Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2007

Μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για μία νίκη εκτός προγράμματος.. όμως αν δεν είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες η τύχη δεν θα σου χαμογελάει πολύ..

Απέναντι σε μία ελλιπή UBER ALLES ( κατά τον γράφοντα η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με διαφορά) που κατέβηκε με 7 παίχτες δεν καταφέραμε τίποτα περισσότερο από το να χάσουμε με το μισό σκορ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. (άρα από ότι υπολογίζω εναντίον 6 το είχαμε δικό μας το ματς..) Τι κατεβαίνουν και αυτοί τόσοι πολλοί… J


Πέρα από την πλάκα – που χρειάζεστε που και πού – μετά το παιχνίδι, αρχίσαμε δυνατά και μπορούσαμε να κλέψουμε την νίκη αν κρατούσαμε το σκορ όταν προηγηθήκαμε στο 1ο ημίχρονο.. με 1-0. Ο
MAKIS Man of the Match – έβαλε ένα παλικαρίσιο γκολ μετά από συνδυασμό με τον VEROU, που έτρεξε πολύ , νευρίασε ακόμα περισσότερο – κυρίως με τον διαιτητή (από άλλο πλανήτη ο μάγκας), και ήταν πίσω από το ΜΑΚΙ , και μαζί με τον ΤΑΚΙ αυτοί που κράτησαν κέντρο - επίθεση στην διάρκεια του αγώνα.

Πίσω DREDD έτρεχε να προλάβει ότι μπορούσε , και ο RAZOR είχε πάρει όλη σχεδόν τη δεξιά πλευρά μόνος του. Πολύ καλοί και οι δύο αλλά δεν ήταν αρκετοί να καλύψουν την μέτρια εμφάνιση των υπολοίπων. KOPSI μακριά από τον καλό του εαυτό – μέτριος, MANOS δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του παιχνιδιού, VOLT και MIXALIS δεν κρίνονται αφού είναι έκτακτοι και όχι σταθεροί παίχτες...

Το σκορ έγινε 1-1 από μακρινό σουτ του ανήμπορου να αντιδράσει HADJI που και αυτός ήταν μέτριος, με καλές αποκρούσεις κατά διαστήματα αλλά και με δική του υπαιτιότητα 2 γκολ. Το πρώτο ήταν το 1-2 όταν τον κρέμασε αντίπαλος παίχτης σχεδόν από την σέντρα. Λίγο αργότερα δέχτηκε το 1-3 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.. μετά από λάθος του KOPSI στη σέντρα και αιφνιδιασμό των αντίπαλων..

Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την διάταξη και να δημιουργήσουμε 3 ζώνες πίεσης αλλά η σύνθεση άργησε να λειτουργήσει. Το 2-3 από τον ΜΑΚΙ πάλι (ένα πολύ ωραίο γκολ) ..έδωσε ελπίδες για λίγο.. Αρχίσαμε να πιέζουμε όμως κάπου εκεί ήρθε το 2-4, πάλι σχεδόν από τη σέντρα από ένα διαγώνιο σουτ, που πιστεύω αν ήταν σε καλύτερη μέρα ο HADJI θα το απέκρουε. Το 2-5 ήρθε από την απογοήτευση και μόνο αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και πια είχαμε ανοιχτεί πολύ.. Ο πολύ καλός αντίπαλος τερματοφύλακας έσωσε του αντιπάλους πολλάκις.. Ας είναι..

Ο διαιτητής ξεπέρασε και τον χειρότερο που ξέραμε ως τώρα, έχασε από την αρχή τον έλεγχο.. και όταν πια άρχισε να μοιράζει κάρτες δεν είχε πια νόημα.. έπαιξε πολύ τους αντιπάλους ίσως επειδή είχαν μειονέκτημα παίχτη όμως έτσι όπως έπαιζαν μάλλον έπρεπε να τελειώσουν 6..

Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο και απλά πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για την 7ή - όπως φαίνεται προνομιακή - θέση.. ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ..

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Unknown είπε...

Μάκης εδώ. Το παραπάνω post θα το κορνιζάρω, θα το ταριχεύσω, θα το κονιορτοποιήσω και θα το κρεμάσω σε όλες τις κολώνες της ΔΕΗ των ΒΠ! Πότε θα γίνει η συνάντηση μου με τον Γιάννη Γκαγκάτση να μου απονείμει το χρυσό παπούτσι? Ε? Μου Φαίνεται οτι απτο καλοκαίρι την κάνω για μπάρτσα και ψάχτε να βρείτε... τι παίζω? Δεξί κρυφό προωθημένο μπακ αριστερής πτέρυγας με φαγούρα στη μασχάλη!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός