Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008
Συγχαρητήρια σε όλους και από εμένα...

Σπάνια βρίσκω το χρόνο να γράψω πλέον έστω και ελάχιστα στο blog και γι' αυτό θα περιοριστώ σε λίγα και σημαντικά πραγματα.

Σ' ένα πράγμα θα συμφωνήσω απόλυτα με Κόψι (όχι πως στα άλλα διαφωνώ, αλλά είπαμε, λίγα και σημαντικά):

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ
πλέον και αυτό είναι σαφές...

Και στα δύο τελευταία παιχνίδια (που ήρθα) παρ' όλο που κάποιοι παίχτες (διαφορετικοί στο κάθε ματς) δεν ήταν στην καλύτερη μέρα τους, η αλληλοκάλυψη ήταν υπεραρκετή από το κέντρο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με αποτέλεσμα τα ατομικά μειονεκτήματα του κάθε παίκτη στις προσωπικές μονομαχίες να εξισορροπούνται από την ομαδική δουλειά.

Πέρα όμως από τα συγκεκριμένα παραδείγματα (τα οποία ουδεμία αξία έχουν, δεδομένου ότι όλοι προσπαθούν να δουλέψουν ομαδικά) σημαντικό είναι ότι με το να παίζουμε σαν ομάδα ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και αυτό είναι που θα πρέπει να κρατήσουμε.

Γιατί κακά τα ψέμματα η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο.

Και όλοι μας κάνουμε πιο σημαντικά πράγματα από το να παίζουμε μπάλα, πράγματα που μας προκαλούν προβλήματα και ανησυχίες πολύ πιο μεγάλες από τη νίκη ή την ήττα της ομάδας μας.

Αυτονόητα προβάλλεται λοιπόν η σημασία του να γουστάρουμε που παίζουμε μαζί... Η Π.Ε.Ψ.Υ. (για τους νεότερους: Πειθαρχεία Επιμονή Ψυχολογία Υπομονή) αποτελεί πλέον ίδιον του παιχνιδιού της ομάδας μας, που όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο πρόεδρος, μπορεί να μην παίζει μπαλάρα, αλλά ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ!

Σ' αντίθεση λοιπόν με τους "γαλονάδες" της ομάδας (Pallis + Kopsi) εγώ δε θα σταθώ ούτε σε στόχους, ούτε σε ονειρεμένες τετράδες, αγίες τριάδες και άλλα συναφή....

Θα καλωσορίσω με τη σειρά μου τους καινούριους παίκτες, και θα δώσω συγχαρητήρια σε όλους για το κλίμα στην ομάδα, για την αγωνιστική συμπεριφορά (εκτός από τον Pallis, που συνεχίζει και "τα πρήζει" στους διαιτητές - χα, χα) και τον χαρακτήρα τους μέσα και έξω από το γήπεδο, θα τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ, γιατί παρ' όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μου, αποτελούν προτροπή και κίνητρο να ΘΕΛΩ να πάω στο γήπεδο και όχι να βρίσκω δικαιολογίες ν' απουσιάζω περνώντας χρόνο με τη γυναίκα ή σαπίζοντας μπροστά στην τηλεόραση....

Αν κάτι έχω μάθει από την υπερσημαντική, υπεράξια, πολυσήμαντη και πολυζήλευτη ζωή μου, είναι ότι όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή έρχονται ως ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ της δουλειάς, της προθυμίας και της αγάπης γι' αυτό που κάνει κανείς.

Εύχομαι
λοιπόν να συνεχίσουμε να γουστάρουμε τη μπάλα που παίζουμε εις τους αιώνας των αιώνων. Αν αυτό γίνει, το αν θα βγούμε πρώτοι ή 108οι είναι κάτι που λίγο με αφορά, γιατί ΕΓΩ θα έχω παίξει και γαμώ τις μπαλίτσες....

Αμήν...

Adraniara para siempre!!!
Φέρτε τους όλους!!!!
Ζήτω το υπερπέραν!!!
[Που να έγραφα και πολλά.... εντάξει είχα καιρό να γράψω...συγνώμη...κλαψ!]

3 ΣΧΟΛΙΑ:

seirios69 είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ DREDD! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΗΔΗ! ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΣΟΥ... ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Π.Ε.Ψ.Υ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Pallis είπε...

Κάντους δύο για να γουστάρουμε όλοι μαζί σαν καλή παρέα που είμαστε.(Π.Ε.Ψ.Υ.)

dreddoukos77 είπε...

Όχι, όχι παιδιά... Άμα σας πάρω πελάτες θα μου ζητάει ο Κοψιδάς ποσοστά... Σαν manager... Εγώ στους γνώρισα και παπαριές... Δε ψήνομαι... Στα μουλωχτά άμα γουστάρετε...

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός