Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Να που όλα γίνονται αν το πιστεύεις και προσπαθείς για αυτό...

Μια ισοπαλία κατόρθωμα του θράσους, της ομαδικότητας και της υπέρβασης των δυνατοτήτων των περισσοτέρων, τουλάχιστον την στιγμή που μιλάμε..

Παίζοντας ένα παιχνίδι τύπου κατενάτσιο, κάτι σαν την εθνική στο EURO –αλήθεια τι κωλοφαρδία ήταν χτες αυτή του Ρεχαγκελ!!!, καταφέραμε να αποσπάσουμε τον 1 βαθμό από μία ομάδα σαφώς ποιοτικότερη, και με περισσότερες δυνατότητες και τεχνική από εμάς.. Καταφέραμε να μην αφήσουμε την καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας που είχαν, να γίνει πλεονέκτημα για αυτούς παρά τους οδηγήσαμε σε μια αδιάφορη και άσκοπη πολυλογία..

Έχουμε πια εδραιωθεί στην 5η θέση και για μένα ο στόχος θα πρέπει να είναι να μπούμε στην 4δα, ώστε να περάσουμε το πρώτοι γύρο των play off by!

Διαφορετικά μας περιμένει η διαδικασία 5ος-8ο, 6ος-7ο που μπορούμε να αποφύγουμε.. Δύσκολα βέβαια γιατί οι 4 πρώτες είναι ήδη αρκετούς βαθμούς μπροστά.. αλλά δεν χάνουμε τίποτα να προσπαθήσουμε..

Έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια μέχρι τα play off

Τα 3 τουλάχιστον είναι πολύ δύσκολα – με τις ομάδες της πρώτης εξάδας..

Chili ham, Victory, Ubber Alles... αν καταφέρουμε και πάρουμε 4 βαθμούς σε αυτά τα ματς τότε έχουμε πολλές ελπίδες.

Όσο για χτές…

HADJI : Επιβεβαίωσε την πολύ καλή του φόρμα και αγωνιστική άνοδο.! Έπιασε πέναλτι πολύ καθοριστικό και σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας. Αν δεν είχε κολλήσει και το πόδι στη φάση του 2ου γκολ, θα μιλούσαμε για μοναδική στα χρονικά εμφάνιση.. Τώρα απλά υπήρξε super!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : πολύ καλός. Δεν έπαιξε πολύ.. όμως αρκετά για να πετύχει ένα γκολ αλά ΜΑΧ, και αν δώσει τις απαραίτητες ανάσες στην ομάδα.

RAZOR: Έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε παντού… Ντου από παντού που λέμε… Με πάθος, όχι όμως πάντα με μυαλό.. προτιμώ προσωπικά την προηγούμενη εμφάνιση του.. Σήμερα χωρίς να είναι κακός, αλλάζοντας διαρκώς θέση άφηνε κενά!

DREDD: Θετικός, λίγο άτσαλος πάλι στις πάσες του. Βελτιωμένος όμως σε σχέση με τα προηγούμενα. Αποφασιστικός στα κοψίματα και αποτελεσματικός.

BELE: Πνίγετε ανάμεσα σε μη τεχνικούς παίχτες προσπαθώντας να είναι ο δημιουργικός της ομάδας, χωρίς όμως βοήθειες. Δρεπάνι στην άμυνα έκοψε την φόρα των αντίπαλων φόρο

KOPSI: Συνολικά θετικός. Είχε 2 καλά σουτ από την σέντρα παρακαλώ. ακόμα μακριά από το καλό του αυτό όμως! Αργός και με έλλειψη δυνάμεων « Που θα πάει θα συνέλθω…»

MICHAS: Πολύ καλός. Ανασταλτικά δυναμικός, επιθετικά πάντα επικίνδυνος. Λίγη περισσότερη απλότητα στο παιχνίδι του θα τον έφερνε κοντύτερα στο τέλειο.

BABOU: Ένα γκολ. Καλές προσπάθειες. Χωρίς αυτόν η έλλειψη του VEROU θα ήταν πιο έντονη. Λίγες ανάσες ακόμα χρειάζεται… και βοήθεια από το κέντρο μας.

PALLIS: Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο αρχηγός επέστρεψε δυνατός, αλάνθαστος, και αποτέλεσε την κολώνα της γρανιτένιας μας άμυνας πρότυπο. Πολύ καλός. Φαντάσου να πάταγε και καλύτερα…

Tasos: Καλός... Αν και δεν γνωριζόταν με τους υπόλοιπους άντεξε την συνεχή εναλλαγή των θέσεων που του κάναμε, βοήθησε πολύ και ήταν παίχτης ομάδας…

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός