Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008
Η νίκη να μας γίνεται συνήθεια... Ας είναι...

Ε ναι λοιπόν.. υπάρχει χώρος και για μας στην τετράδα..

Αυτή η ομάδα μπορεί να μην παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, μπορεί να μην πετυχαίνει πολλά γκολ, αλλά έχει αρχίσει να παίζει σαν ομάδα, αλλά κυρίως να παίρνει αποτελέσματα, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία..

Σε ένα παιχνίδι που κατεβήκαμε υπερπλήρης σε αριθμό συμμετοχών καταφέραμε και να παίξουν όλοι αρκετά αλλά και να πάρουμε την πολύτιμη νίκη που μας βάζει καθαρά στην 4η θέση του πίνακα.! Μέσα σε ένα μήνα με ισάριθμες απανωτές νίκες, καταφέραμε από τον πάτο της βαθμολογίας να βρεθούμε στις προνομιακές θέσεις των by της πρώτης τετράδας.. Είναι απόλυτα στο χέρι μας να κρατήσουμε αυτή την θέση και το ότι προνόμιο δίνει αυτή. Για μένα είναι και ,ο ρεαλιστικός πια, στόχος που θα ήθελα να βάλουμε ως ομάδα μέχρι τα Play off.

4η με 5η θέση μοιάζουν το ίδιο καλές..

Ότι από τα δύο επιτύχουμε θα είμαι καταρχήν ευχαριστημένος.

Ο HADJI σήμερα έκανε την απόκρουση της χρονιάς, κάνοντας το παιχνίδι με το τελικό σκορ να φαίνεται ότι ήρθε εύκολα. Κάθε άλλο όμως..

Ο VEROU διανύει περίοδο φόρμας και ίστρου και σκόραρε πάλι 2 φορές, δείχνοντας ότι πιο σίγουρο από την ομάδα μας στην επίθεση.

Ο TATSIOS και ο THOMAS έδειξαν ότι η προσθήκη τους στην ομάδα μας θα κάνει μόνο καλό και θα την ανεβάσει ένα επίπεδο ακόμα σε ταχύτητα, τεχνική, και ποιότητα ειδικά στην δεξιά πτέρυγα.

Αριστερά η ομάδα είναι πλήρης, με τον ΥΑΝ να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, τον BELE να επιστρέφει με σταθερά ανοδική τάση (πέτυχε και το 2ο ΓΚΟΛ), και τον MICHA να δείχνει δίψα για να παίξει για αυτήν την ομάδα.

Στο κέντρο TAKIS, EPA μοιάζουν ακλόνητο δίδυμο και ιδανικό ζευγάρι.

Το ίδιο και PALLIS, DREDD ως CENTER BACK της άμυνας.

Ο KOPSI ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ και εμπνευστής του 2-2-2-1 είναι έτοιμος να καλύψει το όποιο κενό στο κέντρο ή άμυνα χρειαστεί.

Με την προσθήκη του, BABOU και ASTATHI η ομάδα είναι κομπλέ..

Και να σκεφτεί κανείς ότι MONK απουσιάζει, RAZOR είναι φαντάρος και MARIO δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση να δώσει τις βοήθειες που τόσο επιτυχημένα έκανε στο παρελθόν. Με VLAXO balladeer σε τέρμα και άμυνα και τον ΓΙΑΤΡΟ να έχει κάνει 2 σημαντικές εμφανίσεις σε κρίσιμα παιχνίδια με ελλείψεις, φαντάζει δύσκολο να μην τα πάμε καλά..

Αρκέι να είμαστε συνεπείς...

Είναι απόλυτα στο χέρι μας.. ή καλύτερα στα πόδια μας..

Μας απομένουν 4 παιχνίδια με το επόμενο με την BOCA την Τρίτη να φαντάζει στο πιο κρίσιμο και δύσκολο.. Αλλά και τα υπόλοιπα να μην υστερούν δυσκολίας… Ουσιαστικά έχουμε 2-3 βαθμούς διαφορά με τις 3 από τις 4 ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε και με μία ήττα μας φέρνουν στα ίσια..

Κάθε νίκη που κάνουμε όμως απομακρύνουμε και ένα διεκδικητή της θέσης μας.

Οι δε από πάνω μας έχουν όλοι Ντέρμπι να δώσουν..

Τα παρακάτω παιχνίδια είναι μερικά από αυτά που μένουν και έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας.. (πιθανές απώλειες βαθμών για αντιπάλους)


BOCA - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

RANGERS - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

GREKIS - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

GREKIS - ΠΕΛΟΠΑΣ

GREKIS - BERISTAS

GREKIS - KAΤΣΕΛΗΣ

KAΤΣΕΛΗΣ - BERISTAS

3 ΣΧΟΛΙΑ:

Thomas είπε...

Πλασματικό το Σκορ ... η ομάδα για το τίμημα του θεάματος θυσίασε αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα...

Pallis είπε...

Eνα μπράβο σε όλους και απο εμένα για την πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε. Παλαιότερα είχα προβλέψει το οτι χτυπάμε τετράδα. Δικαιώθηκα...Τωρα πιστεύω οτι με λύγη τύχη και εμφανίσεις ανάλογες με τις τελευταίες μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.Το πόσο ψηλά δεν το γνωρίζω πάντως μπορεί και τελικό...Χρειάζεται επιμονή και σοβαρότητα. Η νίκη μετράει. Πάμε...

seirios69 είπε...

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ - ΚΑΤΛΛΑΒΕ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ/ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!! ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΣ 'ΑΦΗΝΕ' ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!

ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΟΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ... ΑΛΛΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ι ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ! ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΦΛΟΙ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός