Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010
1η Αγωνιστική 
Χειμερινού Πρωταθλήματος 2010-11 8Χ8  
στο RiverCamp
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/2010 και ώρα 20:45 με ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ
Ωρα προσέλευσης είναι 20:30
Φέρνετε πάντα ΚΑΙ τις 2 εμφανίσεις. Κόστος συμμετοχής ανα παίκτη 8€.
Παρακαλώ τις συμμετοχές σας με post εδώ ή με όποιον άλλο τρόπο τηλ, SMS, email και εγώ θα ενημερώνω τον πίνακα...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
----------------
Θελω να σας επισημάνω ότι:
  • To Roster της ομάδας κλείνει...καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει. Ξεκινάμε κανονικά με το πρωτάθλημα παίζοντας το πρώτο παιχνίδι μας με το χειρότερο δυνατό αντίπαλο. Αυτό μπορεί και να είναι καλό αν το διαχειριστούμε σωστα.. 
  • Θα υπάρχουν 2 ομιλοι των 11-12 ομάδων ανάμικτης δυναμικότητας (ο διαχωρισμπος έγινε με κριτήριο της μέρες παιχνιδιών), και ένα γύρος δηλαδή 10-11 αγωνιστικές. Θα ακολουθήσουν Play off βάση θέσεων των ομάδων με knock out παιχνίδια. Περισσότερες λεπτομέριες με την επιστροφή του προέδρου.
  • Οι Πορτοκαλί εμφανίσεις εχουν γίνει ήδη παραγγελία και θα τις έχουμε τέλος του μήνα- αρχές του επόμενου.
Το κόστος θα είναι 25€ το άτομο (φανέλα/σορτς).
Έτσι θα έχουν όλοι και ένα 2ο σορτς. 
(παλαιοι παίκτες μπορούν να παίζουν με τις αρχικές πορτοκαλι του 2005)
Για όσους δεν έχουν καθόλου λευκή εμφάνιση κανονίστικε να έχουν και αυτοί και το κόστος για αυτούς θα είναι 50€ το άτομο (2 φανέλες/2 σορτς). 
Θα προσπαθήσω αν βγουν τα οικονομικά να φτίαξω και καπέλα ή σκούφους ώστε και οι καινούργιοι να μπορούν να έχουν αν θέλουν.Επίσης μπουφάν για όποιον θέλει.
Το κόστος των παραπάνω υπάρχει στο Adrania eshop..

  • Με 5€/εμφάνιση (Συνολο 60€ για 12 φανέλες) μπορεί όποιος θέλει να διαφημίσει την επιχείρησή του (μέχρι δίχρωμο), είτε στη μπροστινή μεριά της φανέλας, είτε πίσω κάτω από το νούμερο... 
    • ΗΔΗ Ο PALLIS KAI O HLIAS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΚΤΩΡ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ
    • Ο KOPSI ΕΠΊΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕDGEDESIGN ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τη άσπρη για το πίσω μέρος αφού μπροστά ειναι ήδη η ΓΗ του HADJI, αφού όμως φτιαχτεί η πορτοκαλί για να μπορώ να τις μαζέψω όλες..
  • ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ POWER ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΊΣΩ 1-2 ΦΙΛΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ...
------------------------
ΣΧΟΛΙΟ για τον ΑΓΩΝΑ:
Ειναι η 1η αγωνιστική. Να έχετε υπομονή και αυτοσυγκράτιση με τους συμπέκτες σας, τον διαιτητη και τους αντιπάλους. Ο δρόμος έιναι μακρύς..

  1. H καθυστέρηση παικτών στα παιχνίδια δημιουργεί πάντα προβλήματα πέρα από τα αυτονόητα της καθυστέρησης του αγώνα, το ξεκίνημα με λιγότερους παίκτες κλπ. Αποσυντονίζει και αποτελεί εξτρα μειονέκτημα για την ομάδα.
    1. H σφικτή διάταξη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας, τουλάχιστον για την ώρα. Με 2 κεντρικά μπάκ και τα φτερά ενδιάμεσα των μπάκ και των μέσων καταφέραμε να είμαστε πολύ πιο δύσκολα διαπερατοί από μπαλιές, ενα-δυο κλπ. Τα φτερά οταν δεν έχουμε κατοχή για κανένα λόγο δεν θα ξεπερνούν τους μέσους και στη χειρότερη περίπτωση θα είναι πάντα πίσω απο τη γραμμή του κέντρου. Πίεση θα ασκούν το φορ, οι μέσοι και οι υπόλοιποι όταν αυτό δεν αλλοιώνει την θέση που πρέπει να είναι...
    2. Αν και με ελλείψεις στη τεχνική, φάνηκε ότι αν έχουμε μυαλό , και συνδυασμούς και καλές φάσεις θα κάνουμε. Φτάνει να είμαστε συγκεντρωμένοι.
    3. Η γκρίνια στους διαιτητές είναι πάντα ανευ ουσίας, και καλό θα είναι να την αφήσετε στον αρχηγό και τον υπέυθηνο της ομάδας. Το μόνο που αποφέρει είναι κενά στο παιχνίδι και εξτρα κινδύνους...
    ------------------
    ANAMONH: DREDD, RAZOR, TERRY, STAMATIS, MARIO, HADJI
    ΑΠΩΝ: KOPSI,

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
    1) TASOS
    2) PALLIS 3) HLIAS
    4) TAKIS .................. 5)
    MAX
    6) EPA
    7)
    NICK 8) THOMAS


    9) ............ 10) ............  11) ............. 12) CHRIST (ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ)

    Υ.Γ.
    Εαν συνεχίσει η αθρώα προσέλευση,οπως ξεκινήσαμε τώρα, τo κόστος παιχνιδιού/άτομο θα διαμορφώνεται ανάλογα με τη προσέλευση των παικτών σε:
    • 8-9 παίκτες 8€
    • 10-11 παίκτες 7€
    • 12 παίκτες και πάνω 6€
    Μην ξεχνάτε ότι σκοπός είναι να υπάρχει και ένα αποθεματικό στο ταμείο της ομάδας. Ήδη πέρσι παρά την δύσκολή σε προσέλευση χρονιά δημιουργήσαμε αποθεματικό .

    TAMEIO: +120€.

    1 ΣΧΟΛΙΑ:

    Van Der Georgen είπε...

    1η Αγ, / Adrania F.C. - ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ:1-3
    Αξια είναι η πιο απλή λέξη για να χαρακτηρίσει καποιος την χθεσινή εμφάνιση των παιχτών της αδρανειας ακομα και με την σημαντικοτατη απουσια του προεδρου της ο οποιος εχει παρει τα ορη και τ αγρια βουνά...Ολοι οι παιχτες αγωνιστηκαν αρκετα καλα οργανωμενα υπηρχε σωστη κυκλοφορια της μπαλας η πιεση στον αντιπαλο καθως επισης αξιζει να σημειωθει η πολλη πετυχημενη επιλογη του αρχηγου μας Δημητρη να βάλει τον θωμα αμυντικο.....Βεβαια υπηρχαν και τα αρνητικα καποια απο τα οποια βεβαια δικαιολογουνται οπως η κοπωση στο δευτερο ημιχρονο το κακο ποσοστο στο τελειωμα τον φασεων (αξιζαμε σιγουρα αλλα 2 γκολ) καθως και η αδρανεια του τερματοφυλακα στο τριτο γκολ που μετα τη λαθος συνεννοηση με τον αμυντικο και την λαθος τοποθετηση του πανω στη γραμμη του τερματος η μπαλα κατεληξε στα διχτυα....Σαν τερματοφυλακας της ομαδας οφειλω να δηλωσω περηφανος για την εμφανιση αυτη και σας συγχαιρω ολους.....(ΜΑΡΙΕ ΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    Most Popular Posts EVER

    ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

    Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

    Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

    Αθλητικά στην TV

    powered by στοιχημα

    Visitors Countries

    free counters

    Link to...

    Το Πρωτο μας Τροπαιο !

    Το Πρωτο μας Τροπαιο !
    Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

    ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

    Adrania FC TV /// Live!

    TV Scedule.. NOW>>!

    Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός