Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007
Επειδή από τους υπόλοιπους μόνο τον Razor έχω υποψήφιο (προς το παρόν) για να γράψει comment ας πω και εγώ την γνώμη μου... αν και o DREDD με κάλυψε κατά 80%.
Σας παραδίδω και το φωτορεπορτάζ του αγώνα..



1ον) O Termas eείναι πού καλύτερος από ότι είδατε… Είναι αυτός που έδωσε τις βάσεις για το πρώτο και μοναδικό (ως τώρα) τρόπαιο της ομάδας στο 5Χ5. Είναι καιρό που έχει να παίξει και όσο παίζει θα είναι και καλύτερος.. Μοναδικό του ελάττωμα που έχει τριπλή υπόσταση είναι :
Όντας πολύ καλός μπορεί να μας κάνει να χαλαρώσουμε υπερβολικά στην άμυνα από υπερβολική σιγουριά (προχθές δεν έγινε τόσο πολύ φανερό). Έχει ένα ψιλοπροβληματάκι με το να είναι σε όλα τα παιχνίδια παρόν (ελπίζω να το ξεπεράσουμε), και τέλος με αυτό το προχτεσινό κλίμα θα τρελαίνεται να παίζει και θα γουστάρει πολύ, όμως με τσακωμούς αλληλοσπαραγμούς και κακό κλίμα χαλιέται πολύ άσχημα και μπορεί να απογοητευτεί, και να αρχίσει να την κάνει. Στο χέρι μας είναι όμως να τα παλέψουμε όλα αυτά..

2ον) Όντως το κλίμα ήταν καλό. Βοήθησε και η αντίπαλη ομάδα και το παιχνίδι όπως μας πήγε.. Θα το ξαναδούμε το κλίμα σε πιο δύσκολες καταστάσεις. Μακάρι να είναι πάντα έτσι..

3ον) Οι αλλαγές πήγαιναν σφαίρα χωρίς αυτό να επηρεάσει καθόλου το ρυθμό της ομάδας, καταρρίπτοντας το ισχυρισμό μερικών πως ο αλλεπάλληλες αλλαγές μας βγάζουν εκτός ρυθμού. Αντίθετα πιστεύω οι συνεχείς έγκαιρες αλλαγές μας κρατάνε σε ένα επίπεδο, σε διάρκεια απόδοσης μόνιμα πάνω από το 75% και ανταγωνιστικούς και στα 50’ του αγώνα. Όταν βέβαια θα είναι περισσότεροι οι παίκτες στο πάγκο, φυσιολογικά αυτό θα επιφέρει και μείωση του μέσου χρόνου συμμετοχής όλων. Όμως νομίζω πως δεν θα είναι για κακό, ούτε θα χαλάσει κανένα αν είναι προς όφελος του συνόλου και της ομάδας. Αυτή είναι και η λογική που πρεσβεύω εγώ σαν KOPSI στη οπτική που βλέπω τα πράγματα σε ότι αφορά τις αλλαγές, και αυτή έχω να προτείνω στο προπονητή (όποιος είναι αυτός).

4ον) Προπονητής μέχρι νεωτέρας είναι ο κ. Δαμιανός. Στη περίπτωση που λείπει θα αναλαμβάνει κατά σειρά ο Πρόεδρος, Ο αρχηγός και ο 2ος αρχηγός. Σε περίπτωση που δεν θέλει , δεν μπορεί , ή δεν το βλέπουμε να αξιωθεί να έρχεται, υπάρχει έτοιμη λύση που η διοίκηση σε συνδυασμό με τους σκάουτερ τις ομάδας έχουν ήδη εντοπίσει και κάνει διαπραγματεύσεις. Μέχρι νεωτέρας όμως τα πράγματα έχουν ως πέρσι.

5ον) Ο BABOU με προσωπική επικοινωνία που είχε με την Διοίκηση, έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία της ομάδος, σε πλήρη αποδοχή των όσων αποφασίστηκαν.
Αντίθετα ο MICHAS που και αυτός βοήθησε πολύ πέρσι αλλά ήταν αραιός στις προσελεύσεις του, δήλωσε πως συνεχίζει να είναι κοντά στην ομάδα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα πλήρως. Συνεπώς θα είναι διαθέσιμος να μας βοηθά σε όποιο παιχνίδι δεν συμπληρώνουμε τους παίκτες που θα θέλαμε πληρώνοντας το ποσό που θα έχουμε αποφασίσει για όσους δεν είναι ΚΑΡΑΜΕΛΗ.

Σημ. ΚΑΡΑΜΕΛΗ (καρα=Μαυρος εώς πολύ μαύρος,- ΜΕΛΗ) :είναι αυτοί πού δέχτηκαν να μπούν στο club με τα άτομα που θα έχουν μηνιαία συνδρομή στην ομάδα. Έχουν συνολικά έκπτωση στην περίπτωση που συμπληρώσουν τα 4 παιχνίδια του μήνα, προτεραιότητα συμμετοχής έναντι όλων των άλλων, και άλλα προνόμια που θα δείτε στην πορεία. ΝΑ είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα είστε κερδισμένοι από την επιλογή αυτή.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν την θέση τους και οι υπόλοιποι…

6ον) Υπολογίζω ότι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου , το πολύ ως το τέλος η ομάδα και οι λειτουργίες τις θα είναι σε full function. Κάποια πράγματα καινούρια θέλουν λίγο χρόνο και θέλω την υπομονή σας για αυτό. Είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει απολύτως ικανοποιημένους.. (εκτός του VEROU που όπως πάντα κάτι θα βρει να πει – Χρήστο σε αγαπάμε όμως όπως όλα τα μέλη της ομάδας και ας είσαι λίγο αντιρρησίας εκ πεποιθήσεως.. Ευτυχώς έχεις και καλά!  )

7ον) Λόγω CHAMPIONS LEAGUE και ΟΣΦΠ αυτή την εβδομάδα εκτάκτως θα περιμένουμε μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας για να μάθουμε αν θα παίξουμε ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΠΕΜΠΤΗ 19:30. Ενημερωθείτε από το blog ή τηλεφωνήστε μου από το απόγευμα και μετά.

8) Θα προσπαθήσω με την βοήθεια σας να κρατήσω πίνακα σκόρερ αλλά και συμμετοχών για αυτό το πρωτάθλημα, με πιθανά βραβεία για όποιον πρωτεύσει σε κάθε κατηγορία. Μου αρέσει η ιδέα του MAN OF THE MATCH επίσης που εμφανίζετε κατά καιρούς να γίνει μόνιμη. Μπορούμε να βρούμε τρόπο γιαυτό.

Αυτά..

Υ.Γ. Περιμένω ΤΑΚΙ, και BELE να δραστηριοποιηθούν και αυτοί στο χώρο των post και των comment ως ήδη μέλη για 2 χρόνια και χρήστες του ιντερνετ. Βοήθεια αν θέλετε ζητήστε από τους ήδη γράφοντες στο blog. Τα email και τα τηλέφωνα τα έχετε..

Αντε και τα λέμε συντόμως.

2 ΣΧΟΛΙΑ:

dreddoukos77 είπε...

Άσχετο αλλά πολύ σημαντικό, που ήθελα να ρωτήσω και πριν: Πως εξασφαλίσαμε φωτορεπορτάζ; Κόστισε ή μέσω φίλου; Αν κόστισε, μπορούμε οικονομικά να το αντέξουμε σε κάθε παιχνίδι γιατί είναι γ*^%$το(!);;;

Αυτά, ευχαριστώ, ζήτω το Έθνος το ανάδελφον, χαιρετίσματα στον Πάτροκλο, Victoria travaillez le poulais de Filippe...
-----------------------------
WOW!!! THIS TEAM IS SUPER-ENDING!

Kopsi 74 είπε...

Ειναι φίλος-συνεργάτης μου στη δουλεια που του αρέσει η φωτογραφία, και ήρθε να υλοποιήσει μία ιδέα που είχα..
Δεν εχω σκεφτεί το κόστος που θα είχε αυτό για κάθε παιχνιδι.. Ισως μία φορα το μήνα θα μπορούσαμε να το κάνουμε αμα αρέσει και στους υπόλοιπους... Είναι θέμα απόφασης..

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός