Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 27 Απριλίου 2007
Και το πολυπόθητο σχόλιο του αγώνα….

Αρχίζοντας να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες για την εξαίρετη συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν το παιχνίδι. Όλοι συμπεριφέρθηκαν άκρως συνεργάσιμα και όχι μόνο κανένας δε δυσκόλεψε την οργάνωση, αλλά αντίθετα το παιχνίδι αυτό οργανώθηκε σχεδόν από μόνο του. Έτσι πρέπει να συνεννοούμαστε και να συνεργαζόμαστε για να πετυχαίνουμε και τέτοιες νίκες… Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που δεν πήραν ούτε αναψυκτικό, ούτε νερό με τα λεφτά μου!

Το επιβλητικό 4-0 λοιπόν ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου επίσημου παιχνιδιού μας στο Rivercup… Το line-up της ομάδας ήταν: 1)Hadji 2) Dredd 3) Pallis 4) Bele 5)Razor 6)Takis 7) Michas 8) Verou (Damian was there too!)

Υστερήσαντες δεν υπήρξαν, όμως ξεχώρισαν οι Hadji, Takis, Verou

O πρώτος αποδεικνύοντας γι’ ακόμα μια φορά πόσο καλός είναι όταν θέλει στη θέση του, αλλά και με έναν ακόμα τρόπο: το φοβερό γκολ από τέρμα σε τέρμα (ελεύθερο που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μπλοκάρει ο αντίπαλος εκτός θέσης goalie) που έβαλε στο 3-0, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας μας.

Οι άλλοι δύο, με τα φρεσκοξυρισμένα κεφάλια τους συνεργάστηκαν άψογα σε τρεις φάσεις, με τον Takis (που έπαιζε στη θέση του Πορτοκαλέστερου) να δίνει εξαιρετικές assist και τον Verouvio σε μία ποδοσφαιρική έκσταση να εκτελεί και να «σκοτώνει» το αντίπαλο τέρμα στην παραμικρή υπόνοια ευκαιρίας πετυχαίνοντας ένα μεγαλοπρεπές, ογκωδέστατο hat-trick…

Πολύ καλοί και οι υπόλοιποι παίκτες κινήθηκαν στα αναμενόμενα πλαίσια με πιο άτυχο τον Bele που χθες η μπάλα δεν έλεγε να του κάνει το χατίρι… Pallis, Dredd στα αναμενόμενα πλαίσια, ενώ Michas και Razor (ο τελευταίος ως δεξί χαφ παρακαλώ!!!) έτρεξαν και βοήθησαν πάρα πολύ και ανασταλτικά και επιθετικά…

Στα αρνητικά τώρα το γεγονός ότι πάλι δύο παίκτες ενώ είχαν δηλώσει ότι θα έρθουν, απροειδοποίητα δεν ήρθαν, και ακόμα το ότι δεν έχουμε πλήρως επανέλθει στην προτέρα του Πάσχα φυσική κατάσταση. Καλή ιδέα θα ήταν να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα φιλικά μια πιο σταθερή πραγματικότητα για να είμαστε πιο έτοιμοι για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια…
Αυτά...
Πορτοκαλέστερε το feedback σου εξ ΗΠών!!!

Αδρανειάρα Para siempre!!!!

2 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

Μετα χαράς μου ενημερώθηκα από το site (τελικώς μου φάνηκε και σε μενα χρήσιμο εκτος από μπελάς), γιατι την πρώτη νίκη στο RIVER CAMP για το new pos to let ekei sto ellada tournament..
TO tournamenti αυτο i wish να ειναι successfull για το omada mas και να έχει ανάλογη συνέχεια..
O καιρός ζυγώνει, και η επιστροφή στα πάτρια εδάση δεν αργεί.. Μαζί και η επιστροφή της ομάδας στα χάλια που είχε με την παρουσία του προέδρου στον κορμό της.. Ας είναι λοιπόν το ταξίδι της επιστροφής καλό και παρακαλώ να μην έρθετε να με υποδεχτήτε στο airport γιατι θα μαζευτούνε οι δημοσιογράφοι και δεν έχω όρεξη για συνεντέυξεις.. θΑ παραχωρήσω όμως μία prive sto site σε ένα από τους εκλεκτούς συγγραφείς του..με όλα παραλοιπόμενα απο την μεγάλη αυτή τουρνε στις νέες χώρες... ώς τότε Spyrako take notice the team you play with darling..

dreddoukos77 είπε...

Τι μου τα χώνεις κιόλας δηλαδή; Τέλος πάντων, οκ, όταν έρθεις θα τα πούμε από κοντά..

Υ.Γ.: Έχω πει στη Nadiaa να μου δώσει καμιά εξτρά φανέλα για την ομάδα... She'll let you know...

Υ.Γ.2: Εγώ δεν έσβησα κανένα σχόλιο, ποιος το έσβησε; Εσύ Πορτοκελέστερε;

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός