Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2006
Adrania - Placebo
at River Camp on Wednesday 15th at 20:3o

H ομάδα κατέβηκε με 10 παίχτες παρά την απουσία των FROSSI , MONK (φαντάρος)

Αυτό είναι καλό σημάδι αφού σημαίνει πως δημιουργείτε ένας σταθερός πυρήνας 12 παιχτών που με την βοήθεια 3-4 παιχτών που έρχονται πιο περιοδικά θα κάνουν την ομάδα πιο σταθερή και θα δημιουργηθεί και ένας χαρακτήρας-τρόπος παιχνιδιού που θα αντιπροσωπεύει την ομάδα.

Ο MICHAS επέστρεψε μετά από τον μικροτραυματισμό του, ενώ ο Παναγιώτης παρότι ήρθε για πρώτη φορά, έδειξε ότι θ α μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά στο νευραλγικό κομμάτι το κέντρου ώστε να βελτιωθεί η κυκλοφορία της μπάλας.

Στα καθέκαστα τώρα , που δεν είναι τόσο ευχάριστα..

Το παιχνίδι το χάσαμε 1-2 κυριολεκτικά μόνοι μας..!!

Κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον..

Η ομάδα άρχισε καλά και προηγήθηκε στο 14’ του πρώτου μέρους με γκολ που πέτυχε ο PALLIS μετά από καλό συνδυασμό της ομάδας και σέντρα του ΜΑΚΗ από δεξιά. Το παιχνίδι φαινόταν να πηγαίνει καλά και να είναι στα μέτρα μας, απόδειξη το πέναλτι που κέρδισε ο VEROU στο 20’. Ανέλαβε να το χτυπήσει ο PALLIS μετά από προτροπή του παθόντα αλλά το τέρμα αποδείχτηκε τυχερό αποκρούοντας με τα πόδια παρά του ότι έπεφτε από την αντίθετη φορά της μπάλας.

Κάπου εκεί άρχισε η ομάδα να χάνει την ηρεμία της και κυρίως την ψυχραιμία της με αποτέλεσμα τα τραγικά λάθη του RAZOR και του HADJI που απέφεραν το γκολ της ισοφάρισης λίγο αργότερα. Στη συνέχεια ουσιαστικά από μία άτσαλη απόκρουση στο κόρνερ που κέρδισαν δευτερόλεπτα πριν την λήξη οι αντίπαλοι πέτυχαν το 2ο γκολ. Κάπου εκεί τελείωσε το ημίχρονο.

Στο 2ο Ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε, παρά την προσπάθεια της ομάδας (που όμως ήταν λίγο παρορμητική και λιγότερο οργανωμένη ) και την υπέροχη του ενός παίχτη παραπάνω αφού τα τελευταία 10’ αποχώρησε με τραυματισμό παίχτης της αντιπάλου.

Το παιχνίδι έληξε με το σκορ του 1ου Ημιχρόνου και η ομάδα έφυγε άδοξα ηττημένη.

Βλέποντας συνολικά το παιχνίδι, μπορώ να πω πως είχαμε καλές στιγμές, παίξαμε κατά διαστήματα στρωτά , προφανώς όμως όχι τόσο για να κερδίσουμε. Η αμυντική λειτουργία ήταν από τις πιο απροβλημάτιστες (με εξαίρεση 2-3 κακές στιγμές μόνο, που απέφεραν όμως και τα γκολ της αντιπάλου). Τα λάθη όμως είναι ανθρώπινα και πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά. Επιθετικά είχαμε λίγες φάσεις , φάνηκε η απουσία του MONK, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και έτσι.

Ο HADJI δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα (βλέπε προηγούμενο παιχνίδι) αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι δική του ευθύνη η ήττα.

O DREDD ήταν σταθερός, όπως και ο ΜΑΚΗΣ που λίγο έπεσε στο τέλος.

RAZOR, MANOS, KOPSI δεν φάνηκαν ιδιαίτερα χωρίς όμως να είναι αρνητικοί.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ήταν σταθερός και θετικός σε όλο το διάστημα που έπαιξε, όπως και ο MICHAS με τον VEROU που έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα αλλά δεν τους πήγαν και οι φάσεις.

Tέλος ο PALLIS έκανε καλό παιχνίδι, σταθερός, με γκολ, αλλά και με ένα χαμένο πέναλτι... Αχ αυτό το μάτιασμα.. :-)

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός