Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007
Ή αλλιώς "... Η Νύχτα που κοιμήθηκε ο Θεός "

Τί να πρωτοπεί κανείς γι΄αυτο το παιχνίδι...

Ψάχνω ώρα τώρα να βρω τον τρόπο να περιγράψω αυτό το παιχνίδι που πραγματικά άξιζε να πληρώσεις και εισιτήριο για να το δεις !!! Ότι και να πω, όποιος δεν έζησε αυτό το παιχνίδι πραγματικά έχασε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.. Λέτε να υπερβάλω ; Ας προσπαθήσουμε να δούμε τα γεγονότα...

Ο PALLIS επέστρεψε μετά από τις περιπέτειες που είχε με την υγεία του, σιδερένιος και αειθαλής. Φάνηκε πόσο έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια ως αρχηγός αλλά και στυλοβάτης της άμυνας. Σήμερα (σ.σ χτές), με μία διάταξη 2-3-2, αν και του φάνηκε δύσκολο να ανταποκριθεί, τα κατάφερε εξαίσια και έπαιξε και όλο το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί αλλαγή. Συγκλονιστικός έδειξε ότι είναι εδώ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη.

Ο HADJI κατάφερε για ακόμη μία φορά να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας.

Τι και αν ήταν χτυπημένος από το παιχνίδι της ΔΕΥΤΕΡΑΣ στο 5Χ5, με μελανιά στο γόνατο και πόνο αφόρητο.. Τι και αν χτύπησε και στο δάκτυλο του χεριού του στην διάρκεια του αγώνα.. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι ο ίδιος Τερματοφύλακας που ξεκίνησε την χρονιά, όταν σχεδόν όλη ομάδα τον κατηγορούσε για αδιαφορία, χαλαρότητα και ανικανότητα στο παιχνίδι του. Μοιάζει σαν να πέταξε όλα αυτά από πάνω του και να διανύει περίοδο δεύτερης εφηβείας.. Να το πήρε προσωπικά; Να έπαιξε ρόλο η LINDA με τα «μαγικά» της;
Να παίρνει αναβολικά; Ότι και να είναι ελπίζω η παρελθόν του κατάσταση να μείνει εκεί και να μην γυρίσει ποτέ.. Τι αποκρούσεις , τι αντανακλαστικά.. Δεν λέω κάνει και λάθη… Αλλά ποιος δεν κάνει; Ποιος αρνείται ότι αν και έφαγε 1-2 γκολ μπαμπέσικα.. δεν είναι αυτός που μας κράτησε με άλλες αποκρούσεις του στο παιχνίδι..; Με την αυτοπεποίθηση του πια στα ύψη.. μόνο από καβάλημα στο καλάμι κινδυνεύει, που νομίζω θα το αποφύγει.. Προτιμά να καβαλά βάρκες, φουσκωτά, θηλυκά και άλλα..

Ο DREDD έπαιξε όπως μπορούσε, όσο μπορούσε και τα κατάφερε θαυμάσια.. Χωρίς της λάθος πάσες του παρελθόντος, με καθαρό μυαλό και νεύρο στο παιχνίδι του, μπήκε τα έδωσε όλα και όταν τα έφτυσε ζήτησε αλλαγή! Αυτό θα ήθελα να το βλέπω από όλους τους παίκτες. Θεωρώ υποδειγματική συμπεριφορά παίκτη και τρομερή οικονομία και κέρδος για την ομάδα να παίρνει το 110% από κάθε παίχτη. Πράγμα που συνέβη σήμερα με τον DREDD. Έπαιξε 20’ και τα τίμησε δεόντος..

Ο TAKIS αν και λίγο κουρασμένος τράβηξε για άλλη μια φορά κουπί, έδωσε την ποιότητα τους στο κέντρο, έβαλε και 1 γκολ αν θυμάμαι καλά, αν και αυτό δεν έχει σημασία.. και γιατί.. αυτό;

Γιατί ήταν τόσα τα δοκάρια 4;5;6; ούτε που θυμάμαι, τόσες οι ευκαιρίες, τέτοιος ο ρυθμός του παιχνιδιού, πάνω-κάτω συνεχόμενο.., ένα γκολ κανονικότατο που δεν μέτρησε.. τέτοια η αγωνία που οι σκόρερ για μένα δεν έχουν σημασία..

Ήμασταν συνεχώς πίσω στο σκορ, δεν θυμάμαι αν ισοφαρίσαμε ποτέ εκτός από το τέλος. Κάθε φορά που πλησιάζαμε με το που βάζαμε γκολ, δεν προλαβαίναμε να σημάνουμε αντεπίθεση και το τρώγαμε στην επόμενη φάση.. Γιατί ενώ χάναμε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουμε 3 λεπτά πριν από το τέλος σε αντεπίθεση, δεχόμαστε γκολ και βρισκόμαστε ξαφνικά 2 γκολ πίσω. Και όμως μειώνουμε σε 1 γκολ λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη.. Και στη πρώτη αντεπίθεση από την σέντρα των αντιπάλων στα 2 λεπτά των καθυστερήσεων ισοφαρίζουμε με ένα γκολ φωτοβολίδα – ανταμοιβή για τα τόσα άλλα που αδίκως δεν πετύχαμε πρωτύτερα..

Ανέλπιστό τέλος σε ένα grand giniol παιχνίδι..

Όσο για τους υπόλοιπους.. (έχει πάει και αργά και τα μάτια μου κλέινουν..) εχω να πω πως στάθηκαν μια χαρά όσο έπαιξαν, καινούργιοι και μη !

Ολοι έιχαν συμμετοχή στη καλή αυτή εμφάνηση – όπως και το μεγαλειώδες πιστό κοινό μας..

Μένουν τώρα πια μόνο knock out παιχνίδια, αρχής γενομένης με την 10η AMIGOS που θα αντιμετωπίσουμε (πιθανότατα την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ) για να μπούμε στους 16, όπου μετά θα υπάρξει κλήρωση ζευγαριών ανεξαρτήτου ομίλου ή θέσης που κατέλαβαν σε αυτόν.. Εκεί θα χρειαστούμε και λίγη τύχη..

Ο BELE και ο BABOU ελπίζω να μην επαναλάβουν ξανά την σημερινή αργοπορία τους γιατί την επόμενη φορά μπορεί να τους κοστίσει όπως και στην ομάδα..

Θα μπορούσα να γράφω ώρες για αυτό το παιχνίδι αλλά .. ας αφήσω και τους υπόλοιπους να πουν και αυτοί τα δικά τους...




2 ΣΧΟΛΙΑ:

Pallis είπε...

Συμφωνω απόλυτα με τον προεδρο,μονο που επιμένω οτι με αυτό το συστημα δεν μπορουμε να προχωρησουμε. Οπως και να εχει ελπίζω να περασουμε την επόμενη ομάδα και μετά να κληρωθούμε με τους uber alles.Κανονήστε ημερα και ώρα για φαγοπότι και αναλύσεις.

verou είπε...

Προφανώς αρχηγε σε έπιασε κανα... "κόψιμο" και έγραψες μόνο τα μισά. Αν είναι έτσι περαστικά λοιπόν. Επίσης δεν είναι ωραίο ο αρχηγός να ζητάει κάτι και εμείς να τον γράφουμε. Δεύτερη φορά που το γράφει ο ανθρωπός. Και επίσης ,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε:
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ SPORT-FM

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός