Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 20 Μαρτίου 2007
Χρήστο, έκανες το παρακάτω σχολιο...

"Άποψη μου είναι πως ο καθένας γράφει όπως θέλει και ότι θέλει και είναι υπεύθυνος και υπόλογος. Δεν θεωρώ πρέπουσα ενέργεια από κανέναν να παραποιεί ή να αλλοιώνει τα γραφθέντα κάποιου άλλου(έστω και για να τα διορθώσει). Το έχεις ξανακάνει. Άμα δεν σου αρέσει ο τρόπος που γράφουμε απαγόρευσέ μας το!Άμα σε κουράζουν ... μην τα διαβάζεις"

Επειδή είσαι ο μόνος που έχει παραπονεθεί και μάλιστα με άσχημο τόνο, πρέπει να καταλάβεις την ανάγκη να είναι κανείς κατανοητός, σωστός και καλαίσθητος σε αυτά που γράφει..

Αφού λοιπόν επιμένεις στο να μου τι λες για το ότι όποτε μπορώ αφιερώνω τον χρόνο μου στην καλαισθησία του site (γιατί αυτό κάνω και μόνο) και θες να είσαι και υπεύθυνος και υπόλογος σε αυτά που λες, μάθε ότι έχεις υπάρξει προσβλητικότατος απέναντι μου με τα γραφόμενά σου, που ούτε αληθή είναι ούτε και σωστά..

Την πρώτη φορά που το έκανες, έκανα την πάπια..

Την δεύτερη σου εξήγησα και σου έκανα ένα ευγενές comment στο post σου..

Tώρα το συνεχίζεις για κάτι που δεν σε αφορά, (το συγκεκριμένο post είναι του RAZOR - ο οποίος αν είχε πρόβλημα δεν νομίζω να μην το ανάφερε στα σχόλια που μετέπειτα έκανε – και έκανε μπόλικα όπως θα είδες για να πω πως δεν πρόλαβε...), εξακολουθώντας να χρησιμοποιείς άσχημο τρόπο, πράγμα που δεν αρμόζει και δεν συνάδει με το χαρακτήρα σου...

Ουδέποτε παραποίησα ή αλλοίωσα τα γραφθέντα κάποιου στο site..

To να βάλεις τόνο σε μία λέξη δεν αλλοιώνεις ούτε παραποιείς το νόημα της, ίσα ίσα το τονίζεις ... Το ίδιο ισχύει και για τα κενά τα κόμματα και τις τελείες..

Το ότι γράφουμε στα ελληνικά πρέπει να το σεβόμαστε, αλλιώς να το γυρίσουμε και σε greeklish.. Εγώ πρώτος είμαι ο πιο ανορθόγραφος και προσπαθώ πάρα πολύ τα κείμενά μου να μην έχουν χτυπητά λάθη.. Κι όμως παρά την προσπάθεια έχω υποπέσει σε λάθη, που σχολιάστηκαν από άλλους - μάλιστα και με καυστικό humor από μερικούς, και ούτε θίχτηκα ούτε άρχισα να φωνάζω. Επειδή όμως αυτά που γράφουμε μπορούν να διαβαστούν και από άτομα εκτός ομάδας θεωρώ πως δεν πρέπει να δίνουμε εικόνα κακή προς τα έξω.. Γι αυτό θεωρώ και πως η γλώσσα μας πρέπει να είναι προσεγμένη και σωστή.. Άλλωστε αν κάτι κάνει αυτή την ομάδα και ήδη ξεχωρίζει στο RIVER CAMP είναι η ποιότητά της – όχι τόσο ποδοσφαιρικά αλλά ηθικο-πνευματικά! Μακάρι και να ξεχωρίσουμε και για την μπάλα που παίζουμε όμως δεν βρίσκω τον λόγο να χάσουμε κάτι που ήδη το έχουμε..

Αν το ψάξεις λίγο στο internet, στα forum και τα sites υπάρχουν πάντα administrators που ελέγχουν τα γραφόμενα και όχι μόνο. Και πολλές φορές διαγράφουν ολόκληρα Post γιατί δεν συνάδουν με τους κανονισμούς.. Κανένας δεν επιβάλει κάτι πέρα από το αυτονόητο..

Στην τελική, νομίζω δεν είναι κόπος για κανένα να κάνει αυτό που είπα – ευγενέστατα νομίζω στον RAZOR, πριν αναρτήσει το post του στο site..

Πίστεψε με έχω καλύτερα πράγματα να κάνω με τον χρόνο μου από το να διορθώνω κείμενα.. Στο χέρι σας είναι.. ΕΛΠΙΖΩ να κατάλαβες επιτέλους και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στο ΘΕΜΑ …

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός