Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2006

2ος γύρος, νέες εμφανίσεις, μεγαλύτερη διάθεση..

Αποτέλεσμα ; Τιμητική ήττα με 4-3 από την πολύ καλή ομάδα της CHILI HAM.. Αν και έχω την εντύπωση ότι με μία αλλαγή μπορούσαμε να χτυπήσουμε στα ίσια το παιχνίδι..

Αυτό ίσως ήταν και η μεγαλύτερη αδυναμία μας απόψε.

Η έλλειψη μίας ανάσας από τον πάγκο.

Στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν 0-2 όμως η εμφάνιση μας πολύ καλή μέχρι τότε και τα γκολ ψιλοτυχερά. Είχαμε χάσει αρκετές ευκαιρίες, είχαμε καλή κυκλοφορία και απλά δεν μας πήγαινε η μπάλα. Αυτό μας κράτησε ενωμένους να παλέψουμε στο 2ο.

Πράγματι καταφέραμε να μειώσουμε στο 1-2 , όμως σε μια ανύποπτη φάση δεχτήκαμε 3ο γκολ. Δεν τα παρατήσαμε ούτε στο 4ο που ίσως ήταν το μόνο αξιόλογο ως ενέργεια από την αντίπαλη ομάδα που φλυαρούσε χωρίς ουσία ως τότε. Έμεναν 6 λεπτά και τα δώσαμε όλα.. σε 4 λεπτά το 1-4 έγινε 3-4 αφού οι αντίπαλοι έφτασαν αν αποκρούουν σαν τερματοφύλακες. Στα τελευταία 2 λεπτά χάσαμε 3 ευκαιρίες για την ισοφάριση, μαζί και την ευκαιρία να μιλάμε σήμερα για μια μεγάλη ανατροπή. Μένουμε στην συνολικά πολύ καλή εμφάνιση που δίνει υποσχέσεις και για αντίστοιχα αποτελέσματα στο μέλλον.

Αναλυτικότερα…

MAN of the Match Ο HADJI , που έκανε την καλύτερη εμφάνιση του ως τώρα κάνοντας ακόμα και τους αντιπάλους να απορούν μαζί του !!!

Απέδειξε πως αν θέλει και είναι σοβαρός μπορεί να εμπνεύσει ασφάλεια στην άμυνα του και να αποτελέσει ένα απόρθητο οχυρό για τους αντιπάλους.

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι σταθερά και γιατί όχι να γίνει και καλύτερος.

Ο VEROU, έτρεξε, μάρκαρε, έβαλε 2 γκολ (σουτ – πέναλτι) αλλά Κανά κιλό δεν έχασε πάλι.. Έχασε όμως κάνα δύο ευκαιρίες.. Γενικά αξιόλογη εμφάνιση.

Ο RAZOR , έδειξε ότι μπορεί και να στείλει την μπάλα στο πλεχτό εκτός από το ρέμα γύρω του γηπέδου.. Με λίγη ψυχραιμία παραπάνω και συγκέντρωση θα είναι αναντικατάστατος.!

Ο KOPSI ,έπαιξε κυρίως στο κέντρο, έτρεξε, πέρασε κάποιες καλές μπαλιές ,έχασε μερικές καλές ευκαιρίες , προσέφερε αλλά ήταν κουρασμένος μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.. δεν είχε τις δυνάμεις που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι.

Ο DREDD, είχε γενικά πολύ καλή παρουσία.. έχασε και αυτός με την σειρά του 2 ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις.. όμως ήταν θετικός και προσέφερε στην λειτουργία της ομάδας και αμυντικά και δημιουργικά όταν είχε την ευκαιρία.

Ο PALLIS, πάλι αν και ο πιο σκληροτράχηλος αμυντικός μας, είχε μια στιγμή αδυναμίας, και χωρίς καθαρό μυαλό έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους για το 3ο γκολ. Όμως πέρα αυτού καθάρισε πάρα πολλές φάσεις και αποδεικνύεται κάπτεν στην άμυνα η αλλιώς ένα λίμπερο πολυτελείας.

Ο MANOS, πάλι ήταν καλύτερος από ποτέ. Με στιγμές αδυναμίας , αλλά πιο σταθερός , με λιγότερα λάθη , πιο μαχητικός και με περισσότερη όρεξη.. Ίσως παρασύρθηκε από την καλή εμφάνιση του φίλου του HADJI. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ανοδικά.

Τέλος ο MAKIS, έδωσε πολλές μάχες στο πλάι το της δεξιάς πτέρυγας, το πάλεψε και βοήθησε να μην φανεί το κενό του FROSSI που έλλειπε δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι.

Άντε παιδιά και εις ανώτερα…

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός