Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007
Παρά τη συνεχή απουσία της Nadiaaa από τα παιχνίδια φέτος (δικαιολογημένα βέβαια λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας), ωστόσο η απύθμενη προσφορά της στο Αδρανειακό σύμπαν συνεχίζεται ακάθεκτη, όχι μόνο ακόμα και όταν εμείς δεν το ξέρουμε, αλλά ακόμα και όταν αυτή δεν το ξέρει... Δύο mail της που έλαβα αποτέλεσαν την έμπνευση γι’ αυτό το post.

Η εικόνα στα αριστερά δέον να εκληφθεί ως μεταφορά... Εμείς όλοι είμαστε ο τύπος με το κράνος και η στριμωγμένη κοπέλα είναι η Αδράνεια!!! Έτσι είναι αγαπητοί φίλοι. Έχουμε βάλει την Αδράνεια ο καθένας σαν τελικό σίγμα στο τρίκυκλο της ζωούλας μας και την τραβάμε από εδώ, την τραβάμε από εκεί, με αποτέλεσμα να έχει χάσει όλη την πορτοκαλί ιριδίζουσα λάμψη, που θα έπρεπε να έχει, και να μοιάζει με μια από τις πολλές ασιάτισσες ιερόδουλες, που περιφέρονται άσκοπα δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να βγάλουν τον επιούσιο, να αντέξει ακόμα μια μέρα. Όμως το εισιτήριο για τη διάλυση δεν το έχουμε βγάλει ακόμα. Έχουμε πάρει τηλέφωνο στο πρακτορείο, έχουμε τσεκάρει ώρες και τιμές και μένει να το παραγγείλουμε. ΜΠΟΡΟΥΜΕ όμως να μην το παραγγείλουμε...

«Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν».

Αυτή είναι η αλήθεια. Κάπως έτσι κρίνονται οι τύχες όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Έτσι, διοικείται το σύγχρονο παρεμβατικό-κοινωνικό Κράτος σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη. Εντάξει, σε κάποιες χώρες δεν υπάρχει η υποκρισία των πέντε πρώτων λέξεων.

Ως συντάκτης του καταστατικού δεν μπορώ παρά να έχω λόγο για το φλέγον θέμα των ημερών στην Αδράνεια. Ήμουν πιο κοντά με τον Πορτοκαλέστερο καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του και της δημοσίευσής του στο blog…

Είναι αλήθεια βέβαια ότι προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι ούτε για δενδροφυτεύσεις, ούτε για αδελφοποιήσεις, ούτε για εξορμήσεις στην εξοχή (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με χαλάει κάποιο απ’ αυτά). Ψήνομαι όμως άγρια για φωτορεπορτάζ.

To ερώτημα που θα ήθελα να θέσω είναι, έγινε όντως αυτό στην μικρή ομαδούλα μας; Πήρε ο Πορτοκαλέστερος τις αποφάσεις, έτσι, μόνος του τελείως; Εντελώς αυθαίρετα; Ή μήπως βάλαμε και εμείς το χεράκι μας;

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»

Άλλη μια μεγάλη αλήθεια. Ότι και να λέμε, αν το Αιγαίο δεν είχε ψάρια, ούτε η Τουρκία θα το ήθελε ούτε και εμείς… Τι να την κάνεις την θάλασσα άμα δεν έχει ζωή μέσα της;
Πρωταρχικός στόχος λοιπόν πρέπει να είναι τα ψάρια, δηλαδή εμείς, οι παίκτες-μέλη της Αδράνειας… Εμείς πρέπει να κάνουμε κουμάντο και να λέμε τι θα γίνει και τι δε θα γίνει στην ομάδα ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

«Το lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο»
Γι’ αυτό το λόγο ο Πορτοκαλέστερος έφτιαξε blog. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη, ενώ κι εμείς οι 6-7 που γράφουμε, πολλές φορές διατυπώνουμε προτάσεις των οποίων η σοβαρότητα αμφισβητείται εντόνως από εμάς τους ίδιους.

Ο Πορτοκαλέστερος έφτιαξε και forum, κάτι που ζητάγαμε από πέρυσι. Πρώτο topic το καταστατικό. Η ανταπόκρισή μας, συγκλονιστική: 0 σχόλια.

Ο Πορτοκαλέστερος είχε θέσει εαυτόν στην κρίση των μελών της Αδράνειας από τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου. Ωσάν άλλος (και προφητικός Γ. Παπανδρέου) ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ρητά τον οποιοδήποτε έχει άποψη επί του θέματος να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του με κανόνες που θα ορίσει ο ίδιος και θα τεθούν ενώπιον των παικτών.

«Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές».
Δεν φτάνει που κανείς δεν ασχολήθηκε, αλλά βρίσκονται όλοι τώρα να διαφωνούν μαζί του, χωρίς να θέλουν φυσικά να επωμισθούν την ευθύνη της θέσης του, και χωρίς ΚΑΜΙΑ ολοκληρωμένη πρόταση για την λειτουργία της Αδράνειας. ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.

Και ως προς ποιο σημείο παρακαλώ; Την ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ του καταστατικού. Οι ίδιοι εμείς που ζητάγαμε λίγους και καλούς έχουμε πρόβλημα τώρα με την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ που προκύπτει από το καταστατικό.

«Μην τα περιμένετε όλα από την Αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.»

Δεν θα επαναλάβω όλα αυτά περί coach, θέλησης για νίκη, ομάδας-παρέας κλπ. Αυτά είναι γνωστά.

Θα πω ότι φέτος, χωρίς ακόμα να έχουμε οπτική επαφή με τον προπονητή, έχουμε 2 στα 2, δηλαδή 6 βαθμούς, διαφορά γκολ 10 (14 – 4), έχουμε 2-3 καινούργια παιδιά που παίζουν αρκετά καλά και ταιριάζουν με τα χνώτα μας, και όμως, ως διά μαγείας πάλι τρωγόμαστε.

Αυτό αγαπητοί μου, δε λέγεται κακό κλίμα. Αντιθέτως, το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ποτέ και αυτό φαίνεται (όχι από τα αποτελέσματα μόνο, αλλά και) τη συμπεριφορά μας μέσα στο γήπεδο, που φέτος είναι υποδειγματική. Ότι και αν κάνουμε (επίθεση, άμυνα, στημένα) το κάνουμε σαν ομάδα. Ο τρόπος μας μέσα στο γήπεδο είναι ο τρόπος που έχει ένας συμπαίκτης προς έναν συμπαίκτη. Τελεία και παύλα!

Αυτό λέγεται ΤΑΛΕΝΤΟ!!!

«Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε».
Τώρα θα μου πείτε: Καλά ρε Dredd, όλα ρόδινα τα βλέπεις ;

ΌΧΙ. Δεν είναι ρόδινα. Όσο και παράξενη να φαίνεται η αντίδραση των παικτών, όσο ανεύθυνη και να φαίνεται, πρέπει ωστόσο να έχει κάποια βάση! Αλλιώς δεν εξηγείται… Όταν αντιδράνε μέλη όπως ο Verou και ο Pallis τόσο έντονα και επίμονα σε κάτι, μάλλον κάτι πάει στραβά.

«Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση».

Συμπεραίνω λοιπόν ότι έγιναν κάποια λάθη. Και του Πορτοκαλέστερου και δικά μου και όλων μας.

Η λύση όμως, δεν είναι σε καμία περίπτωση να αφορίζουμε και να τα παρατάμε. Και αναφέρομαι κυρίως στον Πορτοκαλέστερο, ο οποίος ενώ έχει χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα γι’ αυτήν την ομάδα είναι έτοιμος να τα βροντήξει κάτω απ’ την επόμενη σεζόν.

Δεν λέω «έτσι εύκολα» γιατί αυτό που κάνει δεν είναι εύκολο…
Λέω όμως τα εξής: Όντως το blog, οι εμφανίσεις, τα σήματα, τα καπελάκια και πολλά άλλα δε ζητήθηκαν ποτέ από κανέναν. Όντως, χωρίς αυτά η Αδράνεια θα ήταν μια άλλη ομάδα.
Μήπως όμως είναι όλα αυτά αρκετά; Το υλικό και τη θέληση για να γίνουμε σαν τους Δράκους, δεν υπάρχει. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα ήθελα η Αδράνεια να μοιάζει σε ΟΛΑ τα σημεία με τους Δράκους...
Το να θες για την ομάδα το καλύτερο είναι σεβαστό, αλλά πρέπει να είσαι πάνω απ' όλα ρεαλιστής. Δε μπορεί να περιμένεις πραγματικά ότι θα πηγαίνουμε βολτούλες στην εξοχή!!!
Το ίδιο ισχύει και για εμάς φυσικά: ούτε κι εμείς μπορούμε να περιμένουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι!!!
Γενικά πιστεύω ότι απλά είσαι στην τσίτα τελευταία και αυτό το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η συζήτηση θα συνεχιστεί, διότι κανείς δεν θέλει να πεθάνει η Αδράνεια. Κανείς δε θέλει να κόψει το 8-8: είναι πιο μπάλα απ' το 5-5 (γενικά δεν αναφέρομαι στις συγκεκριμένες ομάδες). Ούτε εγώ θέλω. Αυτός ο διάλογος θα συνεχιστεί θες δεν θες Ιοάννη, γιατί ήρθε η ώρα του. Άρχισε μόνος του, χωρίς να τον εκβιάσουμε. Και από εμένα είναι καλοδεχούμενος.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσω τις απλές και πλήρεις προτάσεις μου για τον τρόπο που θα πρέπει να πορευτούμε. Θα βάλουν και οι άλλοι τις δικές τους. Θα τις συζητήσουμε. Θα ξαναπωρωθείς και θα γουστάρεις και αν όχι και πάλι σεβαστό.
Μέχρι τότε:
Peace!!!
Ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε τα επόμενα παιχνίδια ωραία και χαλαρά.
Το καταστατικό, μετά λύπης μου, διαπιστώνω ότι δεν είναι εφαρμοστέο. Και αφού χρειαζόμαστε και επισημότητες προτείνω σαν μέλος της Αδράνειας να το κηρύξεις άκυρο, μέχρι να επιτευχθεί συναίνεση για τον τρόπο λειτουργίας.
Adraniara para siempre!!!
-----------------------------------------
WOW !!! THIS TEAM IS SUPERENDING!!!

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός