Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007
Το 3 στα 3 είναι γεγονός...

Η ομάδα στο ημίχρονο...

Έχουμε και λέμε...





Ισως ήταν από τα πίο ευχάριστα παιχνίδια της ομάδας στο 8Χ8 εδώ και πολύ καιρό..
Καταρχήν περαστκά στο BELE που γύρισε το πόδι του και είναι απών και τραυματίας..
Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρωση και επάνωδο..

Στο παιχνίδι τώρα..

Η ομάδα κατέβηκε με τον αρχηγό παρόν αν και απών…

Ο PALLIS απέδειξε χτές πως αξία είναι αρχηγός της ομάδας δίνοντας το παράδειγμα του παίκτη που πονά την ομάδα, ερχόμενος αν και άρρωστος να εμψυχώσει τους συμπαίκτες..

Παρών ήταν και ο RAZOR που μας αιφνιδίασε ευχάριστα με την παρουσία του…

O FROSSI ήρθε για πρώτη φορά φέτος... και λίγο καθυστερημένος...

Ο DAMIAN μάλλον μόνιμα απών τον βλέπω…

Ο BABOU ήρθε να ταράξει τα νερά. Φανερά ανεβασμένος.. αν κα πια παντρεμένος.. πέταξε 4 γκολάκια και έδειξε στο VEROU πως και αυτός είναι εδώ…

Ο VEROU είναι φανερό πως διανύει περίοδο φόρμας αλλά και καθαρού μυαλού.. Πανταχού παρόν από τους καλύτερους, ήταν παρόν σε όποια θέση έπασχε η ομάδα.. Πραγματικά ένοιωσα πως έπαιξε πρώτα για την ομάδα και μετά για αυτόν..

Για τον TERMA τι να πω.. Έπιασε τα απίστευτα.. Έφαγε ένα απαράδεκτο 1ο για την κλάση του όμως.. είναι ο βράχος πάνω στον οποίο βάζει βάσεις η ομάδα για μια δυναμική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Με το Γιώργο και το HADJI back up νοιώθω πως είμαστε ασφαλείς σε πληρότητα κάτω από τα δοκάρια..

Ο MICHAS ήταν πολύτιμος, λίγο εκτός κλίματος λόγω αποχής, όμως μπορεί να βοηθήσει.. μαχητικός όπως πάντα..

O TAKIS σταθερός, λίγο κουρασμένος από τα προχθεσινά 2 παιχνίδια, έβαλε ένα γκολ φανταστικό και γέμισε το κέντρο μαζί με τον EPA.

O EPA ήταν χορταστικός. Με ακόμα καθαρότερο μυαλό και απλότητα στο παιχνίδι έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα λες και παίζει χρόνια.. Το κέντρο της ομάδας γεμίζει με την παρουσία του.

Ο DREDD άρχοντας σήμερα.. έπαιξε και για τον PALLI ουσιαστικά το καλύτερο παιχνίδι του φέτος.. Άντεξε, έτρεξε, πάσαρε.. προωθήθηκε..

Πάρα πολύ καλός..

Μπροστά του ο KOPSI, σε λίγο διαφορετικό ρόλο από ότι συνήθως έλεγχε την «αεροπορία» και βοήθησε το κέντρο της άμυνας να είναι απροσπέλαστο..

Καλή εμφάνιση και από το RAZOR αλλά και τον FROSSI που έδωσε ανάσες στην ομάδα στο 2ο ημίχρονο..

Ο DREDD Και ο RAZOR όπως έχουν ήδη ειδοποιήσει θα απουσιάζουν στα 2 επόμενα παιχνίδια του 1ου ΓΥΡΟΥ. Παρακαλώ όπως είστε συνεπείς έγκαιρα στις απαντήσεις σας για τα παιχνίδια ώστε να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε..

Πολύ καλό παιχνίδι..

Τα συχαρίκια μου σε όλους..


Y.Γ.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από μέρους μου στο Παναγιώτη που αφιλοκερδώς , με την παρουσία του, το τελέντο και την όραξη του έχουμε την χαρά του φωτορεπορτάζ που βλέπετε..
Παναγιώτη έκανες και βήματα μπροστά.. άντε και ακόμα καλύτερα.

7 ΣΧΟΛΙΑ:

Pallis είπε...

Ενα μπράβο και απο εμένα. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ίσως το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι.Ουσιαστικοί, χωρίς περιττές ενέργειες, δεν κινδυνευσαμε καθόλου.Αν θα έπρεπε να διαλέξω κάποιον για mvp πραγματικά δυσκολέυομαι να ξεχωρίσω κάποιον, δέν υστέρησε κανείς.Θα πρέπει όμως να δώσω τα ευσημα μου στον dreed που πραγματικά ήταν απροσπέραστος.Τέλος με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα πάει για κούπα.Τελεία και πάυλα.

Adrania F.C. PR είπε...

DREDD re PALLI .. DREDD...
!!!!!!1

dreddoukos77 είπε...

1) Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι είναι ευχαριστημένοι από το χθεσινό παιχνίδι μου, αφού θα κάνω να σας δω δύο βδομαδούλες, και έτσι φεύγω αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

2) Ο Again, ως αρχηγός μπορεί να με λέει και dreed!!!

3) Νομίζω ωστόσο ότι τα εύσημα δεν πρέπει να πάνε σε εμένα, γιατί εγώ έκανα ένα μάλλον μέτριο παιχνίδι.

Τα εύσημα μάλλον πρέπει να πάνε

Α: στον Verouvio που έριξε την ιδέα για αλλαγή συστήματος (4-2-1) και έτσι έφερε τον Kopsi μπροστά μου να καθαρίζει την αεροπορία

Β: στον Kopsi και γιατί έπαιξε καλά, αλλά κυρίως γιατί ως πρόεδρος δεν φοβήθηκε ούτε είχε κόλλημα να ακούσει καινούργιες ιδέες για το σύστημα και να τις θέσει σε εφαρμογή αυτομάτως...

και Γ: σ' όλα τα παιδιά που έπαιξαν πίσω χθες και κυρίως στον ERA, που όντως σε όλο το παιχνίδι ήταν χορταστικός, ωστόσο στο τελευταίο οκτάλεπτο-δεκάλεπτο ήταν εκείνος που βοηθούσε πάρα πολύ πίσω με την ταχύτητα και τη φυσική του κατάσταση, καθ' ότι εγώ είχα μπουκώσει!!! Επιμένω ότι είναι η πιο χρήσιμη μεταγραφή που έχουμε κάνει...

4) Αυτός που ξεχώρισε απ' όλους με τα 4 γκολ του ήταν ο Babou!!! Πραγματικά όμως δεν υπήρξαν ούτε κατ' εμέ υστερήσαντες. Αν παίζουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, από κανέναν...

5) Ευχαριστούμε και τον φωτογράφο μας που κάνει και πολλή και πολύ καλή δουλειά όταν έρχεται! Αυτές οι φωτογραφίες μου κάνουν καλό γιατί μου θυμίζουν τί τρώω κατά καιρούς!!!

Adraniara PARA SIEMPRE!!!
-------------------------------
WOW!!! ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝΤΙΚΗ!!!

dreddoukos77 είπε...

Υ.Γ.: 1) Τα παιχνίδια που θα χάσω θα είναι τα πιο δύσκολα του 1ου γύρου (ξέρω πότε να παίρνω άδεια, έτσι;;;). Οπότε Αρχηγέ μου κοίτα να πιεις πολλές σουπίτσες για να είσαι την επόμενη βδομάδα έτοιμος, αφού χωρίς τον Bele η ομάδα σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!!!

2) Περαστικά στον παμμέγιστο Bele!!! Γύρνα κοντά μας και μην κουβαλάς τη μπάλα... Άκου και λίγο τον Babou

3) θα επακολουθήσει (αύριο μεθαύριο) η δική μου πρόταση για λειτουργία της ομάδας, αφού τα παιδιά χθες έφυγαν ακαριαία πριν προλάβω να πω τίποτα...

Φιλούθκες Αδράνειοι!!!

Pallis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Pallis είπε...

Του δίνω βάθος ... ετσι ακούγεται κάτι πολύ μεγάλο κατι υπερπεραντικό όπως λέει και ο ίδιος ο dreed.Είναι τεράστιος σαν παίχτης και θέλω να το τονίζω.Στο κάτω κάτω τι αρχηγός είμαι αν δεν μπορώ να αλλάξω το ονομα του συμπαιχτη μου.

verou είπε...

Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλη την ομάδα. Θεωρώ πως τα θεμέλια έχουν μπει. Τα θεμέλια για κάτι καλό. Ητάν το πρώτο παιχνίδι για φέτος που γυρίσαμε το σκορ. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Χωρίς σπασμοδικές κινήσεις δεν αλλάξαμε το σύστημα και την τακτική μας. Κάναμε τον αντίπαλο να προσαρμοστεί. Πιστέψαμε και πιστεύουμε στην αξία μας. Είμαστε η καλύτερη ομάδα απ'ότι έχω δει μέχρι τώρα. Δεν φοβόματε κάνένα. Και 1 και 2 και 3-0 γυρνάμε. Αρκεί να το πιστεύουμε όλοι. Και τα ρέστα των ψαριών ... καραμέλες των παιδιών!!!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός