Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Δευτέρα 30 Απριλίου 2007

Δυστυχώς το βεβαρημένο μου πρόγραμμα και οι πολλές μετακινήσεις δεν μου άφησαν περιθώρια πέρα από το να ενημερώνομαι σχεδόν καθημερινά να κάνω και ένα post από εδώ.
Σήμερα που βρίσκω την ευκαιρία λοιπόν, αν και σύντομα πια θα είμαι ξανά κοντά σας χαιρετίζω την επιτυχημένη αρχή στο κύπελο της ομάδας.

Τα συχαρίκια μου στον Dredd για την οργανωτική του συμβολή αλλά και σε όλους όσους φροντίζουν η ομάδα να παραμένει ΟΜΑΔΑ φίλων και συμπαικτών.

Ιδιαίτερη μνεία να κάνω για τον HADJI που φαίνεται τα πολλά video στον καινούργιο του projector ανέβασαν μαζί με την φαντασία του, και την ικανότητα του στο σκοράρισμα (φήμες ότι βλέπει πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας που τον οδήγησαν να κάνει υπεράνθρωπα πράγματα στο γήπεδο δεν έχουν επαληθευτεί ακόμα)

VEROU συνέχισε να είσαι ουσιαστικός το παιχνίδι σου, και η ομάδα έχει να κερδίσει πολλά από σένα – μαζί και εσύ! Όσο αφορά τα videos που ανεβάζεις, απλά μπαίνε πρώτα στο media section ή δες την διεύθυνση αυτού και βάλε αυτήν αντί αυτή του blog ώστε τα videos να ανεβαίνουν στο σωστό section του blog όπως και εσύ επιθυμείς!

PALLI, σε ευχαριστώ για τα έστω και λιγοστά πράγματα που αραιά και που μου στέλνεις, που με χαροποιούν ότι κάποιος εκεί πίσω πέρα της επίσημης φαν και εταίρας μου με θυμάται!

Είδα και την «απολογία του ναύτη» , που ο ίδιος γνώριζα αλλά περίμενα να την δω δημοσιοποιημένη, και θεωρώ τουλάχιστον την πράξη υπεύθυνη και καθαρτική για την συνέχεια.. (αρκεί να μην επαναληφθεί).

Την Κυριακή θα είμαι πίσω αν όλα είναι καλά ( και ο ΠΑΟ περάσει τελικό final four) σας περιμένω όσους επιθυμείτε να δούμε τον τελικό στο εργαστήριο, πίνοντας καφέ και ανταλλάσοντας εμπειρίες του μήνα που πέρασε..

Χαιρετισμούς στους υπολοίπους…

Καλή επιτυχία την ΤΡΙΤΗ!

Ο μεταναστεύων ΠΡΟΕΔΡΟΣ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός