Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007
Adrania F.C.-Blaugrana 7-2 ...

έγραψε το ταμπλό και το 4 στα 4 είναι γεγονός..
Ομολογώ πως πρέπει να είναι το καλύτερο παιχνίδι μας με βατό αντίπαλο μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι καλοί επιθετικά, χωρίς ψυχολογία όμως και ανοργάνωτη άμυνα. Η ομάδα έπιασε απόδοση 10 στην ομαδικότητα. Χωρίς να αποφύγουμε τα λάθη, άλλωστε άνθρωποι είμαστε, για πρώτη φορά τόσο οργανωμένα και παθιασμένα κάλυπτε ο ένας την αδυναμία του άλλου, απλά και γρήγορα. Επιθετικά δέ είχαμε καταπληκτική κυκλοφορία και υπομονή, τόσο με κοντινές πάσες και ένα-δύο, όσο και με σωστά γεμίσματα. Υπομονή και σωστές επιλογές αλλά και κίνηση χωρίς την μπάλα..
Ολοι ήταν πολύ καλοί..

Αναλυτικότερα..

BABOU: Όταν κάνεις 2ο συνεχόμενο ΧΑΤ ΤΡΙΚ σε 2 μόλις παιχνίδια απλά επιβεβαιώνεις το σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεσαι. Δεν ξέρω πως θα μας γυρίσει βέβαια μετά το ταξίδι στην Ισπανία…

EPA: Τα έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Χωρίς να καταπλήξει τα πλήθη, με ουσία και πάθος στο παιχνίδι του, είναι η ένεση αντοχής και αδρεναλίνης που έλειπε από το νευραλγικό χώρο του κέντρου.

BELE: Επέστρεψε στα γνωστά του λημέρια... Χωρίς σοβαρά κουσούρια από τον τραυματισμό του και τον μόνιμο τραυματισμένο κεφάλι του, και το γλυκόπικρο χιούμορ να υπάρχουν ακόμα στον αέρα. Πολύ καλό παιχνίδι, και απέφυγε τις γιόμες και τραβηγμένες από τα μαλλιά ενέργειες που έκανε σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια.

PALLIS: Πολύ καλός, σε διαφορετική θέση από την συνηθισμένη του (δεξί φτερό στην άμυνα) και πολύ όρεξη για κουβέντα με τους αντιπάλους (βρήκε παλιόφιλους βλέπετε), ήταν ο γνωστός σταθερός αμυντικός. Τα λαθάκια δεν έλειψαν αλλά ήταν χωρίς συνέπειες.

KOPSI: Ναι έκανε και λάθη... Ήταν πάλι σε θέση διαφορετική από την συνηθισμένη του (κεντρικός αμυντικός) αλλά καθάρισε όλες τις φάσεις που πέρασαν στο χώρο που κάλυπτε. Τελευταίος πάντα στην άμυνα, προωθήθηκε λίγο, και κράταγε την ηρεμία μαζί με το Τέρμα στα μετόπισθεν.

VEROU: Με πείσμα και απίστευτη ενέργεια, δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει και να προσπαθεί. Είναι φανερά ανανεωμένος σε σχέση με πέρσι, πράγμα που φαίνεται από την αρχή της χρονιάς και αγώνα με αγώνα επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο. Μαχητής, έμπαινε σε όλες τις φάσεις ανεξάρτητα σε πιο σημείο του γηπέδου ήταν.

MICHAS: Είναι αυτονόητο ότι ένας παίκτης σαν το Γιώργο είναι σημαντικό χαρτί για την ομάδα. Πόσο μάλλον όταν βάζει ένα τέτοιο γκολ σαν αυτό με το οποίο άνοιξε το σκορ σε αυτό τον αγώνα. Πωρωμένος όπως πάντα, τα έβαζε με την τύχη του και τον διαιτητή χωρίς να ξεφύγει όμως. Πολλά χιλιόμετρα, μεγάλη προσφορά.

TERMAS: Απλά ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό-ς. Ήταν ο καθοδηγητής της ομάδας με την σιγουριά που της ενέπνεε κάτω από τα δοκάρια. Αν και με 38 πυρετό έπαιξε σαν ντοπαρισμένος.!!! 5 απίστευτες καίριες επεμβάσεις που κράτησαν τι θέληση για νίκη των αντιπάλων σε απλή προσπάθεια για να μην συντριβούν. (MVP κατά την γνώμη μου)

Αλλαγή δεν είχαμε, όμως πραγματικά δεν χρειάστηκαν. Ήταν τόσο καλή η διαχείριση των δυνάμεων και η αλληλοκάλυψη των παικτών μεταξύ τους που δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι να παίζει ρόλο η έλλειψη πάγκου. Αντίθετα κρατήθηκε σταθερός, υψηλός ρυθμός, με την ομαδικότητα και την ουσία στο παιχνίδι να σπάει τα κοντέρ.

Λόγω πολλών σημαντικών απουσιών την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι αναβάλετε..

2 ΣΧΟΛΙΑ:

dreddoukos77 είπε...

Ερώτηση: αφού ο Babou έχει 2 χατ τρικ σε 2 παιχνίδια, γιατί έχει 7 γκολ στον πίνακα, οέοο;;;

Adrania F.C. PR είπε...

giati sto ena exeiv valei 4...
den pavei omos na einai xat trik..
"simiosi: Xat trick stin afstiri tou enoia einai 3 goal se ena imixrono kai oxi se olo to paixnidi.. Epeidi omos ayto einai spanio xrisimopoieitai kai o oros gia 3 goal se olokliro paixnidi..

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός