Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2007

Η Χρονιά για το 8Χ8 μπήκε απρόσμενα με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πίεση σε όλο το γήπεδο και δύναμη στις φάσεις. Αν και χωρίς κλασικό επιθετικό κατάφερε και πέτυχε 6 γκολ, και έδειξε πως πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να διεκδικούμε την νίκη ασχέτως αντιπάλου. Απέναντι μας είχαμε μια πολύ πιο τεχνική ομάδα, που όμως υπήρξε φλύαρη και δεν εκμεταλλευτικέ τα ατού της. Αντιθέτως εμείς πιστεύω πήραμε σχεδόν 100% από τον κάθε παίχτη.

To σκορ άνοιξε ο KOPSI με σουτ έξω από την περιοχή. Λίγο αργότερα δεχτήκαμε την ισοφάριση χωρίς λόγο. Ξαναπροηγηθήκαμε όταν ο MICHAS στον αιφνιδιασμό, μετά από κάθετη ασσίστ ακριβείας από τον KOPSI, ψύχραιμα πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ισοφάριση ξαναήρθε όταν από λάθος του o PALLIS αν και τελευταίος σε ντρίπλα έχασε την μπάλα από αντίπαλο.. με μοιραίο αποτέλεσμα. Βέβαια να πούμε πως δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα – έπαιζε με πυρετό – και ότι τα λάθη του τελικά δεν στοίχησαν στην ομάδα, αντιθέτως έκανε και πολλές καίριες επεμβάσεις.

Μαζί με τον RAZOR – που ίσως έκανε το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα – αποτέλεσαν πραγματικό τοίχος στου αντίπαλους επιθετικούς. Ο DREDD συμπλήρωσε την τριάδα των αμυντικών και ξεπερνώντας την κακή του εμφάνιση στο 5Χ5 την προηγούμενη μέρα, ήταν πολύ καλός σωστός στις πάσες του, κινητικός και ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσφέρει.

Ο MICHAS που υπήρξε αεικίνητος σε όλο το παιχνίδι έβαλε την προσωπική του σφραγίδα με ένα δεύτερο γκολ δίνοντας πάλι το προβάδισμα στην ομάδα μας. Ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι και έδωσε το πρόσθετο τσαμπουκά που άλλες φορές έλειπε από την ομάδα. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όμως ήρθε το 3-3.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως το κερδίσαμε κατά κράτος. Με αναπάντεχο πρωταγωνιστή τον MARIO που πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε 2 πανέμορφα και παλικαρίσιο γκολ ενώ δημιούργησε το τρίτο που πέτυχε ο FROSSI μετά από συνεχείς αποκρούσεις του τερματοφύλακα. Ο πανικός ήταν έκδηλος στα μάτια των αμυντικών και τα λάθη ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο.. όλες οι κόντρες κατέληγαν υπέρ μας πια αφού ακόμα και ο MANOS έμπαινε με πάθος στις φάσεις. Το 6-3 είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Καλός και σταθερός ήταν και ο HADJI που ίσως να έχει ευθύνη μόνο για το πρώτο γκολ.

3 ΣΧΟΛΙΑ:

mario pol είπε...

Τί αναπάντεχα βρε μαλάκα?

Kopsi 74 είπε...

Γιατι βρε παπάρα έχεις να παίξεις καλά δεν ξερω απο πότε..
Ψωνάρα.. ε ψωνάρα..
Κανε άλλη μια τέτοια εμφάνιση και θα σε γράφω ως στανταρ πρωταγωνιστή..
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και τέτοια...

Γεωργίου Πυθαγόρας είπε...

τα συχαρικια μου...

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός