Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

.. και Adrania F.C. - Beristas 1-6

Αλήθεια νομίζω πως θα βαρεθούμε να λέμε πως παίζουμε καλά και χάνουμε...
Δεν με πειράζει τόσο όσο φοβάμαι μην υπάρξει απογοήτευση...

Το παιχνίδι το κρατούσαμε στο 1ο Ημίχρονο μέχρι το Πέναλτι που μάλλον κακώς σφυρίχτηκε κατά μας. Το 0-1 στο ημίχρονο μας έκανε να μπούμε πιο δυνατά αλλά και με τη λάθος τακτική να ανοιχτούμε περισσότερο..
Το αποτέλεσμα είναι αποτυπωμένο στο σκορ.
Βεβαίως ήμασταν άτυχοι, στα σουτ, σε κάποιες άστοχες αποκρούσεις που μας στοίχησαν γκολ..

Δεν ήμασταν κακοί, αλλά δεν ήμασταν και αρκετοί. Οι αντίπαλοι ήταν μια καλή ομάδα, με πολύ καλή ψυχολογία στο παιχνίδι της και ακόμα καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Τους βοήθησε και η τύχη με το πέναλτι αφού μέχρι εκείνη την στιγμή κρατούσαμε και απειλούσαμε ταυτόχρονα… Μετά λύθηκαν…

Νομίζω πως ο Φίλος του Δημήτρη μπορεί να βοηθήσει πολύ, δείχνει ότι μπορεί άμεσα να ενταχθεί, όπως και έχει και την θέληση να το κάνει.. Ο φίλος του Χρήστου από την άλλη έδειξε πιο ανέτοιμος, πιο ψαρωμένος.. Ίσως να μην τον βοήθησε και το παιχνίδι και η θέση του..

Μια παρατήρηση γενικότερη… Νοιώθω ότι μερικοί λίγο έχουν αρχίσει και νευριάζουν με κάποια ελαττώματα του παιχνιδιού μας σαν ομάδα αλλά και κάποια των συμπαικτών τους. Πρέπει να προσέξουμε να μην χαλάσει το καλό κλίμα που υπήρχε το φθινόπωρο, που θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο των σερί νικών που είχαμε στο άλλο πρωτάθλημα…

Περιμένω τις απόψεις σας..

Καλό πολίτης RAZOR

Περαστικά στον άλλο ΓΙΩΡΓΟ , που τραυματίστηκε στο δάκτυλο του χεριού του , ελπίζω όχι σοβαρά., προσπαθώντας με αυτοθυσία να κρατήσει ανέπαφη την εστία του..

Υ.Γ.

ΤΟ πρώτο ΓΚΟΛ σε αυτό το πρωτάθλημα ένα πολύ ωραίο σουτ από τον ΤΑΚΗ!

7 ΣΧΟΛΙΑ:

mario pol είπε...

καλα πως γινεται να υπαρχει τοση διαφορα στα 2 πρωταθλήματα που η πρώτη ομαδα του δευτέρου να μην μπορει να ειναι ανταγωνιστική στο πρώτο???????????

verou είπε...

bele.

EPA 4 είπε...

πραγματικα για μενα το χθεσινο παιχνιδι ηταν το χειροτερο που εχουμε κανει ειδικα απο το δευτερο μισο του πρωτου ημιχρονου κ κυριως ολο το δευτερο δεν υπηρχαμε τρεχαμε ασκοπα ημασταν τελειως ασυνδετη σαν ομαδα κ δεν ειχαμε καθολου ψυχραιμια.με τετοιες ομαδες θελουμε υπομονη κ πειθαρχια ειναι εκνευριστικοτο οτι δε μπορουμε να κρατησουμε τις θεσεις μας.ακομα κ στο 0-0 ειμασταν πολυ τυχεροι δε γινεται να τρεχει μονο ενας να μαρκαρει ρε παιδια εγω χθες τον λυπηθηκα ετρεχε μονος του να καλυψει τα παντα στο κεντρο αναγκαζονταν πολλες φορες τα μπακ να συγκλινουν στο κεντρο να τον βοηθησουν κ ετσι μπορουσαν κ ανοιγαν το γηπεδο οι αντιπαλοι οταν δε κερδιζαμε τη μπαλλα κ τη περναγαμε μπροστα επικρατουσε η λογικη τους περναω ολους να κανω γκολ δεν ειναι μπαλλα αυτο περιμενω αλλαζω τη μπαλλα ν ανεβουν κ οι υπολοιποι.οι αλλοι δε παιζουν μονο για να δινουν κ να κοβουν μια ομαδα λεγεται ομαδα οταν ολοι κανουν επιθεση κ ολοι αμυνα κ το κυριοτερο ειναι αμυνα οπου εκει δεν υπαρχει αλληλοκαλυψη ποτε. μου δινεται η εντυπωση οτι επικρατει το ελα μωρε θα τη κοψει ο ταδε θα μου τη δωσει θα κανω γκολ.δεν ειναι ετσι. αυτη ειναι η αποψη μου πιστευω οτι μπορουμε να εχουμε πολυ καλυτερη εικονα κ βεβαια δε βγαζω τον εαυτο μου απο τα παραπανω δε θελω να παρεξηγηθω απο κανενα.πιστευω στο επομενο παιχνιδι να παρουσιαστουμε πιο συγκεντρωμενοι κ να πιασουν την ιδια αποδοση ο δημητρης κ ο τακης συγκηνητικοι μπραβο

Adrania F.C. PR είπε...

about VEROU...

DEN TO EPIASA TO SXOLIO...???

about EPA 4...

Χαιρετίζω την πρώτη συμμετοχή του Μιχάλη στο blog.. έστω και με "πικρό" σχόλιο...

Νομίζω πως απλοποιούμε τα πράγματα που είναι σύνθετα, και παρουσιάζουμε ως πολύπλοκα αυτά που είναι όντως απλά.
Σας μπέρδεψα?

Εμένα καθόλου..

Είναι πολύ καλό να συζητάμε για όλα αυτά με μία μικρή λεπτομέρεια...
Πρέπει να αποδεχτούμε 2-3 σταθερές στη συζήτηση - ως αξιώματα - ώστε να έχει η συζήτηση κοινή βάση...

Αυτά κατά τη γνώμη μου είναι :

1) Επίπεδο
Ρεαλιστική εκτίμηση του δικού μας και των αντιπάλων ευρύτερα…
Διαφορά κλάσης (αν υπάρχει και βαθμός δυσκολίας ανταπόκρισης μας στο επίπεδο του αγώνα)

2) Κοινή Οπτική στόχων..
Τι στόχους έχουμε και με τι προτεραιότητες…
Νίκη? Συμμετοχή όλων? Συνέπεια παικτών? Ηθική ομάδας? Φιλικό κλίμα?
Τι από όλα και με πια σειρά…

3) Πραγματικές δυνατότητες παικτών ατομικά.. (τεχνική – φυσική κατάσταση – χαρακτήρας – συνέπεια προς την ομάδα- προσωπικές υποχρεώσεις)
Όλοι ξέρουμε πάνω-κάτω τα TOP και τα BOTTOM των συμπαικτών μας και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας τους και εμείς σήμερα..

Αν συμφωνήσουμε σε αυτά.. νομίζω έχουμε μια βάση να μιλήσουμε, για συστήματα, θέσεις, προσπάθεια ή όχι του καθενός, ομαδικότητα κλπ..

Περιμένω λοιπόν μία πρώτη προσπάθεια σε αυτό..

Παράκληση Μιχάλη…
Αν και δεν είμαι ο αρμοδιότερος να μιλήσω, (Βασιλιάς των ορθογραφικών) θα σου πω κάτι που έχω πει και σε άλλους στα πρώτα τους μηνύματα στο blog.
Γράφε καθαρά και ευανάγνωστα.. για να μπορεί αυτός που διαβάζει να κοιτά αυτά που λες και να μην χάνετε στο να προσέχει πως τα λες και να προσπαθεί να βγάλει νόημα..
Δυσκολεύτηκα πολύ να διαβάσω το μήνυμα σου..
Προσπάθησε να το γράφεις πρώτα σε WORD (εγώ πια αυτό κάνω..) να το διαβάζεις και μετά να το κάνεις copy στο blog..

Επαναλαμβάνω είμαι ο χειρότερος σε αυτό.. μην με παρεξηγείς .. είμαι σίγουρος ότι και άλλοι θα στο πουν..

EPA 4 είπε...

1)υπαρχει μεγαλη διαφορα για αυτο πρεπει να ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι και πιο ομαδικοι
2)φιλικο κλιμα κ κυριως να το χαιρομαστε (ολοι εχουμε τα προβληματα μας και θελουμε να ξεφυγουμε λιγο) ολα τα αλλα ανεξαρτητου σειρας καλως να ερθουν
3)η πειθαρχια δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες του καθενος μας
Και για να το θεσω λιγο με τον ορο το δικο σου αγωνιστικα δεν ειμαστε συνεπεις με την ομαδα παραδειγμα το τελευταιο παιχνιδι οπου ο καθενας μας εκανε οτι ηθελε (αλλωστε εσυ ειπες να συγκεντρωθουμε για να μη συντριβουμε)

Οσο για τη γραφη με συγχωρειτε αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι. αν βγηκε κατι πικροχολο (οπου μας παιρνει ολους η μπαλλα) ειναι γιατι με λιγη προσοχη θα κερδιζουμε κατι παραπανω

seirios69 είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ (Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ - ΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ RAZOR ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ RAZOR ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ!!

Να υποθέσω ότι ο verou με το comment 'BELE' ennoei oti mas leipei i parousia tou alekou...?!! Φανταζομαι αυτο εννοεί...

Αν και δυσκολευτικα να καταλαβω τα σχολια του φίλου μιχάλη τον δικαιολογούμε καθ'ότι η πρώτη του φορά που γράφει σχολιο...
Στο δια ταύτα...Συμφωνώ στα σχόλια και του φίλου verou & epa & του πρόεδρου.
1. Σίγουρα μας λείπει η παρουσία, η εκρυκτικότητα του Αλέκου αριστερά και το τρομερό σουτ αλλά και το ότι έβλεπε καλά το γύπεδο. Τουλάχιστον μπορούσε να 'βρει' εύκολα του επιθετικούς και τους πλάγιους (όποτε υπήρχαμε). Αριστερά αντιμετοπίζουμε ενα προβληματακι το οποίο θα λυθεί με περισσοτερη αυτοσυγκεντροση, πειθαρχία και την προσθήκη του Αλέκου.
2. Ας παραδεχτούμε οτι ήταν καλύτερη ομαδα αλλά το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν είχαμε και τόση διαφορά δυναμικότητας! Απλά ήταν πιο συγκεντρομένοι αυτοι στο 2ο ημιχρονο απ'ότι εμείς που χαναμε θέσεις. Οσο για τις προσθήκες συμφωνω με τον πρόεδρο που είχε σε αυτο καλή εικόνα και το σχολιο του τα λεει ολα.
3. Νομίζω ότι οι στόχοι της ομάδας ειναι απλοί όπως τους έχω δει...
- να φερόμαστε σαν ομάδα εντος και εκτος γυπέδου
- να χαιρομαστε σαν ομαδα και σαν φίλοι το παιγνιδι
- να παιζουν όλοι
- να ειμαστε παρεα
- να μιλάνε και να δινουν εντολές ΜΟΝΟ ο πρόεδρος και ο αρχηγός τους οποιους πρεπει αλλα και πιστεύω οτι ακούνε όλοι και σέβονται τις αποφάσεις τους (ασχέτως αν βγουν σωστές ή οχι - ανθρωποι ειναι οχι επαγγελματίες προπονητές). Φυσικά και οι υπολοιποι εχουμε άποψη αλλά την ώρα του αγώνα αυτοι οι 2 πρεπει να μιλάνε να κάνουν τις αλλαγές υπέρ της ομάδας και των στόχων. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 'ΒΕΛΗ' ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ το ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ/ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ - αυτο ο προεδρος και ο αρχηγος το εχουν καταλαβει πιστευω και αυτο εμενα τουλαχιστον με ηρεμει οτι δεν εθελοτυφλουμε. Απο την αρχή που μου έγινε η τιμή να είμαι σε αύτή την ομάδα και από την στιγμή που αποδέχτηκα τα άτομα αυτα ως πιο εμπειρα και παλιά στην ομάδα ΟΦΕΙΛΩ να πειθαρχώ και να αποδεχομαι τις αποφασεις αλλαγής, τακτικής κλπ που μόνο ΑΥΤΟΙ πρεπει να εκφραζουν μεσα στον αγώνα. Όλοι οι υπολοιποι απλα προσπαθουμε για το καλυτερο και πρεπει να λεμε τις αποψεις μας - ειπαμε δεν ειναι Θεοι να τα ξερουν ολα!.
4. Παιδια πρεπει να καταλαβουμε κατι απλό: όσο παίζουμε κάτω την μπάλα και συνέχεια κινούμαστε στο χώρο 'βλεποντας' τις τρυπες και βοηθώντας τον συμπαικτη να δώσει την πάσα του, μόνο βελτίωση μπορει να υπάρξει!!! ΟΣΟ ΟΜΩΣ κάνουμε ΜΟΝΟ ατομικές ενέργειες (δεν δίνουμε την μπάλα ούτε απο το αριστερό μας στο δεξί μας) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ!!!
5. Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι, να εχουμε υπομονή οταν εχουμε την μπαλα αλλά και να βοηθάμε ΟΛΟΙ τον συμπαίκτη να δώσει την πάσα. Δίνω την πασα και καλύπτω ή δίνω και τον βοηθάω με την κίνηση μου να ανοιχτεί να ξεμαρκαριστεί ή και να την ξαναδώσει... ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ κανουν οι αντιπαλοι μας σε αυτο το επιπεδο για αυτο και εχουν καλυτερη κυκλοφορια και αποτελεσμα.
6. Θα επιμείνω ότι τα πλάγια μας πρέπει να παίζουν πιο ΠΙΣΩ γιατι ξανά γινόντουσαν απο τον αντίπαλο καθετες και πλαγιες μπαλιές σε αντιπαλο ΠΙΣΩ απο την πλατη των πλαγιων αμυντικων μας! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι πλαγιοι να δωσουν 1η προτεραιοτητα σε αυτο ρε παιδια... οχι μονο ΕΠΙΘΕΣΗ! η αυτοσυγκεντροση των αμυντικων ειναι ΚΥΡΙΩΣ στην αμυνα τους - αυτος ειναι αλλοστε και ο ρολος τους!! ΑΛΛΙΩΣ να τα βαλουμε κατω με τον προεδρο και τον αρχηγο, να δουμε που μπορει και θέλει να παιξει ο καθενας και που μπορει να βοηθησει τα μέγηστα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προσφερομαι να κατσω πισω αριστερο η δεξί μπακ αν πιστευει καποιος οτι μπορει να ανταπεξελθει στο κεντρο εξισου καλα και γιατι όχι και καλυτερα απο εμενα. Εγώ απο δεξι μπακ ξεκινησα οποτε την ξέρω την θέση. Αφήνω την αποφαση στον προεδρο και αρχηγο της ομαδας.
8. Επισης νομίζω οτι η επανένταξη του φίλου Σπύρου θα δώσει επίσης την δύναμη στην άμυνα μας. Χωρίς Σπύρο και Αλέκο είναι φυσιολογικό η άμυνα να 'έπεσε' απο θέμα δύναμης.
7. ΤΕΛΟΣ θέλω να επιβεβαιώσω τον φίλτατο προεδρο μας οτι δεν θα αφισουμε την απογοητευση της ήττας να καταστρεψει το ωραιο κλιμα που εχετε/εχουμε φτιαξει. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑΚΗΣ

verou είπε...

Προτείνω με δημοκρατικές διαδικασίες να ορισθεί κάποιο δίωρο της εβδομάδος ως δίωρο της ομάδος. Εξωγηπεδικά. π.χ. Κυριακή 6-8, τετάρτη 9-11, οτιδήποτε άλλο. Να μαζευόμαστε, όσοι μπορούν, σε κάποιο χώρο σταθερό ή μη,(εργαστήριο, epa's, χαρά, κτλ) για να συζητάμε και να ανταλλάσουμε απόψεις, όπως καμιά φορά γίνεται μέσω blog. Είναι καλό να είναι στάνταρ η μέρα και η ώρα για να μπορεί ο καθένας να φτιάχνει το πρόγραμμά του.Για να κάνω την αρχή προτείνω να μαζευόμαστε κάπου κάθε Κυριακή 8-10. Το μέρος προτείνω να ανανεώνεται(όχι να αλλάζει) κάθε εβδομάδα, έτσι για να μην βαριόμαστε.

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός