Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007
1) Το γεγονός ότι κρίνεται το καταστατικό δε με λυπεί καθόλου. Ένα από τα πράγματα που προσωπικά ήλπιζα είναι η έναρξη διαλόγου με κάποιο τρόπο. Και αυτή έγινε με αφορμή το καταστατικό (κάλιο αργά παρά ποτέ).
2) Μπορεί να λέω ότι εγώ φταίω για την καθυστέρηση στο καταστατικό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι το καθυστέρησα επειδή βαριόμουνα κι έξυνα την καρκάλα μου κάτω από coacoa-trees... Η εξεταστική και το διάβασμα σε βάθος χρόνου χωρίς καθόλου ξεκούραση από τη μία, και η πίεση του χρόνου από την άλλη, θολώνουν το μυαλό, μειώνουν τη δημιουργικότητα και βγάζουν ένα αποτέλεσμα που σαφώς δεν μπορώ να χαρακτηρίσω (όχι τέλειο, ούτε καν) έτοιμο. Γι' αυτό και οι διατυπώσεις, πρώτος εγώ λέω ότι μπορούν 100% να γίνουν και καλύτερες, οπότε ο διάλογος δεν είναι απλά ευπρόσδεκτος, αλλά και επιθυμητός.
3) Ωστόσο, όλοι σας είπατε για τον αυστηρό χαρακτήρα του καταστατικού. Εδώ δε θα συμφωνήσω και αυτός ο χαρακτήρας εγώ δεν θέλω να αλλάξει.
Και δεν θέλω να αλλάξει για πολλούς λόγους: Επειδή πρωταρχικός στόχος της ομάδας μένει να περνάμε καλά, η περσινή εικόνα των 7-8 παιχτών στο ένα παιχνίδι και των 14 στο επόμενο, με τους μισούς να μην τους ξέρουμε καν, δεν θέλω με τίποτα να επαναληφθεί. Εάν επαναληφθεί αυτό το πράγμα εγώ έχω ήδη δηλώσει ότι θα φύγω. Το να υπάρχει μια ομάδα και να κατεβαίνεις να παίζεις όποτε γουστάρεις καλό είναι, αλλά χρειάζονται και 8 μ*&^%κες να παίζουν σε ΚΑΘΕ παιχνίδι!!!
Προτιμώ να παίζουν έστω και μόνο 8 άτομα τα οποία μπορώ να εμπιστεύομαι ότι θα έρχονται και ότι θα παίζουμε κάθε βδομάδα. Αν δεν μαζεύονται 8 τέτοια άτομα καλύτερα να το παρατήσουμε όλοι ομαδικά, αφού κανείς άλλος δεν ψήνεται για πρόεδρος και ο Πορτοκαλέστερος έχει δηλώσει ότι αν δεν πετύχει αυτή η κίνηση, το παρατάει ήσυχο και πάει πτυχίο (άντε με το καλό!!!). Αυτό που για μένα είναι συζητήσιμο, είναι ο βαθμός αυστηρότητας του καταστατικού. Δηλαδή να έχουμε ένα αυστηρό καταστατικό, αλλά όχι ΤΟΣΟ αυστηρό.
4) Μιλώντας με τον Verouvio στο τηλέφωνο προχθές, συζητήσαμε κάποιες ιδέες του που ήτανε πολύ καλές στη σύλληψή τους, καλύτερες θα έλεγα (τουλάχιστον στην πρώτη ματιά) από αυτές που έχουν γραφεί στο καταστατικό σε πολλά σημεία. Πχ μια απ' αυτές ήταν η αγορά με τη μηνιαία συνδρομή κάποιων credits, ώστε με σωστή ενημέρωση να μη διακόπτεται η συνέπεια του παίκτη κ.ο.κ. Υποσχέθηκε να τις επεξεργασθεί και να τις φέρει δουλεμένες στο κεφάλι του την Κυριακή.


ΠΡΟΤΑΣΗ: Ας παίξουμε τα 2 πρώτα παιχνίδια όπως πέρυσι, ώστε να συζητήσουμε το καταστατικό όλοι μαζί την Κυριακή και στο blog αργότερα, έτσι ώστε και το καλύτερο αποτέλεσμα να έχουμε και αυξημένη δημοκρατική νομιμοποίησή του...


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός