Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2006

Μετά από καιρό η ομάδα επέστρεψε στις νίκες.

Το παράδοξο είναι πως η αναμφισβήτητη άνοδος της ομάδας επιβεβαιώνεται με νικηφόρο αποτέλεσμα σε ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια.!!!

Λέτε να μάθαμε να κερδίζουμε ακόμα και αν δεν παίζουμε καλά?

Η καλές εμφανίσεις που δεν ανταμείφτηκαν με νίκη ίσως να πείσμωσαν την ομάδα ώστε να καταφέρει να επανέλθει στο παιχνίδι μετά από 2 σοφαρίσματα στο τελικό 3-2. Το καλό είναι ότι για 2η φορά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, παλέψαμε και δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος.

Στο ίδιο το παιχνίδι τώρα…

Με 2 αλλαγές στον πάγκο έπρεπε να καθαρίσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι αφού απέναντι μας ήταν μια μέτρια ομάδα. Παρόλα αυτά είχαμε κακή κυκλοφορία και κακές τελικές προσπάθειες στις όποιες φάσεις κάναμε. Διακριθείς από την ομάδα ήταν ο VEROU που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από μια ντεφορμέ εβδομάδα. Με δικό του γκολ προηγηθήκαμε 1-0. Από τους υπόλοιπους δεν ξεχώρισε κάποιος ιδιαίτερα. Ο DREDD ήταν καλός αλλά τα δύο γκολ ήταν - ίσως και τα μοναδικά του λάθη – σε μεγάλο βαθμό ευθύνη του. Μετά το 1-1 πιέσαμε τους αντιπάλους και με γκολ του και πάλι ο PALLIS μας έδωσε το προβάδισμα. Όμως γρήγορα ισοφαριστήκαμε και πάλι. Υπήρχαν 2-3 λεπτά για την λήξη και σε μια διαρκή προσπάθεια για πίεση προήλθε το λάθος γύρισμα στο τέρμα των αντιπάλων. Το κερδισμένο φάουλ το εκτέλεσε ο VEROU που ήταν και ο πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα. Από τους υπόλοιπους ΣΠΥΡΟΣ και MANOS το πάλεψαν όσο μπορούσαν στο χώρο του κέντρου ενώ ο FROSSI κράτησε μπάλα και έτρεξε πολλά χιλιόμετρα. KOPSI, RAZOR, ΜΑΚΗΣ προσπάθησαν και αυτοί με μικρές εκλάμψεις.

Ο PALLIS πήγε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια.. ενώ το HADJI περά από κάνα δυο λάθη στην αρχή είχε μια φανταστική επέμβαση και γενικά ήταν σταθερός.

Μένουν δύο ακόμα παιχνίδια για να τελειώσει ο γύρος, ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε ότι καλύτερο.. Μεγάλες πιθανότητες στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε με τις καινούργιες εμφανίσεις, διαφορετικά στο τελευταίο παιχνίδι του Γύρου με ΚΑΤΣΕΛΗ (Πέρσι πήγε τελικό) θα ντυθούμε για πρώτη φορά στα μαύρα.. (ελπίζω όχι με πένθιμη διάθεση) J

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός