Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008
.. το παιχνίδι του Κυπέλου και είπαμε να αρχίσουν όλοι να συζητούν και για μας... μετά απο μία τεσσάρα...
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8X8 RiverCamp
1η Αγωνιστική
Adrania F.C. - Πέλοπας 0-4

Ομως τα πράγματα δεν είναι όπως εκ πρώτης όψεως φαίνονται..
Ναί το σκορ είναι μεγάλο. Ναι δίκαια ως καλήτερη ομάδα μας κέρδισαν.
Ομως κάπου εκεί αρχίζουν τα αλλά...
Άλλη κατηγορία άλλο επίπεδο... Οι ομάδες εδώ είναι φανερό ότι είναι 2 σκάλες πάνω από τις ομάδες που αντιμετωπίζαμε ως τώρα. Είναι μια νέα πρόκληση για μας να δούμε πόσο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε.. και σήμερα περιέργως το κάναμε.! Παίξαμε σαφώς καλύτερα σε ομαδικό επίπεδο ακόμα και από το παιχνίδι που κερδίσαμε την ΑΕΜ.
Επιθετικά είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, ελάχιστες γιόμες, πολλές ευκαιρίες αλλά τραγικά άστοχοι. Αμυντικά είχαμε προβλήματα αφού ήταν ασαφές το πώς παίζαμε στους περισσότερους + την έλλειψη βοήθειας από τον BABOU στο μαρκάρισμα της πρώτης μπαλιάς. Όσο καλός παίκτης και να είναι πρέπει να καταλάβει πού παίζει και ότι δεν αρκεί να παίζουν 6 και όχι 7 άμυνα.. Δεν λέω πως κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Έτσι όπως πήγαινε θα το χάναμε όπως και να έχει... και στην τελική δεν τρέχει τίποτα που χάθηκε...

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε και αυτό είναι
το πιο σημαντικό.

Θέλουμε δρόμο για να σταθούμε ανταγωνιστικά στην Α΄ Κατηγορία και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε, είναι να διορθώσουμε την όποια λεπτομέρεια μπορούμε για να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατόν αγωνιστικό κέρδος και άνοδο. Θα πουν όμως και οι υπόλοιποι την άποψη τους σε αυτό ελπίζω τις επόμενες μέρες. Ίσως πρέπει να παίζουμε πιο κλειστά...
Σίγουρα πρέπει να παίζουμε με περισσότερη δύναμη και αυταπάρνηση !
Στην όλη κατάσταση να προσθέσω η καλύτερα να καλοσορίσωκαι αν παρουσιάσω επίσημα πια στο ντεμπούτο του τον Γιάννη Φραγκάκη στην ομάδα.

ο ΥΑΝ θα φορά το No 79
και η θέση του είναι Αριστερό μπακ.

Του εύχομαι πάντα γερός και πιστός στην ομάδα, και να νιώσει ένα με τους υπόλοιπους όσο πιο γρήγορα γίνεται...

Περιμένω τα σχόλιά σας για το παιχνίδι και όχι μόνο..

3 ΣΧΟΛΙΑ:

seirios69 είπε...

Καλημέρα και από εμένα,

Θα ήθελα σε πρώτη φάση να καλοσορίσω με την σειρά μου το νέο μέλος και πολύ καλό μου φίλο Γιάννη νο.79 και ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα στις νέες διαστάσεις και απαιτήσεις του 8Χ8. Φιλε Γιάννη έπεσες με την μία στα βαθιά!

Σε δεύτερη φάση θα ήθελα να συμφωνίσω με τα σχόλια που εχουν ήδη γίνει και ήθελα και μέσω του blog να πω τις παρατηρήσεις μου. Αν παρατηρήσατε στα δύο τελευταία παιγνίδια (ΑΕΜ τελικός και Πέλοπα) καμία από τις 2 ομαδες δεν ειχανε φουνταριστό επιθετικό και πιστεύω οτι ειναι καιρός να προσαρμοστούμε και εμεις σε αυτό το τρόπο παιχνιδιού! Άποψή μου ειναι να παίξουμε το επόμενο παιγνίδι με σύστημα 2 κεντρικών αμυντικών που θα συνεννοούνται και θα αλληλο-καλύπτουν χωρίς να παρασύρονται, 2 ακραία μπάκ 1 αμυντικό χαφ και 3 κεντρικούς θορακίζοντας στην ουσία την άνυνα και το κέντρο (αποφεύγοντας τις γιόμες)και βγένοντας ταυτόχρονα απο τα πλάγια (εκει δηλ που εχουμε το προβλημα).
Επείσης για τον επόμενο αγώνα θεωρώ 100% σημαντικό τα ακραία μπακ να εχουν στο μυαλό τους 3 βασικά πράγματα: 1. τις σεντρες στα πίσω δοκάρια (παρατήρησα οτι συγκλινουν προς το κέντρο με αποτέλεσμα να φτάνει η σέντρα εύκολα στον αντίπαλο που σουτάρει + το ότι δεν υπολογιζουν σωστά την σεντρα του αντιπάλου) 2. μεγάλη προσοχή οταν αμυνόμαστε να μήν παρασύρονται πολύ μπροστά δίνοντας έμφαση στο 'γύρισμά' τους σε περίπτωση που τους περάσει ο επιθετικός (ίσως έτσι δεν του αφίσουμε πολύ χώρο για σέντρα) 3. να τροφοδοτούν τα πλάγιά μας που αποδεδειγμένα υπάρχει περισσότερος χώρος.

Στο τελευταίο αγώνα έχασα και χάσαμε πολλές ευκαιρίες γιατι δεν είχαμε την ανάλογη ψυχραιμία στο τελείωμα που πιστεύω θα βελτιώσουμε στο επόμενο. Αν καταφέρουμε και αυτα νομίζω ότι θα έρθει και το αποτέλεσμα.

Τα λεμε στο ζήπεδο

Kopsi 74 είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...
Αλλα έχει ένα μικρό κουσούρι... Δεν γίνεται να παίζουμε 9 εκτός και αν θες να παίξουμε χωρις τέρμα...

seirios69 είπε...

οκ φίλε Κοψι το είδα χαχα... Όντως δεν γίνεται να παιξουμε έτσι οποτε ή μένουμε με έναν κεντρικό αμυντικό βοηθούμενος απο το αμυντικό χαφ ή 2 (αντί 3) στο κέντρο/πλαγια μιρασμένοι που πιστεύω οτι και αυτο θα δουλέψει

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός