Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 18 Απριλίου 2007
Και τα δύο παιχνίδια που έχουμε παίξει σαν Αδράνεια και στο 8Χ8 και στο 5Χ5 από τότε που έφυγε ο Kopsi έχουν στεφθεί με απόλυτη αποτυχία.... Η διαφορά είναι ότι στο 5Χ5 απλά όταν τελείωσε το παιχνίδι είπαμε κα'να δυο βλακείες και πήγαμε σπίτια μας. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κανένας δε μίλησε σε κανέναν άσχημα. Κοινώς παίξαμε τη μπαλίτσα μας, χάσαμε 10-5 και μετά πήγαμε σπίτι. Αυτό προτείνω να γίνεται από εδώ και πέρα στο 8Χ8, για να μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε τη μπάλα που παίζουμε.

Προχθές δεν ευχαριστήθηκα τη μπάλα που έπαιξα. Και αυτό για δύο λόγους: 1ον) δεν παίξαμε καλά 2) δεν περάσαμε καλά. Φύγαμε χαλασμένοι ο ένας με τον άλλον, ή τέλος πάντων αρκετοί έφυγαν έτσι. Εγώ έφυγα χαλασμένος για ένα ακόμα λόγο. Γιατί έφαγα τρελό γράψιμο και κυρίως τρελή ξενέρα όταν κάποιοι παίκτες πήραν 1 ώρα πριν από το παιχνίδι να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, και μάλιστα δεν πήραν καν εμένα... Δε θα δώσω παραπάνω έκταση γιατί δεν πιστεύω ότι πρέπει, ούτε ότι χρειάζεται αφού βλέπω πως τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει (σήμερα είδα την ιστοσελίδα, λόγω του ότι για κάποιους τεχνικούς λόγους δεν έχω στο σπίτι Internet) και πως τελικά η λογική πρυτανεύει... Είναι λογικό όταν έχεις φάει τρία αρνιά και δύο κοκορέτσια την τελευταία βδομάδα να μην παίζεις όπως πριν από το Πάσχα. Επίσης είναι πολύ λογικό να τρως ξενέρα όταν από εκεί που είχες δύο αλλαγές βρίσκεσαι να μη συμπληρώνεις... Το καλύτερο θα ήταν να τα σκεφτόμασταν στο παιχνίδι αυτά, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι το επόμενο φιλικό είναι την Δευτέρα στις 22:30. Το πρώτο επίσημο του κυπέλλου είναι λογικά την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά όταν θα οριστικοποιηθεί θα ακολουθήσει ανακοίνωση. Αν μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, άντε μεσημέρι Σαββάτου δεν έχω στα χέρια μου μια οχτάδα το παιχνίδι είτε θα ακυρωθεί, είτε θα ψάξω 5-6 φίλους μου, και μαζί με όσους έχουν δηλώσει (αν θέλουν) να παίξουμε καμιά μπαλίτσα, όχι σαν Αδράνεια, σαν ότι να 'ναι. Τα φιλικά μην ξεχνάμε εμείς τα απαιτήσαμε και η συνέχισή τους από τη συμμετοχή μας κρίνεται.

Επίσης ξαναλέω ότι καλό θα ήταν να κοιτάει ο καθένας να παίζει τη μπαλίτσα του στα παιχνίδια για να μην γίνονται επεισόδια όπως το προχθεσινό. Στο γήπεδο μιλάει ο προπονητής ή ο αρχηγός. Κανείς άλλος. Αν αυτοί δεν το πράττουν, έχουν τους λόγους τους, δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και σώνει να μιλάει κάποιος... Αν είναι να τρώμε γκολ και για τα υπόλοιπα 40 λεπτά να ακούμε μπίρι-μπίρι καλύτερα να μαζευτούμε για χαρτιά και όχι για μπάλες...

Στα θετικά θα βάλω ότι όντως αρκετοί συμπαίκτες απάντησαν στις εκκλήσεις μου για ενημέρωση, έστω και αρνητικά.... Και για να εξηγούμαστε το όχι είναι απόλυτα αποδεκτό και ανθρώπινο. Όπως είναι αποδεκτό και ανθρώπινο αυτό που ένας παίκτης μου έστειλε, ότι δηλαδή λόγω του ότι έγινε κάτι "εξαιρετικά απρόοπτο" δεν είχε το χρόνο να μπει στο mail του ή στο blog. Όλα αυτά είναι ανθρώπινα. Αυτό που εμένα δε μου αρέσει είναι να με κρεμάνε 1 ώρα πριν το παιχνίδι και μάλιστα χωρίς κανένας μέχρι σήμερα να μου έχει πει το λόγο... Ευελπιστώ πως αυτό έγινε μία φορά και δε θα ξαναγίνει και ευχαριστώ τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπαικτών που κατανοεί τη δυσκολία της οργάνωσης της Αδράνειας...

Αυτά αγαπητοί συμπαίκτες. Δηλώστε τις συμμετοχές σας με τους γνωστούς τρόπους.....

Αδρανειάρα PARA SIEMPRE!!!!
Φέρτε μας και τους Μητσολούκουτους....


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός