Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Ναι λοιπόν νικήσαμε και αυτό το ματς... Φτάνει όμως αυτό;
Προσωπικά αισθάνομαι πως όχι.. Γι αυτό γράφω και αυτό το post ως K
OPSI και όχι ως Διοίκηση.
Για να περάσω στο προκείμενο να αναφερθώ τυπικά σε 2-3 πράγματα για το παιχνίδι πριν εμβαθύνω στις σκέψεις μου...

Aπο 2 γκολ o VEROU, (σε θέση έκπληξη για πολλούς σήμερα), αλλά και ο MARIO που ήρθε να σώσει τα αυτονόητα και έλαμψε στην κορυφή παίζοντας πολύ έξυπνα με την πλάτη στο τέρμα.

Καλό παιχνίδι και από τους υπόλοιπους PALLIS, DREDD, TAKIS, EPA, VLAXOS (στο τέρμα) και τον γράφοντα που δεν ήταν και στα καλύτερά του. Αλλαγές;

Χμμμ…. Καμία!!! όπως και καμία αλλαγή δεν υπάρχει στη συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που κατάντησα γραφικός να τα επαναλαμβάνω…

Επειδή ότι αναλαμβάνω έχω μάθει και να το ολοκληρώνω.. σας ανακοινώνω πως από τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να αναζητήσετε νέο άτομο στην οργάνωση και διοίκηση της ομάδας.

Πρώτον γιατί θέλω να ολοκληρώσω και τον κύκλο μου στη Σχολή παίρνοντας επιτέλους πτυχίο, και δεύτερον επειδή ότι σκέφτομαι και ονειρεύομαι για αυτή την ομάδα δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελα για να συνεχίσω να το κάνω και να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο γι αυτό. Έτσι με τον καινούργιο χρόνο και πρωτάθλημα θα μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει στους ρυθμούς που προφανώς θέλει το σύνολο και όχι αυτούς που θα ήθελα εγώ. Μέχρι τότε θα παν τα πράγματα όπως βγουν, με όποιον θέλει να ακολουθεί το δρόμο του μήνα ή του αντίτιμου ανά αγώνα. Ότι έχετε δώσει καταγράφεται και δεν θα πάει χαμένο να είστε σίγουροι.

Επιτρέψτε μου τον προσωπικό τόνο και την κτητικότατα που με διακατέχει για αυτή την ομάδα (είναι αναμφισβήτητα σχεδόν παιδί μου –ειδικά το 8Χ8), αλλά πρέπει να εκφραστώ ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθώ από κανέναν.

Έγκαιρα φέτος σας ανακοίνωσα τις προθέσεις μου – και διαθέσεις μου, όπως και τις αναγκαίες συνθήκες για να συνεχίσω αυτό που τα 2 τελευταία χρόνια κάνω αδιάλειπτα επιτυχώς ή όχι, χωρίς άλλο όφελος παρά την ικανοποίηση της δημιουργίας κάτι καινούργιου στο χώρο του mini football. Ήμουν ξεκάθαρος και ειλικρινή, μπορεί και κάπως απόλυτος. Πάραυτα δέχτηκα να συζητήσουμε δημοκρατικά κάποια θέματα, γιατί πιστεύω στη συζήτηση. Ενώ μπήκαμε στη διαδικασία να τα συζητήσουμε, να συμφωνήσουμε σε μερικά πλειοψηφικά, σε άλλα ομόφωνα, ελάχιστα τηρούνται και είμαστε ακόμα στο 1/6 του δρόμου προς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Θεωρώ πως αυτό που κάνω το κάνω καλά, ίσως καλύτερα από τον οποιοδήποτε.

Θεωρώ επίσης αφού ισχύει το παραπάνω ότι ξέρω και καλύτερα πως αυτό που υπάρχει μπορεί να πάει πιο πέρα. Σε μερικούς η παρούσα κατάσταση μπορεί να τους καλύπτει, εμένα όμως όχι.

Θεωρώ ακόμα πως κανένας δεν έχει καταλάβει τι προσπάθεια έχει γίνει αυτά τα 2 χρόνια,(πέρσι πολύ πιο έντονα) για να φτάσει η ομάδα στο σημείο που βρίσκεται, οργανωτικά, εμφανισιακά, ποιοτικά, αγωνιστικά.

Πολλούς μπορεί να μην τους ενδιαφέρει, όμως εμένα με ενδιαφέρει τόσο ώστε να μην δέχομαι να απαρνηθώ ότι κτίστηκε με κόπο δυο χρόνια ούτε και να το αφήσω στάσιμο να βαλτώσει στη ρουτίνα.

Το καλοκαίρι σκεφτόμενος κατέληξα μόνος είναι αλήθεια, (όπως σχεδόν μόνος ήμουν στην προσπάθεια αυτή όλο αυτό τον καιρό) πώς αυτή η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα, και σε επίπεδο παροχών αλλά και σε επίπεδο ισομερισμού του ξεβολέματος του καθενός από την θέση του παρατηρητή και απλού αποδέκτη των όποιων θετικών της ομάδος. Ναι αυτά που πρότεινα δεν είναι απόλυτα βολικά. Ναι χρειάζεται να θυσιάσει ο καθένας μας από κάτι (ελευθερία, οικονομία, άνεση, αναλγησία). Στη τελική μια τέτοια προοπτική βελτίωσης της ομάδας είναι που με κινεί να ασχοληθώ με τα «διοικητικά» αυτής. Η διαφοροποίηση της είναι αυτό που με γοητεύει, και η ταυτοποίηση της με τις υπόλοιπες αυτό που με ξενερώνει. Και σε αυτό δεν κάνω πίσω. Φτιάχτηκαν εμφανίσεις, καπέλα, σκούφοι, φόρμες, ραφτά σήματα, blog (με συνεχή εξέλιξη), video. Κανένα από αυτά δεν μου ζητήθηκε να τα κάνω, ήταν πρωτοβουλίες που αγκαλιάστηκαν σε διαφορετικό βαθμό η κάθε μια αλλά γενικά έτυχαν αποδοχής. Η ομάδα μπορούσε να υπάρχει και χωρίς αυτά, αλλά δεν θα ήταν η Adrania F.C., θα ήταν κάτι άλλο.

Φέτος υπήρχαν σκέψεις για βελτιωμένα συστήματα ενημέρωσης (σχεδόν μπήκαν σε εφαρμογή), κάρτες μέλους (sic ενθύμιο), πιο οργανωμένες φωτογραφίσεις και video, καινούργια καπέλα και αξεσουάρ, αναμνηστικά συλλεκτικά ημερολόγια κ.α. Δωράκια και βραβεία στους τοπ σκόρερ, τοπ συμμετάσχοντες κλπ. ). Δραστηριοποίηση σε άλλα θέματα όπως δεντροφύτευση , αδελφοποίηση με άλλες ομάδες, ομαδικές εξόδους και τραπέζια κλπ. Επίσης προσπάθεια γίνετε να προβληθούν και επαγγελματικά τα μέλη της ομάδας μεταξύ μας και παραέξω, αξιοποιώντας ακόμα παραπάνω το χρόνο που δίνουν για την ομάδα, είτε στους χώρους που κινούμαστε είτε εκεί που μπορούμε να τους προβάλουμε..

Όλα τα παραπάνω έχουν κάποιο κόστος για να γίνουν και η ιδέα ενός αποταμιευτικού Ταμείου της ομάδας για την λειτουργία της αγωνιστικά και μη είναι μονόδρομος για μένα. Αυτό για να γίνει λοιπόν θέλει εισφορές. Και προς το παρόν οι μόνοι που μπορούμε να το ενισχύσουμε είμαστε εμείς με τις όποιες εισφορές μας, που πρέπει να υπερβαίνουν το αγωνιστικό λειτουργικό κόστος της ομάδας για να αρχίσει να μαζεύεται κάτι.

Όλα αυτά για να γεμίσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία και την ανάμνηση και χαρά αυτής της ομάδος για τα μέλη και τους ακόλουθούς της (ναι έχουμε και από αυτούς). Όλοι μία παρέα ενεργητική με στόχους και συνεργασία.

Με τους περισσότερους σας είμαστε φιλαράκια πια, και με τους υπόλοιπους υπάρχει η διάθεση έρθουμε πιο κοντά. Αυτό για μένα τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει.

Βέβαια όλα αυτά για κάποιον από εσάς μπορεί να είναι αδιάφορα, και το μόνο που το νοιάζει να είναι να έχει ένα καβατζομένο παιχνίδι την βδομάδα (κατά προτίμηση την ώρα και μέρα που τον βολεύει) για να παίζει. Δεκτό και σεβαστό αυτό από μένα, όμως δεν αντιπροσωπεύει το τύπο μέλους που θα ήθελα να υπηρετώ από την θέση του Προέδρου. Φυσικά Πρόεδρος, χωρίς σώμα δεν υπάρχει, οπότε και παύει να υφίσταται οπότε ξανασκεφτείτε όλοι σε τι τύπου ομάδα διατίθεστε να είστε μέλη και καθορίστε με την στάση σας τα μέλλοντα..

Όποιος με κατάλαβε, χαίρομαι, όποιον τον κούρασα λυπάμαι.

Υ.Γ. Ένα συγνώμη στο Μιχάλη για την καθυστέρηση των τυπωμάτων του..

Ενώ ήταν απολύτως τυπικός έχω εκτεθεί χρονικά απέναντι του.

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός