Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 7 Μαΐου 2008
Με ένα Άδοξο μέν , δίκαιο δε 0-3 οι χωρικοί δίκαια κρίνοντας την απόδοση των ομάδων στο γήπεδο πέρασαν στο ΤΕΛΙΚΟ με τον ΚΑΤΣΕΛΗ.
Όσο για μας...
Τελειώνει άδοξα μια πολύ καλή πορεία στη πρώτη μας συμμετοχή στη Α΄Κατηγορία. Φέτος μόνο κέρδη εισέπραξε η ομάδα.. Πέρα από την ευκαιρία στο Τελικό της Β΄ Κατηγορίας που χάσαμε το κύπελλο, θεωρώ ότι ομάδα φέτος είχε τεράστια πρόοδο.

Γίναμε ΟΜΑΔΑ με Ο κεφαλαίο.
Γίναμε ΕΝΑ , μια παρέα φίλων, που παίζουμε για το σύνολο και όχι για την πάρτη του ο καθένας.
Γίναμε ΣΥΝΟΛΟ, με αρχή και τέλος, με ξεκάθαρες θέσεις, μυαλό τις περισσότερες φορές στο γήπεδο, με ήθος και υποδειγματική συμπεριφορά στο γήπεδο, περήφανοι να φοράμε την φανέλα που ιδρώνουμε άλλοι 1, άλλοι 2, άλλοι 3 χρόνια τώρα.
Αρχίσαμε να παίζουμε με ΣΥΣΤΗΜΑ, και όχι τουρλουμπούκι (με εξαίρεση χτες που ήμασταν φάντασμα της Adrania και όχι η ομάδα που είδαμε τα προηγούμενα παιχνίδια.). Όμως και ένα κακό παιχνίδι το δικαιούμασταν.

Πραγματικά ήθελα πολύ να βοηθήσω χτες (ήμουν έτοιμος να μπω με το τζιν και να παίξω, αφού το αίμα μου έβραζε), αλλά ιατρικός ήταν απαγορευμένο.

Συγχαρητήρια σε όλους για μια όμορφη χρονιά. Θα κάνουμε πριν το Γάμο του Δημήτρη ένα απολογισμό και καθορισμό στόχων για του χρόνου.

Μετά από ομόφωνη απόφαση το υπόλοιπο των 100€ του ΤΑΜΕΙΟΥ της ομάδας, θα αγοραστεί ένα δώρο από την ομάδα για τον Γάμο του Δημήτρη, απόφαση που με έκανε περήφανο ως Πρόεδρο της Adrania F.C. .

Τώρα ξεκουραζόμαστε και σε καμία 10ρια μέρες κανονίζουμε να ειδοθουμε, να παίξουμε και κάνα φιλικό αν βρούμε και να τα πούμε Σκεφτείτε στόχους, τι θα κάνετε του χρόνου, (κάποιοι είναι φαντάροι, κάποιοι γυρνάνε, ώστε να δούμε τις ανάγκες από τώρα ...)

4 ΣΧΟΛΙΑ:

seirios69 είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΟΟΟΟΟΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!! ΠΣΣΣΤ ΑΡΧΗΓΑΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ...Ε?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο 1ΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ 2 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1975' ΧΑΧΑΧΑΑ... ΡΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!! ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ... ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΞΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ 1960' ΧΑΧΑΧΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 1-2 ΠΡΟΣΘΗΚΕς ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΘΡΕΣΚΑΔΑ ΙΣΩΣ ΜΕ 1 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ - 1 ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΠΑΝΩ - ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΒΕΡΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Pallis είπε...

Θα εγκαταλείψω για να αφήσω την
θέση μου μόνο στον pallis junior.
Η χρονιά ήταν καλή.
Μην ξεχνάτε πως αρχίσαμε…
Συμφωνώ ότι η ομάδα θέλει και μερικές προσθήκες.

verou είπε...

Μιλάω με Ρίμπο, αν η ΑΕΚ δεν βγει τελικά CL μου είπε πως μπορεί και να έρθει σε εμάς αν δεν φύγει για Brazil.

seirios69 είπε...

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ! ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ??

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός