Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007


Ήταν ένα παιχνίδι που το μόνο που έλειπε ήταν η νίκη..
Υπήρχαν πολύ καλές συνθήκες για μπάλα, για VIDEO – ένα δημόσιο ευχαριστώ στο θείο Χρήστο του VEROU, ωραίες καινούργιες εμφανίσεις, όμορφο κλίμα στην ομάδα που κατέβηκε με μία αλλαγή, θεατές που πάντα είναι ευχάριστο να τους έχουμε μαζί μας, και τέλος ικανοποίηση για μια καλή ομαδική εμφάνιση που δυστυχώς δεν επιβραβεύτηκε με νίκη. Όπως αναφέρει και στο Post του ο VEROU , όλα θα έρθουν στην ώρα τους αν έχουμε υπομονή και επιμονή και κυρίως συνέπεια απέναντι στους εαυτούς μας και την ομάδα..
Το παιχνίδι ήταν παρόμοιο με αυτό του πρώτου γύρου.. Δυνατές μονομαχίες – σε αθλητικά πλαίσια στο σύνολό τους, ωραίες ομαδικές ενέργειες και συνδυασμοί και από τις δύο ομάδες, πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από πολλά γκολ. Τα δυο γκολ που μπήκαν ήταν παρόμοια, μετά από συνεχιζόμενες κόντρες και αποκρούσεις με το δικό μας να είναι κάπως πιο ποιοτικό και θεαματικό στο σύνολό του.. Ξεκίνησε με τον DREDD που μετά από μία κούρσα έριξε ένα κεραυνό που με τα βίας απέκρουσε το αντίπαλο τέρμα, κέρδισε την επαναφορά ο VEROU, ξαναέγινε απόκρουση στο σουτ του – που ήταν από δύσκολη θέση, και στο "REBOUND" ο FROSSI πέτυχε το γκολ. Ήταν η ισοφάριση στο 2ο ημίχρονο αφού ήμασταν από το 1ο ημίχρονο πίσω στο σκορ από παρόμοια φάση στην εστία μας..
Ένα 1ο ημίχρονο που κυριαρχήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά και απειλήσαμε με πολλά σουτ.. όμως σε μία αντεπίθεση και ατυχή στιγμή της άμυνας – δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο κάπου, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.
Το 2ο ημίχρονο ήταν παρόμοιο, πιο ανοιχτό με την πιο απίστευτη στιγμή την χαμένη ευκαιρία από τον VEROU 1 λεπτό πριν την λήξη σε φάση που για αυτόν είναι παιχνιδάκι.. Όμως όλοι μείναμε με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης αφού πραγματικά διασκεδάσαμε το παιχνίδι – άλλωστε νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση..
Δυστυχώς χάσαμε το όποιο βαθμολογικό πλεονέκτημα είχαμε αποκτήσει με την νίκη μας σε αγώνα που στο πρώτο γύρο είχε λήξει ισόπαλος , όμως από την άλλη κρατήσαμε την μεταξύ μας υπεροχή στην ισοβαθμία με την KINDER, αφού δεν έχουμε χάσει από αυτή και την κερδίσαμε στο πρώτο γύρο. Στόχος είναι η εδραίωση μας στην 7η θέση – υπό προϋποθέσεις και η 8η φαντάζει ικανοποιητική - ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στο 1ο γύρο των play off. Πάνω από την 7η θέση είναι λίγο δύσκολο να ανέβουμε – διαφορά 11 βαθμών σε 5 παιχνίδια δεν καλύπτεται – ενώ η 9η θέση θα ήταν καταστροφή αφού θα θέλουμε 2 νίκες επί κάθε αντιπάλου στα Play off.


Στον ατομικό τομέα τώρα, επιγραμματικά:
RAZOR: (Τέρμα) Πάρα πολύ καλός, σχεδόν χωρίς λάθος.
DREDD: (Δεξί άκρο και κέντρο άμυνας) Πάρα πολύ καλός, από τα καλύτερα παιχνίδια του.
PALLIS: (κεντρικός αμυντικός & χαφ) Σταθερός, πολύ καλός επανήλθε δριμύτερος.
MICHAS: (Αριστερή πλευρά) Αεικίνητος όπως κάθε φορά, ίσως λίγο ομαδικότερος θα ήταν ωφελιμότερος.
FROSSI: (Κέντρο & παντού - όπως πάντα) Πολύ καλός, σκόρερ, μαχητικός, θετικός στην ομάδα.
KOPSI: (κέντρο & άμυνα) Μοίρασε παιχνίδι όσο μπορούσε, απείλησε και την αντίπαλη εστία, καλύτερος από το προηγούμενο παιχνίδι, σίγουρα όχι στο 100% των δυνατοτήτων του.
ΜΑΧ: (κέντρο δεξιά) Πολύ καλός , πλησίασε την απόδοση του στο προηγούμενο παιχνίδι, λίγο όμως κουρασμένος.
VEROU: (κέντρο & επίθεση) Κουράστηκε να μην βλέπει καρπούς από τις προσπάθειες του, φιλότιμος, όμως όχι στα στάνταρ του.
MANOS: (αριστερό άκρο άμυνα) Έπαιξε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του, μέσα στις φάσεις, χωρίς περιττές ενέργεια. Πολύ καλός. Άντε και εις ανώτερα..
Υ.Γ.: Χρηστάκο δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, πάντα προσφέρεις 100%.. Απλά όταν αδειάζουν οι μπαταρίες σου – άνθρωπος είσαι – δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία 5’ να πάρει ανάσες. Νομίζω αν το είχες κάνει, θα ήσουν πιο ευχαριστημένος με την απόδοση σου, και θα είχες βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.. (προσωπική γνώμη έτσι; - μην με παρεξηγείς)
Συγχαρητήρια σε όλους.. πάντα τέτοια – με καλύτερα αποτελέσματα.. που θα έρθουν μην ανησυχείτε..
Τo επόμενο παιχνίδι άλλαξε από Τετάρτη σε Παρασκευή 2/2 21:30. Παρακαλώ ενημερώστε ούτος ή άλλος την Πέμπτη για την συμμετοχή σας..
Όποιος – πέρα από τους στάνταρ που έρχονται..- θέλει μπορεί να έρθει να δει το derby με τους ORANIE την Τρίτη στις 2100 στο 5χ5..

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός