Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 12 Ιουνίου 2007
Αργησα λιγο να κανω το δευτερο post, αλλα ειμαι ακομα εδω! Αρχικα, να συγχαρω την ομαδα για το καλο αποτελεσμα με μια δυνατη ομαδα, δευτερη στην βαθμολογια (νομιζω). Αν και το 4-4 δεν ειναι και το καλυτερο δυνατο, αφου ειχαμε βρεθει μπροστα στο σκορ με 4-1. Ηταν μια πολυ καλη εμφανιση με 2 νεα προσωπα στις ταξεις της Αδρανειας. Δυο ατομα πολυ χρησιμα για την ομαδα, που ξερουν να παιζουν μπαλα.
Επειδη ομως αναλογη συζητηση εχει γινει και στο παρελθον, το ζητουμενο ειναι τα αποτελεσματα ή το παιχνιδι; Τοτε ειχαμε πει το παιχνιδι... Εχει αλλαξει κατι απο τοτε που δεν εχουμε μαθει;;Αν εχει αλλαξει κατι, ειμαι διατεθιμενος να μην ερχομαι παρα μονο σε φιλικα ή ευκολους αγωνες, χωρις νευρα και παρεξηγησεις με κανεναν.
Το θεμα δεν ειναι οτι εγω επαιξα λιγοτερο απο 10 λεπτα και καποια αλλοι περισσοτερο... Με ενοχλει ομως η κοροϊδια... Δεν ανεχομαι να ετοιμαζομαι για το παιχνιδι στα μισα του ημιχρονου και να μην μπαινω ποτε!!! Και πιστευω οτι κι αλλοι εχουν αναλογο παραπονο!!! Ξερω οτι ο κ. Δαμιανος δεν με εχει σε ιδιεταιρη εκτιμηση και δεν με ενοχλει κιολας... Θελω ομως μια ειληκρινη αντιμετωπιση! Αν ο κ. Δαμιανος δεν με θελει στο roster της ομαδας επειδη εχει καποιους καλυτερους να βαλει, ας μου το πει. Εχω και καλυτερα πραγματα να κανω απο το να ερχομαι στην Μεταμορφωση για να παιξω και στο τελος να βλεπω τον αγωνα απο τον παγκο... Τουλαχιστον να το ξερω απο νωρις για να μην κουβαλαω τη βαλιτσα σαν μαλακας απο το κεντρο μεχρι την Κηφησια κε Δαμιανε. Θα παρακαλουσα, αν ο κ. Δαμιανος δεν μπορει να διαβασει αυτο το post, καποιος να του μεταφερει τα λεγομενα μου και οτι απαιτω μια απαντηση την Τεταρτη πριν τον αγωνα.

Υ.Γ. 1 : Θα παρακαλουσα επισης να μην διαφοροποιηθει το κειμενο ή τα λεγομενα μου (Γιαννη)!!
Υ.Γ. 2 :Μεχρι να παρω μια απαντηση απο τον κ. Δαμιανο, δεν θελω να δηλωσω συμμετοχη για κανεναν αγωνα. Την Τεταρτη θα ειμαι στο γηπεδο παντως.

5 ΣΧΟΛΙΑ:

Adrania F.C. PR είπε...

CHILL Out BOY...
Όλα θα εξηγηθούν την Τετάρτη.
Προσωπικά νομίζω ότι το τραβάς παραπάνω από ότι χρειάζεται… Όλοι κατάλαβαν τι έγινε και τι σε ενόχλησε και νομίζω παραπάνω τονισμό του γεγονότος δεν ωφελεί κανέναν και πάνω από όλα την παρέα μας και την ομάδα. Αναγνωρίζω την πίκρα σου μα και το δικαίωμά σου να αντιδράσεις όπως εσύ νομίζεις καλύτερα, και δεν θα σε εμποδίσω σε αυτό. Όμως ως πρόεδρος, λίγο μεγαλύτερος, και παλαιότερος στην ομάδα, αλλά πάνω από όλα σαν φίλος, γιατί έτσι σε βλέπω πρώτα, νομίζω - και αυτό ισχύει για όλους μας- ότι ακραίες αντιδράσεις δεν θα διορθώσουν καλύτερα την όποια κατάσταση, περισσότερο από μία μεστή και απλή συζήτηση.. μεγάλων παιδιών.
Και αυτή, μπορούμε να την κάνουμε την Τετάρτη. Ήδη οι δύο μας μιλήσαμε και σου είπα κάποια πράγματα για το πώς αλλοιώθηκαν αυτά που είχαμε συζητήσει με τον κ. Δαμιανό στην πράξη.. Πριν από εσένα, διακριτικά αντέδρασα στο βαθμό που μπορούσα στη διάρκεια του παιχνιδιού.. Πραγματικά προτιμώ να χάνουμε όλα τα παιχνίδια , ιδρωμένοι και εξουθενωμένοι, περήφανοι ότι όλοι δώσαμε όσα μπορούσαμε παρά να κερδίσουμε και να μην είναι όλοι ευχαριστημένοι…
Θα ήθελα μόνο από σένα μεθαύριο, ήρεμος πια, να τα πούμε όμορφα και να βγάλουμε μία άκρη. Κανένας δεν επιβάλετε σε κανέναν, και η πλειοψηφία μέχρι στιγμής επικρατεί στις αποφάσεις της ομάδας…
Τέλος σε θέλω ενεργό, εδώ όχι μόνο στα στραβά αλλά και στα καλά , και τα ήπια..
Δεν νομίζω πως το μόνο που θέες να γράφεις στο blog είναι παρατηρήσεις και παράπονα. Γιατί μέχρι στιγμής , τυχαία και από σύμπτωση θέλω να πιστεύω, τα όποια Post έχεις κάνει ήταν τέτοια. Είσαι το ίδιο χρήσιμος και απαραίτητος και στα άλλα.
Ο φιλαράκος σου, VIVA Mexico..
Άσχετο αλλά ήθελα να τελειώσω σε Ευχάριστο τόνο.!!!!

RAZOR είπε...

Δεν ξερω αν φανηκε σαν παραπονο ή σαν γκρινια... Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου ομως... Απλα θελω να εχω μια ξεκαθαρη εικονα για τα εναπομειναντα παιχνιδια. Δεν εχω καμια διαθεση να τρεχω απο το κεντρο ως την μεταμορφωση με μια βαλιτσα στο χερι για να παιζω 5-10 λεπτα... Νομιζω πως με τα παιχνιδια που εχω παιξει εχω δειξει αν αξιζω να παιζω ή οχι! Και τονισα οτι αν τελικα ο coach επαιρνε την νικη που μπορουσε να κρατησει με το 4-1 (ή 4-2 ή 4-3) δεν ειχα αντιδρασει ετσι. Και μπορουσαμε να παρουμε τη νικη, το ειδαμε ολοι καθαρα!!! Και δεν ειναι θεμα οικονομικο, για να μην παει κανενος το μυαλο εκει... Απλα θεωρω αδικο αυτο που εγινε, που ολοι ειδαν τι εγινε. Θελω ομως και ο coach να διαβασει ή να ακουσει απο καποιον αυτα που εγραψα!

BASIL είπε...

Γιώργο η άποψή μου είναι ότι αυτό που έγινε έγινε από μία λάθος συννενόηση. Δηλαδή έπεσε μία ιδέα στο τραπέζι: να πάρουμε το κύπελλο κάνοντας 2-3 μεταγραφές. Σκοπός δεν ήταν να παραγκωνιστείς εσύ ή κάποιος άλλος αλλά να δυναμώσει η ομάδα.
Αλλά και 'συ ρε Γιώργο μη δίνεις τόσο πολύ βάση σε ένα μεμονομένο γεγονός. Έχει ξανασυμβεί τόσους μήνες που έρχεσαι?
Ο Δαμιανός θέλει το καλό της ομάδας και η προσωπική του άποψη ήταν ότι πρέπει να καταλλήξουμε στα μπουζούκια ως κυπελλούχοι.
Τελικά όλοι είδαμε ότι κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος αφού ούτε νίκη κάναμε ούτε και δίκαια κατανομή του χρόνου ώστε να παίξουν όλοι το ίδιο.
Καλά έκανες και αντέδρασες αλλά μη το συνεχίζεις γιατί δεν έχει νόημα. Αλλά αν θες μίλα του στα ίσια και πες του τη γνώμη σου και νομίζω ότι είναι και η γνώμη όλων.
Όλα για καλό γίνονται. Αύριο η ομάδα σαν αποτέλεσμα θα έχει μεγαλύτερη συνοχή και πάθος.

Pallis είπε...

Γιώργο αυτό που έγινε θα πρέπει να σε πεισμώνει περισσοτερο και οχι να σε αγανακτεί. Εγώ αν θέλεις την γνώμη μου, όταν θα μπείς μέσα στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα λεγόμενα σου με τις πράξεις σου.Πιστεύω οτι είσαι εξυπνο παιδι και δεν θα πρέπει να αντιδράς ετσι. Αυτα εν ολήγης ...Τα επόμενα απο κοντά.

Υ.Γ.
1.Λίγη ευγένεια προς τους μεγαλύτερους δεν βλάπτει.
2.Τον Κ. Δαμιανό τον διαλέξαμε όλοι μας για προπονητή αν δεν κάνω λάθος με οτι αυτό συνεπάγεται.

dreddoukos77 είπε...

Η θέση μου περί όλων αυτών βρίσκεται στο post που έκανα...
Ο λόγος που δεν έκανα σχόλιο εδώ είναι ότι επιτέλους έφτιαξα το Internet και γι' αυτό ήθελα να επιστρέψω μ' ένα post. Δεν είναι ότι ήθελα να αποφύγω τον διάλογο στο θέμα.
Ευχαριστώ (όπως θα 'λεγε και ο Again)

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός