Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007

Να αρχίσω δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι, είτε ήταν παρόντες είτε αν και απόντες είχαν το μυαλό τους με μας..

Το λέω αυτό γιατί είναι πραγματικά κρίμα να χάνουμε παιχνίδια μονό και μόνο επειδή δεν συμπληρώνουμε 8αδα!!


Η ομάδα αυτή έγινε από ανθρώπους που γουστάρουν να παίζουν, να χαίρονται μες το παιχνίδι, να παθιάζονται μερικές φορές και να τα δίνουν όλα και στο τέλος αφού τα έχουν κάνει αυτά, ασχέτως αποτελέσματος να γελούν και να μπορούν να πιούν μια μπύρα μαζί ως παρέα. Αυτό αποτελεί το θεμέλιο αυτής της ομάδας και μόνο αυτό θα διατηρήσει την ύπαρξη της.. Όποιος δεν το ασπάζεται ή δεν το σέβεται δεν τον υποχρεώνει κανείς να είναι μέλος της. Όντας όμως μέλος δεσμευτεί απέναντι στους υπόλοιπους , να σέβεται τον εαυτό του πρώτα, και έπειτα τους συμπαίκτες του, και με την συμπεριφορά του να μην εκθέτει εαυτόν και υπολοίπους. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αλλά αυτή θα είναι η τελευταία που δεν συμπληρώνουμε ομάδα.!

Κύριοι υπάρχει πρόγραμμα μέχρι το Πάσχα.. ( για το 8Χ8) με όλους τους αγώνες.. Δεν οφείλει κανείς να σας ενημερώνει για οτιδήποτε αν εσείς δεν ενδιαφερθείτε να μάθετε.. Είστε ενήλικες και υπεύθυνοι για το τι κάνετε και τι όχι. Τα τηλέφωνα όλων υπάρχουν ανεβασμένα στο site και όσοι δεν έχουν πρόσβαση μπορούν να τα πάρουν από κάποιον που έχει , αρκεί να ασχοληθούν και να τα ζητήσουν. Πέραν αυτού όλοι έχουν τουλάχιστον ενός συμπαίκτη το κινητό για να διασταυρώσουν ώρα και μέρα που παίζουμε.. και είναι ευθύνη και υποχρέωσή τους να το κάνουν. Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν στο παιχνίδι αλλά υπάρχουν και έξω από αυτό. Στο παρελθόν υπήρχαν παίχτες στην ομάδα – πολύ καλοί – αλλά χωρίς σεβασμό στον εαυτό τους και τους συμπαίχτες τους. Είναι πια παρελθόν και το ίδιο θα είναι όποιοι ακολουθήσουν παρόμοια τακτική με εκείνους.

Το είχα ξαναπεί και πέρσι το λέω και φέτος. Μπορεί να έχω το παραπανίσιο ψώνιο να ασχοληθώ με την ομάδα, τις εμφανίσεις, το site, το επαναπρογραμματισμό παιχνιδιών – και δεν περιμένω από κανένα παρόμοια ή ισοδύναμη στάση – ΑΠΑΙΤΩ όμως σεβασμό στο ΨΩΝΙΟ ΜΟΥ, και τους συμπαίκτες σας. Τα περιθώρια χρόνου έχουν στενέψει και για μένα πια πολύ και δεν θα αφήσω άλλο η υστεροβουλία και βαριεμάρα κάποιων, να κάνει το χρόνο που αφιερώνω να πηγαίνει στράφι. Ως ΕΔΩ.!


Όποιος διαφωνεί, τον καλώ να το κάνει μπροστά σε όλους στο επόμενο παιχνίδι, αλλιώς η σιωπή σας για μένα σημαίνει συμφωνία με τα παραπάνω.

Κλείνω λέγοντας πως όποιος πρέπει να πάρει το μήνυμα.. το έχει πάρει..


Το παιχνίδι έγινε με την ομάδα μας να έχει μειονέκτημα ενός παίκτη λιγότερο σε όλο το παιχνίδι αφού
MANOS και HADJI ουδέποτε ειδοποίησαν κανέναν ότι δεν θα είναι παρόντες.

Τέρμα κάθισε o RAZOR που έδωσε όλες τις δυνάμεις του να ανταπεξέλθει στο έργο που δεν του είχε ανατεθεί ποτέ ως τώρα (στο 8Χ8 τουλάχιστον). Τα πήγε πολύ καλά, είχε λάθη , αλλά σε καμία περίπτωση δεν κρέμασε την ομάδα. Αντιθέτως την έσωσε σε πολλές περιπτώσεις.

Ο DREDD με τον KOPSI ανέλαβαν την άμυνα πίσω, με βοήθειες από τον MAKI, VEROU, MICHA, TAKI που πέρα του κέντρου στο οποίο πήραν θέση βοηθούσαν εναλλακτικά και την άμυνα.

Πραγματικά δεν υπήρξε παίχτης που υστέρησε, πλην ίσως του Γράφοντος που κατέβηκε για να συνεισφέρει στις αλλαγές και όχι να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι και μάλιστα με παίκτη μείων. Ο MICHAS πέτυχε δύο προσωπικά γκολ σφραγίδα της κλάσης του, ήταν συνέχεια σε κίνηση, μαχητικός ακόμα και σε υπέρμετρο βαθμό, αποδεικνύοντας ότι είναι σε μεγάλη φόρμα ( που τη φοράει άλλωστε!) J . Ο VEROU και ο TAKIS ήταν συγκινητικοί με το πάθος τους και την δύναμη που είχαν στο παιχνίδι τους και από ατυχία και οι δύο δεν χρίστηκαν σκόρερ. Ο TAKIS δε, αναγκάστηκε να παίξει και 15’ στο τέλος σχεδόν κουτσός από άσχημο μαρκάρισμα αντιπάλου.. Σφίχτηκε και κράτησε για να μην φτάσουμε να παίζουμε 6.

Άραγε με αυτό το μαρκάρισμα δεν έπρεπε να μείνουν και οι αντίπαλοι με 7 παίχτες κύριε διαιτητά ???»

Ο MAKIS ήταν επίσης ορεξάτος και παντού παρόν, όπως και ο DREDD που κατά την γνώμη μου ήταν λίγο πιο κάτω σε απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του που ήταν αλάνθαστος. Πάντως ήταν και πάλι καλός, παρότι δεν είχε την δέουσα βοήθεια από τον KOPSI που απείχε αρκετά από την απόδοση του στο τελευταίο μας παιχνίδι. Δεν ήταν όμως και κακός.

Διακύμανση του σκορ ήταν

1-0, 1-1 (MICHAS Προσωπική ενέργεια – σουτ από το πλάι),

2-1, Ημίχρονο

3-1, 3-2 (MICHAS Στημένη φάση – απευθείας φουλ από το πλάι),

4-2, 5-2.

Μετά από το 3-2 χάθηκαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες και κάπου εκεί στο 4-2 η ομάδα λύγησε.

Συγχαρητήρια και πάλι ! Είμαι περήφανος για το πως παίξαμε!

Στο επόμενο παιχνίδι όλοι ανεξαιρέτως παρόντες – ακόμα και αν δεν παίξετε - για την ομαδική και ατομική Φωτογράφιση.

Το παιχνίδι είναι αργά και όλοι προλαβαίνετε..

2 ΣΧΟΛΙΑ:

Unknown είπε...

Αρχίζοντας να πούμε Καλή Χρονιά σε όλους τους συμπαίκτες, φιλάθλους και όποιον άλλον υποστηρίζει αυτό το εγχείρημα που λέγεται Αδράνεια!
Αυτό είναι το πρώτο comment του dredd και του makis.
θέλουμε να δηλώσουμε την απόλυτη σύγκλιση απόψεων με τον KOPSI ως προς τα παραπάνω. Ερχόμενοι σ'αυτήν την ομάδα ενθουσιαστήκαμε ακριβώς απ' αυτή την όρεξη που διέκρινε τον kopsi και τα υπόλοιπα παιδιά (πιστεύουμε τουλάχιστον) να είναι η ομάδα οργανωμένη, εμφανίσιμη, συγκροτημένη και κάθε βδομάδα να παίζουμε όμορφα και ωραία μια μπαλίτσα, χωρίς άγχος, τηλέφωνα τελευταίας στιγμής και τα διάφορα συμπαραμαρτούντα, αλλά με πολλή αγάπη για το άθλημα. Σαφώς γνωρίζαμε και γνωρίζουμε πως το επίπεδο όλων μας δεν είναι world class και φυσικά δε περιμένουμε από κανέναν να αρχίσει προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης για να ανεβάσει την απόδοσή του. Ο λόγος όμως που επιλέξαμε να κάνουμε μαζί (makis και dredd) αυτό το σχόλιο είναι ότι παρ' όλο που είμαστε απ' τα νέα μέλη της ομάδας, γουστάρουμε πολύ την όλη φάση και παρ' όλο που και οι δύο έχουμε ενεργές βιοτικές σχέσεις σε άλλες πόλεις (βλ. Πάτρα, Πολιτικά Ευβοίας) ποτέ δεν έχουμε προκαλέσει με τη συμπεριφορά μας πρόβλημα στην όλη οργάνωση και τον χρόνο των συμπαικτών μας, όντας παρόντες μάλιστα στα περισσότερα απ' τα παιχνίδια. Αυτό είναι όλο κι όλο που ζητάμε απ' τους υπόλοιπους, αφού αυτός ήταν αρχικά και ο λόγος που "κολλήσαμε" αμέσως μ' αυτήν την ομάδα. Η πρότασή μας λοιπόν είναι, όπως άλλωστε έχουμε πει και προφορικά στα παιχνίδια, να παίρνουμε όλοι τηλέφωνο τον kopsi μια μέρα πριν αν είναι να παίζουμε. Όποιος δεν παίρνει σημαίνει ότι δεν παίζει, κι αν εμφανιστεί, θα κάτσει στον πάγκο μέχρι κάποιος που έχει πάρει τηλ. να κουραστεί, όπως πχ έγινε όταν από λάθος είχε γίνει παρόμοιο σκηνικό πριν από κάποια παιχνίδια με τον makis. Αυτή η ιδέα είναι του Verou και μ' αυτήν συμφωνούμε και εμείς και ο Razor, και πιστεύουμε ότι είναι πολύ λογική. Αφού υπάρχει ο kopsi που τρέχει για όλους, μπορούμε τουλάχιστον να το εκμεταλλευόμαστε.
Τελειώνοντας, γράφουμε κάποια προσωπικά σχόλια του κάθενός.
(MAKIS) 1. Παρακαλούνται οι αμυντικοί παίκτες της ομάδας να προσέρχονται γιατί θέλω να παίξω κι εγώ στη θέση μου.
2. Πέρα απ' τους σκόρερ να γράφουμε και αυτούς που κάνουν τις assists, μπας και δω το όνομά μου να κάνει κάτι χρήσιμο.
3. Στο παραπάνω comment οι δύσκολες λέξεις είναι από τον DREDD!
(DREDD)1. Αναρωτιέμαι μετά το σχόλιο του makis αν το δικό μου όνομα δεν κάνει κάτι χρήσιμο!?!
2. Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ' όλους ανεξαιρέτως τους συμπαίκτες για τις όποιες φωνές στο γήπεδο, απλά είμαι λίγο φωνακλάς πίσω και ιδιαίτερα χθες που έλειπε και ο Pallis (στον οποίο θέλω να ευχηθώ και περαστικά) και το κέντρο της άμυνας ήταν πιο εκτεθειμένο....
3. Ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι δεν προσπαθούμε ούτε να "κάνουμε κουμάντο" ούτε να τα "χώσουμε" σε κανέναν. Είμαστε στην ομάδα και γουστάρουμε, απλά ένα απ'τα χαρακτηριστικά της όπως είπε και ο kopsi είναι ότι όλοι γουστάρουμε, γι' αυτό και κάνουμε φωτογραφήσεις, παίρνουμε φανέλες και όλα τα υπόλοιπα. Αν κάποιος διαφωνεί είτε με το περιεχόμενο είτε με τον τρόπο μας είναι ευπρόσδεκτος να απαντήσει είτε στο site είτε προφορικά και να έχουμε έναν εποικοδομητικό (ελπίζω) διάλογο.

Και πάλι καλή χρονιά σε όλους με πολλά γκολ και πολλές ασσίστ!!!!

Kopsi 74 είπε...

ΟΚ..BOYS...
ΟΛΑ ΚΑΛA..ΝΑ επισημάνω ακόμα ότι μπορειτε να κάνετε και post( αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μου για βοήθεια - όπως έκαναν οι προλαλίσαντες..)
Μπορείτε επίσεις να γράψετε εσείς σχόλιο του αγώνα,(οσο αντικειμένικος και να προσπαθώ να είμαι - δεν μπορώ να θυμάμε τα πάντα, οποτε πέφτω σε παραλήψεις ή λάθη) και μετά να κάνω μία μίξη όλω σε τελικό κείμενο..
Θα με βοηθούσε πολύ..
Αυτα..

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός