Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007
1η Αγωνιστική Πρωταθλήματος RiverCamp 8Χ8
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Α' Ομιλος
ΚΑΠΗ - Adrania F.C. 1-10


Το είδαμε πολλές φορές να συμβάινει ..
Το τέρμα μάλλον θα έχει πιαστεί ο σβέρκος του


Τα σχόλια περισσεύουν ... ή μάλλον επιβάλλονται !!!
Συμμετέχετε σε αυτό το post review του παιχνιδιού κάνοντας comment, που θα ενταχθούν στο post..δίνοντας μια σφαιρική άποψη για το παιχνίδι..
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...



ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ...

Στρεβλή εικόνα.. Φαίνεται άλλωστε και από την φώτο.. !Να χαρούμε δεν λέω όμως μην παρασυρθούμε από αυτή την μοναδική κατά άλλα σε έκταση νίκη. Δεν υπήρχαν υστερίσαντες αλλά ούτε και αξιόμαχος αντίπαλος..
Μην νομίζεται πως τέτοιου είδους ομάδες θα αντιμετωπίσουμε.. (με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και άλλες φώτο.


3 ΣΧΟΛΙΑ:

verou είπε...

Αφου δεν βλεπω κινηση , να κάνω εγώ την πρώτη. Καλούτσικη εμφανιση. Ορατή η έλειψη προπονητή. Τέτοιοι αντίπαλοι πίσω μας πάνε και όχι μπροστά. Έτσι όπως είμαστε με καλή ομάδα θα φάμε γερή σφαλιάρα. Λίγοι οι 9 παίκτες.Αρκετά καλός ο τέρμας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Pallis είπε...

Συμφωνώ με τον φίλο μου και τα λέγομενα του.Εχω να προσθέσω τα εξής:
1.Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά απο καιρό, για αρχή θα έλεγα οτι πήγαμε αρκετά καλά.
2.Οι νέοι παίχτες Σπύρος και Μιχάλης θα βοηθήσουν πολύ.
3.Άσχετα με τον αντίπαλο πιστέυω οτι βελτιωνόμαστε στην κυκλοφορία της μπάλας.

dreddoukos77 είπε...

Για να συμβάλλω και εγώ στα σχόλια...

Πολύ καλό το καινούργιο τέρμα, ο Σπύρος (ή ANGEL, όπως προτιμάτε). Στις αρκετές φορές που πουλήσαμε τη μπάλα πίσω πάντα αντέδρασε όσο πιο σωστά μπορούσε στη φάση, (σώζοντας αρκετά δύο γκολ), χωρίς νεύρα και χωρίς δυσφορία. Πάρα πολύ καλές και οι οδηγίες του προς τους αμυντικούς. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Εξαιρετικά χρήσιμη βρίσκω την προσθήκη του Μιχάλη στην ομάδα. Χωρίς να βιαστώ, νομίζω ότι το παιδί θα αναδειχτεί σε μεταγραφή της χρονιάς, αφού μας έλειπε πολύ ένας τέτοιος παίκτης στο κέντρο, στην πιο νευραλγική και κατά καιρούς προβληματική γραμμή μας. Φαίνεται να έχει πολύ όρεξη για παιχνίδι, ομαδικός, σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση και ψύχραιμος. Πιστεύω ότι για τη βελτιωμένη κυκλοφορία μας μεγάλο ρόλο (αν και "αθόρυβο") έπαιξε η παρουσία του στο κέντρο, ενώ αναδείχθηκε και σκόρερ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!

Για τον Taki δε χρειάζεται να πούμε και πολλά. Τα συνηθισμένα... Ατέλειωτα χιλιόμετρα, δύο γκολ και ένα εκνευριστικό για τους αντιπάλους χαμόγελο στο πρόσωπο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα...

Πολύ ορεξάτος έχει έρθει φέτος ο Bele! Τρελή πώρωση λέμε!!! 1 αριστερή οβίδα σφράγισε την καλή του εμφάνιση στο γήπεδο, ενώ τα πειράγματά του προς όλους (και κυρίως τον Πορτοκαλέστερο) δεν είχαν τελειωμό.

Ο Kopsi έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι όχι μόνο σκοράροντας hat-trick, αλλά και ανασταλτικά, αφού ήταν ένα από τα πολύ λίγα παιχνίδια που πίσω δεν άφηνε ποτέ τον παίκτη του μόνο του... Good job Μost Οrange Οne (ΜΟΟ)!!!

Από τους υπόλοιπους σε πολύ καλή κατάσταση ο Verou, που φαίνεται να ξεκινάει πολύ καλά τη χρονιά, ενώ οι Pallis, Dredd και Razor κινήθηκαν στα αναμενόμενα επίπεδα (κάνοντας και δυο-τρία λαθάκια απαράδεκτα...) και γενικά τα πήγαν καλά...

Το σκορ σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης της ομάδας, ωστόσο δε συμφωνώ με Verouvio ότι τέτοια παιχνίδια μόνο πίσω μας πάνε...
Εγώ ας πούμε μέχρι χθες δεν ήξερα ότι μπορούμε να σκοράρουμε 10 γκολ σε ένα παιχνίδι! Νομίζω ότι τα παιχνίδια αυτά θα μας δώσουν την ψυχολογία και τα πατήματά μας στο γήπεδο που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε και τα πιο δύσκολα.

Ούτως ή άλλως αυτή η σεζόν κρατάει μέχρι τον Δεκέμβρη, και οι πιο πολλοί από εμάς δεν έχουν κάνει κανενός είδους προετοιμασία! Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πως μπορούμε και ατομικά και ομαδικά να βελτιωθούμε, ώστε αν η διαφορά δυναμικότητας είναι όντως τεράστια, να πάμε σε μια ανώτερη κατηγορία.

Τώρα η έλλειψη προπονητή, αν και ανεπιθύμητη δε νομίζω ότι σ' αυτό το παιχνίδι φάνηκε. Όλοι σχεδόν βγήκαν αλλαγή και πήραν ανάσες, τις πιο πολλές φορές οικειοθελώς... Αυτό είναι αντιπροσωπευτικό του ΚΑΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ που επικρατεί και εμένα προσωπικά με αιφνιδίασε ευχάριστα.

Σαφώς αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας έλλειψε ο προπονητής, με τον οποίο πρέπει να πορευόμαστε χέρι χέρι σε όλες τις προσπάθειες. Δεν ξέρει κανείς από εμάς τί γίνεται με τον κο Δαμιανό (επίσημα εννοώ) και νομίζω πως θα έπρεπε σιγά σιγά ή από τον Kopsi ή από τον Hadji να έχουμε σχετική ενημέρωση για το θέμα.
Μπορεί το προηγούμενο παιχνίδι να παραήταν εύκολο, αλλά σε κάποιο επόμενο, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και εκεί χρειαζόμαστε όλοι έναν άνθρωπο να μας καθοδηγεί.

Βέβαια κατά το καταστατικό την ευθύνη για το στήσιμο της ομάδας έχουν κατά σειρά ο προπονητής, ο πρόεδρος και μετά ο αρχηγός, αλλ' αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε standby μέχρι να αποφασίσει κάποιος να μας ενημερώσει για το θέμα επίσημα και οριστικά (όπως και ένας αρθρογράφος κάποτε έγραφε για έναν δίσκο, "μπορεί οι ..... [για κάποια μπάντα έγραφε] να είναι άρρωστοι, αυτό δε σημαίνει ότι θα τους φέρουμε και κουλουράκια στο κρεββάτι").

Επίσης πιστεύω ότι αν είναι εκλέξουμε περισσότερους από έναν αρχηγούς (ή να αλλάξουμε τον παμμέγιστο) θα πρέπει και αυτό να γίνει κάποια στιγμή σύντομα...

Αυτά!!!

Αδρανειάρα para siempre!!!!

--------------------------------
WOW!!! ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝΤΙΚΗ!!!!!!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός