Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008
Έχω παράπονα. Όποιος θέλει μ'ακούει.....
Στο τελευταίο πρωταθληματάκι του 5-5 τα περισσότερα παιχνίδια τα παίξαμε σε προκαθορισμένη μέρα και ώρα με 2+1 εξαιρέσεις αν θυμάμαι καλά.(η +1 αναβλήθηκε).
Καλά ήτανε αν και αργά κατά τις προτιμήσεις πολλών.
Για να βολευτεί το πρόγραμμα του 8-8 που είναι όπως λάχει,είπαμε να εφαρμόσουμε καινούργιο τρόπο προγραμματισμού (με τον οποίο διαφωνώ αλλά προέχει το γενικό καλό).
Περιορίστηκα λοιπόν στις ανακοινώσεις και και το αριστουργηματικό ποδόσφαιρο που παίζω!!!!!!!
Αφού λοιπόν με τις ανακοινώσεις δε βγάζω άκρη, καθώς οι συμμετοχές ή όχι διευκρινίζονται σε χρόνο που δεν μου αφήνουν περιθώριο αντίδρασης χωρίς να βγαίνω μαλάκας, λέω να τις κόψω.
Στην δεξιά στήλη του blog υπάρχουν οι μέρα και η ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών από όταν πρωτοασχολήθηκε ο Πορτοκαλότατος. Ως εδώ καλά....
Επίσης θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για αυτή την μόδα με τα ποσοστά %.Είναι από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω δει. Τα point system Αδρανειακής μονοκρατορίας δεν έχουν εφαρμογή.Αν είμαστε περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Αν είμαστε 10 που μπορεί να λείπουν οι 7 κατά 45-62% τότε γιατί να πάμε?????
Με λίγα λόγια βαριέμαι να ασχολούμαι και δηλώνω περήφανα οτι ...Ναι είμαι από αυτούς που τους νοιάζει μόνο να έχουν ένα καβατζωμένο παιχνιδάκι την εβδομάδα και στ'αρχίδια μου για ομάδες φορεσιές εισφορές κτλ.(Αυτό δεν το έβγαλα μόνος μου κάποιος το είχε γράψει κάποτε ,ποιός δε θυμάμαι).
Το συζητάμε ή το κόβουμε γιατί όπως είπα βαριέμαι πολύ.
Ευχαριστώ.

4 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

kairos na deis ta pragmata kai apo tin anapodi...
otan ego leo pos einai martirio me doulevete..
To provlima me to programma tou 8x8 einai oti den exei arketous paiktes to 5x5 kai eksartatai kai apo paiktes tou 8x8.
Efkola omos den kourastikes re MARIO..
oute 5 mines den antekses..!
.
emena den me peirazei na paiksei to 5x5 ora tou 8x8 an mporei na vgalei omada..

anyway.. kalo einai na ksekatharisei o kathenas ti nomizei kai pos aisthanete.. gia to kathe ti..
opote perimeno kai tous allous..

mario pol είπε...

aplos ego den to pairno patriotika oute h mpala kai h omada apotelei aytoskopo.ego pao gia mpala me filoys anti na pao gia kafe.na diavazeis pio prosektika kai ase tis pipes, se mena milas.

dreddoukos77 είπε...

Έχω ήδη πάρει θέση στο θέμα με παλαιότερα posts, αλλά για να ανανεώσω την ψήφο εμπιστοσύνης μου στην ΟΜΑΔΑ-ΠΑΡΕΑ επαναλαμβάνω κοντολογίς αυτά που έλεγα και παλαιότερα...

(Σημείωση: Για τα ποσοστά με έχει καλύψει εντελώς ο Νονούλης και δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Προτείνω απλά όταν ένας παίχτης δηλώνει ποσόστωση στη συμμετοχή του να θεωρείται ως απών εξ αρχής και να μπορεί ο Νονός να ακυρώνει αξιοπρεπώς το παιχνίδι, κάτι όμως που -εξ όσων ξέρω- γίνεται ήδη).

Όλα αυτά τα πράγματα που είπα ότι ΑΡΧΙΖΟΥΝ και υπάρχουν στο χθεσινό post στην ομάδα του 8Χ8 (δηλαδή ΠΕΨΥ και σωστή συμπεριφορά εντός/εκτός γηπέδου) στο 5Χ5 υπάρχουν εδώ και καιρό. Βασικά από τότε που πήγα (that is two years ago ελληνιστί)...

Έχοντας βέβαια αναλάβει και το 8Χ8 για ένα μήνα γνωρίζω επίσης: 1) την αυξημένη δυσκολία οργάνωσης της συγκεκριμένης ομάδας (αφού είναι πιο πολλά τα άτομα) και 2) την απόλυτη αδυναμία ορισμού ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑΣ ως διαθέσιμης για τα παιχνίδια του συγκεκριμένου τουρνουά...

Αυτά βέβαια λίγο ενδιαφέρουν το 5Χ5 θα μπορούσε να πει κανείς...
Ωστόσο, τα μέλη του, όποτε έχει χρειαστεί, σπεύδουν να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους για να συμπληρώσουμε οχτάδα και γενικά έχουν αποδείξει ότι, παρόλο που δε γουστάρουν χαριτωμενιές και σοβαρότητες στη μπαλίτσα τους, θεωρούν και το 8Χ8 ως αδιαμφισβήτητο μέρος της ίδιας και της αυτής ομάδας.

ΔΕΝ ισχύει το ίδιο φυσικά και από την άλλη μεριά, δηλ από τους παίκτες του 8Χ8... Και εδώ βρίσκεται ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, αν μπορεί κανείς να το πει έτσι... Κανείς σχεδόν δεν θεωρεί το 5-5 ως την ίδια ομάδα και κανείς σχεδόν (το τονίζω παιδιά το σχεδόν) δεν την βλέπει ως "ισάξια" (!!!).

Φυσικά, όπως είπε και ο Νονός, το 5+5 είναι "μπάλα αντί καφέ" με τους "φίλους", αυτό δε σημαίνει ότι είναι και "καφενείο". Και μόνο ως τέτοιο το αντιμετωπίζει κανείς όταν δηλώνει κατά 34 Χ (ρίζα56 / 78i)= f(x) την προσέλευσή του στην ομάδα.

Από την άλλη κανείς δεν θέλει να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ άτομα που δεν πίνουν καφέ με τους φίλους τους, ή ακόμα που δεν αισθάνονται "φίλοι" με τη φιλοσοφία του 5/5 να έρχονται και να παίζουν βαρειά διαθέσει.

Άρα νομίζω ότι ο διαχωρισμός παικτών σε αυτούς του 5(5) και του [8][8] είναι λάθος από μέρους σου Πορτοκαλέστερε. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει και η αντιμετώπισή σου νομίζω είναι άστοχη, ή και αν είναι εύστοχη είναι σίγουρα μονόπλευρη...

Σαν απλός παίχτης που γουστάρω έχω επίσης να πω ότι ο ορισμός μιας προκαθορισμένης μέρας αφήνει μεγάλα περιθώρια και στον παίκτη αλλά και στον οργανωτή να κοιτάξει πως θα οργανωθεί. Σε μια έκτακτη υποχρέωση είτε για σχολή είτε για μουσική είτε για έξω ξέρεις αμέσως ότι "Δευτέρα δε μπορώ".

Βολεύει αναμφισβήτητα κ προτιμάται από όλους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Επίσης έχω να πω ότι έχω δηλώσει την προτίμησή μου στην ομάδα του 5Χ5 (τότε υπήρχε τρελή διάσταση απόψεων στα δύο "φόρουμ" του 8Χ8 και του 5Χ5, δεν είχε εμφιλοχωρήσει το σχετικό κλείσιμο της ψαλίδας) ΛΟΓΩ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ και μόνο.

Παρ' όλο δηλ που το 8Χ8 είναι πιο "μπάλα" (κρατάς θέση, έχει υποτυπώδεις μακρινές μπαλιές), ενώ το 5Χ5 μοιάζει πιο πολύ με μπάσκετ που κουβαλάς τη μπάλα με τα πόδια, προτιμώ να παίζω σε μια ομάδα που δε θα έχω άγχος για το πως θα παίζω. Τρανό παράδειγμα ότι στο προχθεσινό παιχνίδι έκατσα τέρμα και γούσταρα, και μέχρι τις αρχές του 2ου τα πήγαινα και καλά...

Νομίζω όμως ότι η απελπισία του Νονού προκύπτει εν μέρει και από τον τραυματισμό του μόνιμου τον τελευταίο καιρό στο 5Χ5 goalie, Βλάχου και την αδυναμία του Βασίλη να καλύψει το κενό του σε όλες τις μέρες που πρόκειται να παίξουμε (λογικό αφού απ' όσο ξέρω μένει και καμιά εκατοστή χλμ μακριά), με άμεση συνέπεια την αποδιοργάνωση της ομάδας.

Ο Βλάχος είναι πάρα πολύ καλός στο τέρμα και πάρα πολύ καλό παιδί, και παρ' όλο που βοηθάει περισσότερο από πολλούς μέσα (δηλ όχι σαν goalie), ωστόσο αποτελεί την πιο ιδανική λύση στην πιο νευραλγική και ακρογωνιαία θέση στο 5Χ5, οπότε είναι λογικό να μας λείπει ως τέτοιος.

Νομίζω λοιπόν ότι με το χρόνο (μόλις το 2ο παιχνίδι παίξαμε στο 5$5) θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τη Δευτέρα μας, αφού είμαι σίγουρος ότι και ο Πορτοκαλέστερος καταβάλει γι' αυτό κάθε δυνατή προσπάθεια... Μόλις δε στρώσει και ο Βλάχος θα είμαστε οκ...
Μέχρι τότε να δηλώσω ότι προτίθεμαι να κάθομαι εγώ στο τέρμα του 55 (άμοιρη ομάδα τι σου'μελε να πάθεις!) όταν δε μπορεί ο Βασίλης τουλάχιστον, αρκεί να υπάρχουν γάντια γιατί τα χέρια μου είναι υπερπολύτιμα εργαλεία ενός παμμέγιστου καλλιτέχνη...

Αυτά τα λίγα...
Αδρανειάρα para siempre!!!
Ζήτω το Υπερπέραν!!!

Adrania F.C. PR είπε...

Agapitoi simpaiktes..
Os megaliteros kai ypokinitis aytis omadas gia poli kairo tora.. (xoris na ypovathmizo ton rolo ton ypoloipon ) epitrepste mou na po 2 pra;gmata parapano..

Einai ksekatharo oti merikoi vlepoun tin omada os sinolo kai oxi os ksexorista groupakia tou 5 kai tou 8.

Episeis ksekatharo einai oti kapoioi symetexoun opote tous volevei sto programa tous kai alloi den symetexoun otan einai adinato para opoia prospatheia exoun kanei na ta kataferoun na parevrethoun..
Apla einai diaforetiki nootropia..

Apla ego prosopika logo tis idiomorfias tis prokexorimenis ilikias mou se sxesi me tous perissoterous kai kapoion parapano ipoxreoseon anagastika den mporo na eimai o protos symmetexon se kathe paixnidi opos sto parelthon.. afou ta xronika mou perithoria exoun stenepsei afantasta kai oi ipoxreoseis pollaplasiastei parafta..

Ta pososta pou parousiasa kata to paralthon ipodilonan ayto akrivos..
oti tha parevtetho kata tin periptosi pou den tha siblirone i omada atoma, oste na mi xasoun oi ipoloipoi to kafe-paixnidi tous me diki mou efthini...

Einai parapano apo sigouro oti siga siga tha xano kai perisotera paixnidia akoma kai sto 8x8 kai an den exei simvei akoma einai kathara apo iperpsospathia pou exo katavalei me prosopiko kostos..

Sinepos kalo einai na rotithoun osoi den exoun ksekatharisei tin thesi tous apo to 8x8 an theloun na simetexoun sto 5x5 kai na vrethoun 1-2 atoma akoma oste na eimaste pio anetoi...

ayta .. ta leme..

Deytera einai sxedon sigouro logo ipoxreoseon oti den tha ta katafero..
elpizo na min kostisei to paixnidi stous ipoloipous..

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός