Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Κίνηση άρχισε να υπάρχει στο προσκήνιο...
Μετά την πρώτη μεταγραφή στο 5Χ5 του TALI (taliban), και τον EPA στο 8Χ8 που δείχνουν το προγραμματισμό και την οργάνωση και των 2 τμημάτων, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μία άμιλλα μεταξύ των προέδρων προς την βελτίωση και ανάδειξη της ομάδας τους σε φαινόμενο της χρονιάς που έρχεται...
Έτσι στο 5Χ5 ο ΝΟΝΟΣ εξασφάλισε τον ΓΙΩΡΓΟ στη θέση του τερματοφύλακα, ώστε να υπάρχει κάποιος σταθερός στο τέρμα ( O RAZOR δεν ξέρουμε ακόμα τι καπνό θα φουμάρει φέτος..- πάντα βέβαια είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα..) ενώ η έκπληξη έρχεται στο 8Χ8 στη θέση που φαινόταν καπαρωμένη από το πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν που πέρασε.. Ο HADJI λοιπόν δήλωσε κόλλημα παρουσίας στους αγώνες αφού το δάκτυλο του 3 μήνες μετά δεν έχει βελτίωση.. Σύντομα θα έχουμε και ιατρική γνωμάτευση.. (ναι το πουλάκι μου τώρα αποφάσισε να πάει στο γιατρό) όμως από ότι φαίνεται ο Λεωντίου θα γυρίσει πριν από αυτόν στα γήπεδα.. Όμως ως από μηχανής Θεός εμφανίστηκε η άνθρωπος που είχε αντικαταστήσει πέρσι έτοιμος να αναπληρώσει ανταποδίδοντας τη περσινή χρονιά του Βασίλη.

Έτσι ο Σπύρος είναι πάλι πίσω... με όρεξη να κατεβάσει ρολά....

Και επειδή οι ομάδες χτίζονται από το καλό τέρμα θεωρώ πως ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς την φετινή αγωνιστική χρονιά..
Ο HADJI δεν αποχωρεί.. απλά ξαποσταίνει.. Μένει δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσει όπως μπορεί... Του εύχομαι καλή ανάρρωση και καλή διάγνωση..

Παραλειπόμενα…..

  • Προτάθηκε στην ομάδα και ο τερματοφύλακας της uber Alles - που διαλύθηκε, αλλά αν και είναι πολύ καλός ομολογούμενος.. θεωρώ πως πρέπει να εξαντλήσουμε το φυτώριο της ομάδας πριν δεχτούμε σε αυτή παίκτες που έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια απάνω της.
  • Πρόταση έγινε από το HADJI για τσιμπούσι σπίτι του στην Βραυρώνα.. Πιστεύω να το υλοποιήσουμε μέσα στο Σεπτέμβρη…

2 ΣΧΟΛΙΑ:

verou είπε...

Πρωτίστως, πιστεύω η ομάδα ξεκινάει από τον προπονητή. Με τον Damian τι γίνεται? Αν είναι να συνεχίσει πιστεύω πως αυτός θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις. Πχ για τον keeper των uber alles.

RAZOR είπε...

...Και ο razor θα ειναι παρον τη φετινη χρονια σστο 8Χ8, με λιγοτερες εμφανισεις μεχρι τις αρχες Οκτωβρη,λογω εξεταστικης...What is more, αν θελετε εχω και εναν stopper με πολυ ορεξη για μπαλα, ετων 18, απο καρυστο κι αυτος.Αν δεν θελετε, απλα μου το λετε!Προεδρε, δεν θα γλιτωσεις ετσι ευκολα απο εμενα!!!Οσο για το 5Χ5, επιφυλασσομαι λογω φορτωμενου προγραμματος...Λεω να παω για πτυχιο σιγα σιγα.

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός