Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008
4η αγωνιστική Α' Ομίλου
BEER
UNITED -AdraniaFC 3-2
(2-0)

ARXIKH ΣΥΝΘΕΣΗ:
1) HADJI
2)
KOPSI 3) DREDD
4)
TATSIOS .......5) MICHAS
6) EPA 7) TAKIS
8) BELE

ΣΚΟΡΕΡ: EPA, RIVER
MVP: EPA

ΑΛΛΑΓΕΣ: 9) RIVER 10) MARIO 11) PALLIS (injured)
ΑΠΩΝ : YAN, RAZOR, , SPYROS, BABOU (Δεν αναμένει.. έγινε πατέρας..), VLAXOS

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ
Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει... Καταρχήν να δώσω και επίσημα τα συγχαρητήρια μου στον BABOU που έγινε πατέρας προχτές από όλη την ομάδα τις καλύτερες ευχές μας... Επίσης να συλλυπηθώ τον HADJI που ήταν ψυχολογικά ράκος χτες αφού πέθανε ο σκύλος του που τόσο πολύ ήταν συναισθηματικά μαζί του δεμένος..

Δεν ξέρω πραγματικά πώς να αναλύσω το χθεσινό παιχνίδι. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχουμε ξαναπαίξει τόσο άναρχα, με τόσες ευκαιρίες στην επίθεση, και τόσες λίγες ευκαιρίες των αντιπάλων στα καρέ μας, τόση πολύ κατοχή μπάλας (σχεδόν μονότερμα στο 2ο ημίχρονο) και να χάνουμε έτσι. Το μόνο καλό για μένα το πείσμα ορισμένων στο να μην παρατήσουμε το παιχνίδι ακόμα και στο 3-0 με αποτέλεσμα να μαζέψουμε το σκορ σε 3-2 και τουλάχιστον αν αμβλύνουμε τις εντυπώσεις.
Επιθετικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια αστοχία. Πραγματικά ειδικά στο 2ο ημίχρονο χάσαμε τουλάχιστον 7-8 έτοιμα γκολ χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Αμυντικά δεν ήμασταν τόσο χάλια, αν εξαιρέσουμε τα 4 ΤΣΑΦ που μας στοίχισαν 3 γκολ. Δεν αφήσαμε τους αντιπάλους να κάνουν παιχνίδι και πραγματικά το σκορ είναι εντελώς πλασματικό.
Δεν ξέρω αν έφταιγε το στήσιμο της ομάδας, η κατάσταση πολλών από μάς, οι τυχόν ελλείψεις που είχαμε.. Ξέρω όμως ότι από τις ομάδες που παίξαμε αυτήν την είχαμε περισσότερο από όλες και τελικά χάσαμε πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά..
Μήπως τελικά θέλουμε δύσκολα για να τα δώσουμε όλα.;
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι ήταν μια κακή παρένθεση, και ότι στο επόμενο που είναι το κλασικό Ντέρμπι θα είμαστε αυτοί που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε...
Δεν θα κάνω προσωπική κριτική στον καθένα, μόνο ότι χάρηκα με την εμφάνιση του ΤΑΤΣΙΟΥ στο β' ημίχρονο ( στο πρώτο ήταν νωθρός και κάθισε πάγκο), και να ζητήσω συγνώμη για τα 2 λάθη μου στο Α΄ημίχρονο που όσα και αν έσωσα στο Β' παρέμειναν καθοριστικά ψυχολογικά για την ομάδα.. Αν έβγαζα ένα παίχτη καλύτερο του αγώνα αυτός θα ήταν ο EPA που ήταν πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών..

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΜΠΤΗ 30/10/2008 , 21:30 ME ΚΑΤΣΕΛΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ:

seirios69 είπε...

Συμφωνω αλλα επισης θα πρεπει να το συζητησουμε γιατι πιστευω οτι καποιες αποψεις νομιζω ειναι σωστες... πρεπει να βελτιώσουμε τον τροπο που αναπτυσομαστε.

κατα τα αλλα μεσα για την Πεμπτη.

seirios69 είπε...

A EPEISIS XRONIA POLLA RE DIMITRI ALLAXA KINITO KAI TELEUTAIA STIGMI KATALAVA OTI STIN ALLI SYSKEVI DEN EXO TO DIKO SOU!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός