη μου και ο κατάληλος για να το κάνει. Εσύ, αλλωστε κατά δήλωσή σου, έχεις το ποδόσφαιρο σαν δεύτερο άθλημα, και το μπάσκετ σαν πρώτο. Νομίζω πως για μία ομάδα σαν και εμάς ο Damian είναι υπερ αρκετός, δεν χρειάζεται βοηθό για να μας κοουτσάρει. Εμείς, σαν απλοί παίκτες το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε υπό τις διαταγές του και να έχουμε το μυαλό μας 100% στο παιχνίδι. Ούτε να σκεφτόμαστε μήπως πρέπει να βγούμε, ούτε μήπως πρέπει να βγει κάποιος άλλος, ούτε τη χρώμα κάλτσες φοράει ο άλλος, ούτε τίποτα άλλο. ΄Οταν μπαίνουμε στο γήπεδο, πρέπει όλα τα άλλα να τα αφήνουμε απ'έξω.

Adrania F.C. PR είπε...

I rest my case...
(είναι και το τελευταίο σχόλιο - απάντηση που πέρνεις από εμένα Χρήστο...)

verou είπε...

Κρίμα, η ανταλαγη απόψεων είναι σημαντική και βοηθάει πιστεύω. Ο δρόμος που διαλέγεις είναι ο πιο εύκολος...

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός