Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007
5η Αγων./ Adrania F.C. - LOS BORACHOS 10-7

..μόνο που ρίξαμε 6 παραπάνω και το 4-7 έγινε 10-7..!!

Παίζοντας νωρίς το παιχνίδι του 2ου Γύρου με τους LOS BORACHOS η ομάδα κατάφερε και ανταπέδωσε την ήττα που είχε κάνει στην 1η αγωνιστική της χρονιάς.

Αρχίσαμε πρώτη φορά χωρίς να δεχτούμε γκολ στο λεπτό. Αντίθετα φιλοδωρήσαμε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με 4 πριν καλά καλά καταλάβει τι έγινε.

Πρώτος ο TAKIS άνοιξε το σκορ, και μετά o RIVER από σχεδόν την ίδια θέση.

Ο MARIO έβαλε γκολ με σπόντα με μία σέντρα σουτ που έκανε, ενώ ο KOPSI σε ένα κυνήγι μίας χαμένης μπαλιάς με την πίεση που άσκησε έβαλε τερματοφύλακα και μπάλα μαζί στα δίχτυα..

Μετά ήρθε μία χαλάρωση.. και το 4-0 έγινε 4-3. Η άμυνα άνοιξε περίεργα και το ημίχρονο ήρθε ως βάλσαμο για ανασυγκρότηση..

Στο 2ο μπήκαμε αποφασισμένοι να μην δώσουμε περιθώρια στους αντιπάλους να πιστέψουν στην νίκη... Μπαίνοντας με δύναμη σε κάθε φάση, κυνηγώντας κάθε μπαλιά, εκμεταλλευόμενοι την αλλαγή που είχαμε ενώ αυτοί όχι..τους πήραμε τον αέρα. Έτσι σιγά σιγά αν και δεχτήκαμε το 5-5 πρώτα, κάνοντας αλλαγές την ώρα που έπρεπε ώστε να έχουμε μία ταχύτητα παραπάνω με ένα χατ τρικ του KOPSI , 2 γκολ ακόμα από τον MARIO αλλά και ένα γκολ από τον VLAXO που αιφνιδίασε τους πάντες πετυχαίνοντας και αυτός το παρθενικό του γκολ αν και τερματοφύλακας, γυρίσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι.. O FANOU αν και μέσα στις φάσεις δεν κατάφερε να επαναλάβει το γκολ του προηγούμενου παιχνιδιού, ήταν όμως η βοήθεια του σημαντική αφού πήραν όλοι τις ανάσες που χρειάστηκαν. Στη συνέχεια τρομάξαμε λίγο σε μία φάση που τον χτύπησε η μπάλα στο πρόσωπο.. Τελικά δεν έπαθε τίποτα.. Τον αντικατέστησε ο VEROU για λίγο που είχε έρθει να πιει τις μπύρες του… Τέλος καλό όλα καλά.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ήταν αναμενόμενο να έρθει η νίκη.. Δώσαμε και ένα δώρο στον κ.Στέλιο που επανήλθε στο πάγκο της ομάδας φέρνοντας το γούρι στην ομάδα όπως πάντα..

Τώρα ρεπό για 15 μέρες (λόγω της έκθεσης του MARIO) και με τον καινούργιο μήνα ξανά στον αγώνα..

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός