Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 17 Μαρτίου 2009
7η αγωνιστική Α' Ομίλου
ΘΗΣΕΙΟ - Adrania F.C. 5-5(1-3)

AΡXIKH ΣΥΝΘΕΣΗ:
1) HADJI
2) DREDD 3) KOPSI
4) TATSIOS ..... 5) YAN
6) TAKIS 7) EPA
8) BABOU

ΣΚΟΡΕΡ: BABOU (5)
MVP: HADJI

ΑΛΛΑΓΕΣ: 9) CHRIST 10) MICHAS
ΑΠΩΝ : MARIO (Still INJURED), VLAXOS, RIVER, NIKOS, BELE, RAZOR

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ - ΣΧΟΛΙΟ

Πάιξαμε με το ΘΗΣΕΙΟ το αναβληθέν μας και όχι με τα ΖΩΝΙΑΝΑ που ήταν το προγραμματισμένο παιχνίδι. Ηταν ταλαντούχα ομάδα, αθηρόστομη με σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Το παιχνίδι το είχαμε αλλά τελικά ήρθε...
Ισοπαλια 5-5 πραγματικά στο παρα 5'' και πολύ μουρμούρα. Λίγο τα συνεχόμενα μέτρια αποτελέσματα, λίγο το ότι έχουμε ξεχάσει την νίκη πολλές βδομάδες τώρα, λίγο ο έντονο δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων, και τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πιο πολύ όμως απο όλα με πειράζει που ο καθένας θυμάται και τονίζει ότι τον βολεύει και ξεχνά που είναι αυτός λάθος.
Επίσης πολλοί ξεχνούν ότι σκοπός είναι πρώτα η παρέα, και το να περνάμε καλά, και δεν νομίζω κανένας να περνάει καλά όταν τον βρίζουν ή του τα χώνουν συνέχεια.
Εντάξει ο ΒΑΒΟU εχει ικανότητες στο γκολ και σε κάθε συμμετοχή του πετυχαίνει αβέρτα, πράγμα που η ομάδα υστερεί και δεν έχει άλλον που να βλέπει πλεκτό με την ίδια ευκολία. Εχει γίνει όμως "τουρίστας", και συνολικά δεν έχει έρθει στο 47% των παιχνιδιών φέτος. Παρόλα αυτά έχει πετύχει 22 γκολ!, συνολικά.. το 40% όσων έχει πετύχει όλη η ομάδα. Με μέσο όρο 2,4 γκολ ανα παιχνίδι αν δείτε ποσα παιχνίδια χάσαμε με 1 γκολ θα καταλαβετε που θα ήταν η ομάδα αν ήταν παρόν στο 80% των παιχνιδιών. Και φυσικά δεν τα έχει πετύχει όλα μόνος του, αλλά και η ομάδα έχει συμβάλει σε αυτα. Το θέμα είναι ότι όσο σημαντικός είναι , και είναι πολύ, δεν μπορεί να πέρνει από τα μούτρα άτομα με λιγότερες ίσως ικανότητες αλλά που όλα τα παιχνίδια που απουσίαζε ήρθαν και η ομάδα μπόρεσε και έπαιξε ώστε να μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να μπορούν όλοι να συνεχίσουν να παίζουν κάθε εβδομάδα. Για μένα η συμμετοχή και η συνέπεια στην ομάδα είναι σημαντικότερη και των γκολ και των ικανοτήτων και το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχη. Πόσο μάλλον αν κάποιος είναι και ικανός και συνεπής. Οταν λοιπόν δεν κρατάμε τάξη στην προσέλευση, τις απαντήσεις, το ενδιαφέρον για την ομάδα και τα παιχνίδια είναι λογικό το μπάχαλο να μεταφέρετε στο παιχνίδι και κανείς να μην υπολογίζει τι του λένε και πως και που θα πρέπει να παίζει. Καλή η γκρίνια και το παράπονο μετά την ήττα, ή την ισοπαλία αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρονται κάποιοι καλό θα ήταν να αφιερώσουν λίγο παραπάνω χρόνο και ουσία στην ομάδα, πρίν τα παιχνίδια ή και εκτός γηπέδου. Οταν γίνει αυτό θα δείτε πραγματικά αλλαγή στην ομάδα.

Υ.Γ.
Πολύ καλή απόδοση για μένα χτες είχε ο HADJI. Πιέστηκε πολύ και είχε πολύ καλές αποκρούσεις. Ο EPA ξεχώρησε στο ΚΕΝΤΡΟ και ο ΒΑΒOU με τα γκολ που πέτυχε.
Σε κακή μέρα ο ομιλών, όπως καιρό τώρα, DREDD αλλά και ο MICHAS που ήταν αγνώριστος σε σχέση με τα τελευταία του παιχνίδια. Οι υπόλοιποι θεωρώ ότι ήταν μέτριοι προς καλοί.

ΟΦΕΙΛΕΣ :
Α. ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΡΤΙΟΥ - 30€ (και όμως τελειώνει ο μήνας!)
PALLIS, BABOU

Β. MΠΟΥΦΑΝ - 30€
RAZOR

1 ΣΧΟΛΙΑ:

seirios69 είπε...

παιδια καλησπερα και απο εμενα
θα ηθελα να συμπληρωσω την άποψή μου στα απο πάνω σχόλια του προέδρου που ασπάζομαι πλήρως.

για μένα φταιγανε συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις που φέραμε αυτή την ισοπαλία και τα είδα πεντακάθαρα απ'έξω. Amyntika den ypirxame. ekana kai ego lathi alla toulaxiston ego ta anagnorizo kai prospatho PANTA na ta veltiono σε κάθε μου παιγνιδι.
Τα άκρα απλά δεν υπήρχανε καθόλου αμυντικά και τα κενά που αφήνανε ΜΕΓΑΛΑ (εκτός ελάχιστων περιπτώσεων) και ιδιαίτερα η αριστερή πλευρά (αλλά και η δεξιά) και φυσικά δεν εννοώ τον Φράγκ που ο άνθρωπος πέρασε (ανεξήγητα) τον περισσότερο χρόνο του παιγνιδιού στον πάγκο ενώ είναι περισσότερο αμυντικός παρά επιθετικός. Αυτό είναι λάθος επιλογή παιγνιδιού απο τον παίκτη της αριστερής πτέρυγας καθώς και του υπεύθυνου να τον αλλάξει την ώρα που έπρεπε. Φάνηκε καθαρά προς το τέλος του 2ου ημιχρόνου τι πήγε να κάνει η αντίπαλη ομάδα και έπρεπε να διασφαλίσουμε τα μετόπισθεν με 'αμυντικές΄ πλάγιες κινήσεις. Αποτέλεσμα? ενώ πιέζανε να έχουμε 4 παίκτες πανω απο το κέντρο του γυπέδου! που αν εξερέσεις τον babou που ήταν επιθετικός (αλλά ακόμα και αυτός έπρεπε να γεμίσει το κέντρο μας) mychas, tatsios & christoforos na einai deinoun varos ston epithetiko tomea kai oxi ston amyntiko (oute kan na kratisoume ligo mpala na perasei o xronos re paidia!)
Αποτέλεσμα? το κέντρο να τρέχει να καλύψει τα ακάλυπτα και ή να αφήνει την αριστερή/δεξιά πλευρά κενή ή το κέντρο (ε δεν γίνεται ρε παιδιά να είμαστε σε 2 θέσεις ταυτόχρονα και καποιοι να περιμένουν απλά να πάρουν μπάλα!! Απλά δεν γίνεται!)
Μετά λοιπόν το 5-3 έπρεπε να δωθεί βάση στην άμυνα αφού αποδείχθηκε ότι ο Μπαμπου τα παει μια χαρά μπροστα και μόνος του με βοήθειες - χωρίς άλλους 'επιθετικούς'.
Ι απουσία του Πάλλη και του Νίκου σημαντικές στο κέντρο της άμυνας.
Μπράβο και στον Βασίλη που έκανε καλό παιγνίδι και γενικά στήθηκε σωστα στις περίσσότερες φάσεις.΄
Όπως είπε και ο πρόεδρος πιο πάνω είμαστε εδω για την παρέα για την μπάλα και να το ευχαριστηθούμε... αλλά κύριοι έχετε δει ποτέ να μένει παρέα μπάλας μόνο με ήττες? εγώ όχι και δεν θέλω να χάνω βλέποντας και κάνωντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ο αυτοσκοπός μου είναι να παίξω να το ευχαριστηθώ και να νικήσω! Αν μερικοί θέλουν να κάνουν του κεφαλιού τους (και δεν λέω μόνο την άποψη μου σε αυτό) καλό είναι να τα σκεφτούν τα απο πάνω και αν δεν τους αρέσουν ή να τα συζητήσουμε ή να μην χαλάνε πλέον την παρέα
συγνώμη αν φαίνεται λίγο σκληρό το μηνυμά μου αλλά έτσι νοιώθω... (και σημειοτέων είμαι ισως ο μόνος που έχω έρθει σε όλα τα παιγνίδια, με συνδρομές τακτικές κλπ.)
τα λέμε στο γύπεδο

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός