Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009
6η αγωνιστική Α' Ομίλου
BERISTAS -Adrania F.C. 5-3(1-3)


XIKH ΣΥΝΘΕΣΗ:
1) HADJI
2) DREDD 3) PALLIS
4) KOPSI ....... 5) YAN
6) TAKIS 7) EPA
8) NIKOS

ΣΚΟΡΕΡ: TATSIOS(2), NIKOS

MVP: TATSIOS,

ΑΛΛΑΓΕΣ: 9)TATSIOS
ΑΠΩΝ: PAN, BELE, RAZOR, RIVER, MARIO, BABOU, MICHAS, VLAXOS

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ

Χάσαμε με 5-3. Κερδίζαμε στο ημίχρονο 1-3. Τι συμβαίνει άραγε;
Kαλή εμφάνιση ήταν γενικά αλλά τα χαλάσαμε κάπου εκεί στο 2ο ημίχρονο με λάθη παιδαριώδη - που αντίστοιχα των αντιπάλων μας έδωσαν το προβάδισμα στο 1ο ημιχρονο ( να μην το ξεχνάμε αυτό) - και έλλειψη καθαρού μυαλού.
Προσωπικά είδα πρώτη φορά το ΝΙΚΟ και έμεινα πολύ ευχαριστιμένος και απο απόδοση αλλά και απο χαρακτήρα ατόμου. Πιστεύω ότι είναι χρήσιμος και πρέπει να τον μονιμοποιήσουμε.
Επίσης καλή εμφάνιση από το HADJI, πάρα τα 5 γκολ, θεωρώ ότι επανέρχεται στα προηγούμενα επίπεδά του.

Με έχει κουράσει πάντως η αδιαφορία μερικών και είναι δύσκολο να παλεύεις μόνος.
Ισως πρέπει να σκεφτούν μερικοί αν όντως θέλουν να συμμετέχουν στην ομάδα αυτή. Εαν το κάνουν θα το κάνουν τηρώντας τους κανόνες συμπερίφοράς και τις υποχρεώσεις τους, αλλιώς υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν να μπουν στην ομάδα, με όρεξη και μεράκι. Δεν μπορούμε να έχουμε πάνω από 16 παίκτες ενεργούς - ήδη 16 είναι πολλοί - οπότε παρακαλω σκεφτήτε το καλά.

Ξεκινάει καινούργιος μήνας στο επόμενο παιχνίδι όλοι πρέπει να φέρουν την συνδρομή Μαρτίου (μερικοί και του Φλεβάρη). Παρακαλώ θυμηθήτε το το ταμείο θα πάει μείον αλλιώς.
Το παιχνίδι που χάθηκε αυτό το μήνα θα μπεί κάπου στον επόμενο..

1 ΣΧΟΛΙΑ:

seirios69 είπε...

κυριοι καλημερα σας,
αν και δεν ειμαι παλαιό μέλος της αδράνειας θα ήθελα να συμφωνήσω 100% με την άποψη του προέδρου ότι οι 'αλεξιπτωτιστές' μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Το να έρχονται 1-2 παιγνίδια το 2μηνο δεν βοηθάει κανέναν - ούτε εμάς αλλά ούτε εκείνους. Ας το σκεφτούνε λοιπόν διπλά και ας ξεκαθαρήσουν την κατάσταση. Ή να έρχονται τακτικά ή να μήν έρχονται. Όλοι έχουμε δουλειές αλλά μερικοί βρέξει-χιονίσει ειμαστε εκει!

Για το παιγνίδι τωρα...
εγώ νομίζω ότι κρίθηκε σε 2 βασικά σημεία σε συνδιασμό με αυτά που ανέφερε και ο φίλος γιάννης. 1) Αν ο Νικόλας μπροστά είχε βάλει τα 2 κλασσικότατα τετ-α-τετ το παιγνιδι θα είχε τελειωσει (προς θεού δεν κατηγορώ τον Νικο γιατι το παιδι έπαιξε πολύ καλά και σκόραρε, έτρεξε πολύ, μάρκαρε ΚΑΙ πίσω κλπ κλπ) απλά επισημένω το γεγονός οτι αν είχανε μπεί τωρα θα ήταν διαφορετικά 2) αυτό που δεν δικαιολογείται με τίποτα ήταν η καθύζησή μας στην αρχή του 2ου ημιχρόνου που κυριολεκτικά 'χασαμε την μπάλα' κλειστήκαμε πίσω και είμασταν ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πολύ νοχελικοί ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

και 2 άλλα πραγματάκια που προσωπικά πιστεύω πρεπει να είναι λίγο πολύ πάγια: εκτελέσεις κόρνερ - τα αριστερά πρέπει να τα χτυπάει αριστεροπόδαρος (φραγκ.ή μήχας) και τα δεξιά κάποιος που δεν έχει ούτε διεισδυση ούτε κεφαλιά και με καλό δεξί (το ποιος καλό ειναι να προυπάρχει και όχι να το κανονίζουμε εκείνη την ώρα)
καθώς και εκτελέσεις φάουλ που χρειάζεται δυνατό, τεχνικό και καλό σουτ ανάλογα την πλευρά
οπως επείσης και πέναλντι!
παράδειγμα: στο φάουλ που εκτέλεσε ο νίκος παρατείρησα τα εξης λάθη - κανένας δεν είχε παει αριστερά και δεξιά οπότε εβγαζε μάτι ότι θα γίνει σουτ και όλοι περιμένανε το σούτ που παρεπιπτόντως ήταν έξυπνο μεν αλλα στιμένο πολύ κοντά στο τέρμα για να πετύχει δε! επείσης ο Νίκος και να ήθελε δεν είχε επιλογές να σπασει λίγο την μπάλα (εκει στην προκείμενη περίπτωση σωστό μου φαίνεται οτι απο την στιγμή που ήταν στο κέντρο στημένη η μπάλα θα έπρεπε να την σπάγαμε ή λίγο αριστερά ή λίγο δεξιά ώστε να τραβαγε ενα σουτ ο αριστεροπόδαρος μας ή δεξιοπόδαρός μας με καλό σουτ!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΜΕΝΑ!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός