Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2006

Τελικά σήμερα παίχτηκε το 2ο επεισόδιο του έργου : « Fair play.. ένα παιχνίδι που το παίζουμε μόνοι μας..»!!

Η ομάδα απόψε αντιμετώπιζε τον ΚΑΤΣΕΛΗ πρωτοπόρο ομάδα στο πρωτάθλημα.. λόγω αντιξοοτήτων δεν καταφέραμε να είμαστε παραπάνω από 7. Όμως κατεβήκαμε να τα δώσουμε όλα. Σε αντίποδα με το προηγούμενο παιχνίδι οι αντίπαλοι δεν έδωσαν σημασία στο αριθμητικό εξ αρχής μειονέκτημα παρατάχτηκαν 8 και παίξαμε όλο το παιχνίδι με 1 λιγότερο.. (γενικότερα η στάση τους ήταν λίγο unfair.. αλλά μένω στο ότι παλέψαμε με ψυχή και παίζαμε στα ίσια για ένα ημίχρονο τους θεωρητικά πολύ καλύτερους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Το ημίχρονο έληξε 2-0 κατά μας.. έχοντας εμείς κάνει 6 κλασικές ευκαιρίες ( η μια δεν χανόταν με τίποτα) και οι αντίπαλοι μόλις 3 - εκ των οποίων οι 2 έγιναν γκολ - παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Η ομάδα ήταν σφιχτή στην άμυνα και ζωηρή στην επίθεση με αλληλοκάλυψη και ομαδικό πνεύμα, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.. το 2-0 αδικεί και την προσπάθεια και την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

Στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.. με λιγότερες δυνάμεις και κουράγιο δεχτήκαμε αλλά 4 γκολ χωρίς να εκμεταλλευτούμε της πολλές ευκαιρίες που κάναμε προσπαθώντας έστω για ένα γκολ της τιμής.. Τιμή που έτσι και αλλιώς την έχουμε αφού σταθήκαμε παραπάνω από καλά ειδικά αν αναλογιστούμε της συνθήκες και τις ελλείψεις. Η απουσία του VEROU φάνηκε όσο Και αν φιλότιμα όλη η ομάδα προσπάθησε να τον καλύψει , όπως και του DREDD και του FROSSI. Πολύ καλή εμφάνιση από τον HADJI πού έκανε ότι μπορούσε.. Η άμυνα PALLIS, RAZOR και KOPSI κράτησαν πολύ καλά μέχρι που έμειναν από δυνάμεις. Πιο μπροστά MONK, MICHAS, και ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ( στη θέση του FROSSI) πάλεψαν , έτρεξαν και πίεσαν μέχρι το τέλος.. Η τύχη δεν τους άφησε να επιτύχουν κάποιο γκολ παρότι ο καθένας τους έχασε τουλάχιστον 2 κλασικές ευκαιρίες..

Νομίζω μέσα από αυτό το παιχνίδι πρέπει να καταλάβουμε πως όλα τα παιχνίδια στο επίπεδο αυτό παίζονται.. και ιδιαίτερα ο γράφων να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστικός και unfair αφού το κλίμα του πρωταθλήματος αυτού προς τα εκεί προτρέπει..

Ακολουθεί ο 2ος γύρος – το πρόγραμμα στο τέλος της σελίδας.. - όπου έχουμε να αποδείξουμε πολλά – κυρίως στους εαυτούς μας – αλλά και σε κάποιες αντίπαλες ομάδες..

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός