Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007
.. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟ derby ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΆΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΊΝΩ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΟΥ...
οΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΌ ΈΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...


Στην ταπακιέρα τώρα...

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..
ΑΡΑ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…..

«Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν».

Είμαστε Έλληνες , που σημαίνει ότι αράζουμε και βολευόμαστε όπως μας κάτσει.

Συμμετέχουμε όμως όπου θίγονται τα συμφέροντα μας… και αυτό το καταστατικό έθιξε πολλά και πολλούς, ακόμα και εμένα…

Το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω είναι, έγινε όντως αυτό στην μικρή ομαδούλα μας; Πήρε ο Πορτοκαλέστερος τις αποφάσεις, έτσι, μόνος του τελείως; Εντελώς αυθαίρετα; Ή μήπως βάλαμε και εμείς το χεράκι μας;

Έχω και εγώ την απορία τι πιστεύεις πάνω σε αυτό…

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»

Το Αιγαίο δεν ανήκει σε κανένα.. Η ομάδα ανήκει σε αυτούς που την πονάνε… και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους..

«Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε».

Ένα ξέρω σίγουρα… ότι αν συνεχίσουμε χωρίς να αλλάξει τίποτα (και συνεπώς μείνω να κάνω ότι έκανα, όπως το έκανα) θα οδηγηθώ σε τρελάδικο…

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα ήθελα η Αδράνεια να μοιάζει σε ΟΛΑ τα σημεία με τους Δράκους..

Διαφωνώ κάθετα ότι προσπαθούμε να μοιάζουμε στους Δράκους.

Αντίθετα υπάρχει ένας υγιής συναγωνισμός και αλληλέμπνευση (γαμώ τις λέξεις έφτιαξα πάλι) μεταξύ των προέδρων κατά κύριο λόγω των ομάδων. Οι Δράκοι παίρνουν από μας και εμείς από τους Δράκους. Δεν υπάρχουν Αδρανής Δράκοι, ούτε Δρακαδρανείς…

Η συζήτηση θα συνεχιστεί…

Να συνεχιστεί και να καταλήξει κάπου βρε αδερφέ…

Ωραία είναι και την χαίρομαι.. Όμως όπως λες συζήτηση δεν είναι απλώς να διαφωνείς, αλλά και να υποβάλεις εφαρμόσιμες αντιπροτάσεις σε ευρος ομάδας και όχι επί προσωπικού, και να είσαι έτοιμος να την υποστηρίξεις με προσωπική αφοσίωση σε αυτήν.

Ναι Είμαι ΤΣΙΤΑ!...

Και μπορεί και να πράττω και να μιλώ ακραία. Αλλά έφτασα ως εδώ από ακραίες καταστάσεις μαζί και αυτή της ομάδος…

Ας καταλήξουμε κάπου ρε παιδιά και ας κάνουμε μία ειλικρινή προσπάθεια σε ότι αποφασιστεί να του δώσουμε την ευκαιρία να λειτουργήσει.. Δεν γίνεται να αναθεωρούμε την άποψη μας κάθε αγώνα ή μήνα.. ΣΑΝ το θέμα του ΛΕΜΟΝΗ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (φτου κακά είπα κακιά λέξη). Την μία άχρηστος την άλλη θεός..

Μόνο τηρώντας κάτι σε διάρκεια μπορούμε να κρίνουμε την αποτελεσματικότητά του.

Ας ξεκινήσουμε με το τι μας ενδιαφέρει να ξεκαθαρίσουμε…

Με comment σε αυτό το Post παρακαλώ.. ώστε να είναι όλα συγκεντρωμένα..

Να δημιουργηθεί μία λίστα με θέματα και επιμέρους προτάσεις λύσεις στο καθένα.. και μετά να πάρουμε αποφάσεις.. προτείνω καταλυτική ημερομηνία την 28η Οκτωβρίου , ημέρα σημαντική όπως και να έχει.. μέχρι τότε θα γίνει μία συνέλευση και θα πάρουμε τις τελικές μας , δεσμευτικές για όλους αποφάσεις… ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και κλπ. Θα δέχεται το blog μέχρι 21/10.

22/10 θα αναρτήσω συγκεντρωμένα τα ζητήματα με τις προτεινόμενες λύσεις από τον καθένα και στο τέλος της εβδομάδας ψηφίζοντας θα αποφασίσουμε δεσμευόμενοι ότι θα τα τηρήσουμε..


TELOS..

2 ΣΧΟΛΙΑ:

verou είπε...

Θέμα 1ο: Πόσοι θα μπορούν να συμμετέχουν στο 8χ8?(Ρόστερ) -όσοι ορίζει το γήπεδο?(νομίζω αν θυμάμαι καλά 16, περισσότεροι?)
Θέμα 2ο: Ποιο είναι το "καλύτερο" μέγεθος "αποστολής". Για μένα 10, το πολύ 11. Για το Δαμιανό αν θυμάμαι καλά και έχει και νόημα 12.Για τη συνέχεια θα το συμβολίζω με R.
Άλλες προτάσεις:
#Κάθε νέο μέλος έχει περίοδο "προσαρμογής" 3 παιχνίδια. Στη συνέχεια πληρώνει την ετήσια συνδρομή (αν συνεχίσει να ισχύει) και πληρώνει και παραγγέλνει την στολή του( 2φανέλες σορτσ και κάλτσες)(είναι σοβαρό έξοδο και δείχνει ότι θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα.Δεν αποκλείεται και κάποιος διακανονισμός ελλείψει χρημάτων και ταμείου υπάρχοντος,αλλά δεν έχει νόημα να έχει μεγάλη διάρκεια).
#ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ 5 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ:
- Παρών: Δεσμεύω θέση στο R και φυσικά δεσμεύομαι να πληρώσω 8 Εuro
- Μάλλων Παρών: ίσως έρθω->ίσως παίξω. Δεν υποχρεούμαι να πληρώσω τίποτα.
- Απών.
#Αν 5 ώρες πριν από το παιχνίδι δεν συγκεντρώνονται 8 παρόντες, ή 7 παρόντες και 2 μάλλον παρόντες, ο "υπεύθυνος" τηλεφωνεί στο γήπεδο και το παιχνίδι το χάνουμε στα χαρτιά.
#ο υπεύθυνος μπορεί να είναι ο πρόεδρος, ο αρχηγός, κάποιο άλλο μέλλος, ή να αλλάζει κάθε εβδομάδα.
#οτιδήποτε συμφωνηθεί από εδώ και πέρα θα πρέπει να μπορεί να έχει διαχρονικό χαρακτήρα. όλα τα μέλη του ρόστερ θα πρέπει να συμφωνίσουν. τα καινούρια μέλη να συμφωνούν και αυτά.
#ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

dreddoukos77 είπε...

1)Από το Post είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ πιστεύω ότι πήρες αυθαίρετα τις αποφάσεις που πήρες. Νομίζω ότι αυτό είναι σαφές.

2)ΔΕ στα χώνω. Επειδή ακριβώς δεν έχεις σε όλα τα θέματα την αντιμετώπιση που θαθελες, αναγκάστηκες να προχωρήσεις σε προτάσεις χωρίς feedback, ενώ λόγω της δικής μου αργοπορίας, οι προτάσεις δεν είχαν το χρόνο να συζητηθούν.

3)Καλά κάνεις και είσαι στην τσίτα, παληκάρι μου...

4)Αυτό που εννοούσα για τους Δράκους είναι ότι αν δεν έχεις το κατάλληλο υλικό (που κατά τη γνώμη μου δεν το έχουμε) δε μπορείς να προχωρήσεις πιο πέρα.
Και εξηγούμαι: όταν ζητάς κάτι τόσο απλό όπως οι φωτογραφίες του κάθε παίκτη και 5 μαλακίες για τη ζωούλα του ώστε να κάνουμε χαβαλέ, και επί ένα χρόνο δε στις δίνει κανένας, σημαίνει ότι πράγματι όλοι θέλουν απλά να παίζουν μια μπαλίτσα τη βδομάδα... Δε μπορείς λοιπόν με αυτούς τους παίκτες να κατεβάσεις χειμερινή κολεξιόν Αδράνεια 2007 με μπλουζάκια, σκουφάκια κ.ά., όσο κι αν αυτό εσύ το γουστάρεις και το γουστάρω κι εγώ.

5)Αυτά περί του ότι η Αδράνεια δεν ανήκει σε κανέναν είναι παπαριές και τις ακούω βερεσέ. Σε πολλές χαλεπές περιόδους έχω συζητήσει με Αδράνειους και όλοι λέμε ότι χωρίς Kopsi Αδράνεια δεν υπάρχει... Πίστεψέ με ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος θα θελήσει να συνεχίσει το έργο σου σ' αυτή την ομάδα, ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ σου ανήκει με όλα τα καλά και τα κακά της. Αυτό είναι κάτι που σου έλεγα και όταν φτιάχναμε το καταστατικό.
Αν τα παρατήσεις, προσωπικά θα κορνιζάρω τις εμφανίσεις και θα προσπαθήσω με Verouvio (δεν τον έχω ρωτήσει, αλλά δεν πιστεύω να έχει αντίρρηση)να φτιάξω τους Blues, που τόσα χρόνια έχουμε πει ότι θα φτιάξουμε.

6) Αυτό το τελευταίο δε σημαίνει ότι πρέπει να τρέχεις μόνος σου για όλους και για όλα.

Έχω μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για τον τρόπο λειτουργείας της Αδράνειας εφ' εξής, η οποία μπορεί να πάρει ένα μεγάλο μέρος του άγχους από πάνω σου. Μια πρόταση ενωτική, υπερπεραντική και τρισδιάστατη.

Αυτή την πρόταση σκοπεύω να ανακοινώσω μετά το επόμενο παιχνίδι, γι' αυτό και θα ζητήσω ΑΠ' ΌΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΑΛΙ 10΄ ΜΈΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. Πιστεύω ότι και θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι και ότι είναι καλύτερα να το μιλήσουμε από κοντά, αντί του blog.

Αν βέβαια πιστεύεις ότι πρέπει να την καταθέσω εδώ δεν έχεις παρά να με επιπλήξεις Πορτοκαλέστερα!!!

Μέχρι τότε ας δηλώσουμε τις συμμετοχές μας μέχρι την Δευτέρα, και ας πάμε να πάρουμε το τρίτο παιχνίδι στη σειρά...

Ας απολαύσουμε την ομαδικότητα που φέτος μας διακρίνει αγωνιστικά, ας παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι,και από εκεί και πέρα όλα θα βρεθούν.

Σκοπός μας πρέπει να είναι να διατηρηθεί αυτό το κλίμα και το έμψυχο δυναμικό που έχουμε, γιατί και φέτος νομίζω ότι είμαστε λίγο καλύτεροι από πέρυσι.

Adraniara para siempre!!!!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός