Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2007

Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα μας μείνει χαραγμένο στη μνήμη για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί καταφέραμε εκεί που φαινόταν πως θα χάσουμε την ψυχραιμία μας να βάλουμε κάτω την μπάλα και να ανατρέψουμε κάτι που άλλες φορές θα μας φαινόταν αδύνατον..

Αυτή την στιγμή είμαστε στους 8 και έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι που όλοι πρέπει να παραβρεθούν την άλλη Τρίτη με τους 1ους της κανονικής διάρκειας ORANIE.. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Κατεβήκαμε να παίξουμε αυτό το Knockout ξέροντας ότι απέναντι μας έχουμε μια ομάδα που μπορούμε να κερδίσουμε αλλά που είναι ποιοτική και μπορεί να μας κάνει ζημία αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει..

Αρχίσαμε το παιχνίδι δυνατά με RAZOR, στο τέρμα VEROU, MARIO, μπροστά και MIMI, KOPSI στην άμυνα. (FROSSI, DREDD ήταν στον πάγκο και έδωσαν και οι δύο πολύτιμες ανάσες αλλά και ουσία στο παιχνίδι κατά την διάρκεια του.)

Μπαίναμε στις φάσεις πρώτοι , δεν αφήναμε κενά και ελέγχαμε το παιχνίδι.. Το πρώτο γκολ έμελε να είναι επεισοδιακό αφού σε μια φάση διάρκειας έγινε το 1-0 από τον VEROU, αφού πρώτα η μπάλα του επανήλθε από απόκρουση του τερματοφύλακα σε δικό του προηγούμενο σουτ με μία ασύλληπτη καραμπόλα σε όλα τα σώματα των παραβρισκόμενων και το δοκάρι.. ένα γκολ που η μπάλα απλά ήθελε να μπει…

Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι που κάποια στιγμή έγινε η πρώτη αλλαγή (MIMIS - DREDD) και μετά από λίγο και η 2η (KOPSI- FROSSI).. σχεδόν ταυτόχρονα με το 1-1.. Δεν ξέρω γιατί αποσυντονιστήκαμε τόσο όμως μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-3.. και με ένα πανικό και σύγχυση διάσπαρτους στην ομάδα..

Αποφασίσαμε να μην το παρατήσουμε, με αποτέλεσμα ένα 2ο ημίχρονο χάρμα ειδέστε.. Η άμυνα έσφιξε και πάλι , όλοι έτρεχαν μέχρι να τα φτύσουν και έτσι ήρθε το 2-3 από φάουλ κερδισμένο από το MARIO και εκτελεστή σκόρερ τον VEROU με ένα σουτ φωτοβολίδα.. ΤΟ 3-3 έγινε έπειτα από μία ονειρική τριπλά του MARIO σε αντίπαλο αμυντικό , βγαλμένη από highlight του champions league, και μετά από ψύχραιμο δύσκολο πλασέ στον τερματοφύλακα..

ΤΟ 3-3 έμεινε μέχρι το τέλος αφού εκατέρωθεν χάθηκαν ευκαιρίες σε ένα πολύ ποιοτικό από θέαμα ημίχρονο και χάρη στον RAZOR και δυο ξεχωριστές επεμβάσεις που έκανε κρατώντας το σκορ και οδηγώντας τις ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι αφού δεν προβλέπετε σε αυτή την φάση παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας..

Η κούραση ήταν μεγάλη , αλλά και η θέληση για νίκη μεγαλύτερη.. Ευτυχώς για τον γράφοντα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας που είχε αποφασιστεί να εκτελέσει το 3ο πέναλτι μετά από αυτόν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και οδήγησε την ομάδα σε παράταση των penalty, αφού πριν είχε αποκρούσει ο ίδιος το πέναλτι του γραφόντα .. !!!

Όλοι οι υπόλοιποι αποδειχτήκαν ψύχραιμοι και περισσότερο ο RAZOR έπιασε το τελευταίο πέναλτι και έδωσε την νίκη- προίκιση στην ομάδα.. Τα πανηγύρια τρελά και η χαρά μεγάλη γιατί πραγματικά τα είχαμε δώσει όλα..

Η σειρά των πέναλτι ΄

ΜΙΜΙS ο 1-0 , 1-1

VEROU ο 2-1 , 2-2

KOPSI x 2-2 , 2-2 (δοκάρι)

MARIO ο 3-2 , 3-3

DREDD ο 4-3 , 4-3 (απόκρουση ο RAZOR)

Περάσαμε στα προημιτελικά όπου την άλλη Τρίτη 31/1 και ώρα 21:00 αντιμετωπίζουμε τους ORANIE πρώτους στην βαθμολογία κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Νίκη θα μας οδηγήσει στα ημιτελικά, με άλλη εντελώς πια ψυχολογία. Είναι στις δυνατότητες μας φτάνει να παίξουμε όπως μπορούμε και να είμαστε όλοι ενωμένοι.. μέχρι τότε.. Συγχαρητήρια σε όλους !

Δεν κάνω ατομική κριτική και δεν ξεχωρίζω κανέναν διότι θεωρώ πως όλοι έχουν σημαντικό μερίδιο σε αυτή την νίκη οπότε όλοι πήγαν πολύ καλά. Μπράβο παιδιά!!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Γεωργίου Πυθαγόρας είπε...

Mpravo Palikaria

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός