Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007
Το "σίγουρο" παιγνίδι μας μάρανε. Απλά αποδείξαμε εις εαυτούς και αντιπάλους πόσο αδρανείς είμαστε. Ο Χρήστος εκτελούσε αράουτ παρακαλώ. Ο Γιάννης το έχει πάρει απάνω του και το έχει παραδεχτεί τουλάχιστον ότι είναι ο πιο αδρανής σε όλα τα μετααμερικής παιγνίδια. Ακόμα και το γκολ που έβαλε ήταν ακριβής αντιγραφή του logo της ομάδας μας. Οι υπόλοιποι μέτριοι με τον Θανάση να ξεχωρίζει λίγο και τον Αλέκο να κάνει τη διαφορά όπως σε όλα τα παιγνίδια. Αισθητή η απουσία του Πάλλη στην άμυνα με αποτέλεσμα όταν για ευνόητους λόγους ο Αλέκος ανέβηκε ως μεσοεπιθετικός να χωλαίνει η αμυντική γραμμή, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του Φροσινού να καλύψει τα κενά. Είχαμε και την ατυχία με το μέρος μας αφού τρία γκολ μπήκαν απο κόντρα. Και πόσες φορές πρέπει να το πούμε ότι στο άμεσο φάουλ καθόμαστε τρεις (3) στο τείχος. Τα κόρνερ μας έχει υποδείξει ο Δαμιανός πως να τα χτυπάμε αλλά και αυτό δεν το κάναμε. Επίσης φαίνεται ότι μερικοί έχουν γεννηθεί προπονητές. Αν είναι έτσι τότε να κάτσουν στον πάγκο να μανατζάρουν την ομάδα.
Το επόμενο παιγνίδι είναι με την chiliham. Θα έρθουν και αυτοί που έπαιξαν ενάντια της victory και άλλος ένας φίλος που παίζει στα χαφ. Οπότε θα έχουμε δύο χαφ και ένα αμυντικό οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να μη διασυρθούμε και να ευχαριστηθούμε και οι υπόλοιποι το παιχνίδι ως ισότιμη ομάδα. Το ότι δεν είναι βαθμολογικού ενδοιφέροντος το παιγνίδι και για τις δύο ομάδες πιστεύς ότι είναι θετικό και θα γίνει πολύ ωραίο ματς. Τα παιδιά αυτά λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δε θα είναι μαζί μας το χειμώνα, επομένως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Επίσης σήμερα δεν ήμουν σε καλή μέρα και δεν ξέρω αν θα είμαι και στο επόμενο σε καλή μέρα οπότε καλό θα ήταν να έχουμε και ένα δεύτερο τερματοφύλακα (Αλέξανδρο) ώστε να είμαστε πλήρως οργανωμένοι. Άλλωστε και ο Αλέξανδρος βοηθάει στο κέντρο και εγώ μπορώ να παίξω αρκετά καλά δεξί μπακ μιας και είναι η μόνη θέση που ξέρω καλά εκτός από τέρμα.

Εκτός από την προσωπική μου άποψη που είναι όλα τα παραπάνω το να δύναμώσουμε την ομάδα στα δύσκολα παιγνίδια νομίζω είναι γνώμη όλων. Τουλάχιστον κάποιοι από μας έχουν δείξει ότι παίζουν με μεγαλύτερη ευχαρίστηση απέναντι στους δύσκολους αντιπάλους όταν είμαστε ισάξιοι...

1 ΣΧΟΛΙΑ:

RAZOR είπε...

Bill, εχεις δικιο σε αρκετα απο οσα λες... Αλλα σε παρακαλω, μην γραφεις με κοκκινη γραμματοσειρα!! Αγανακτησα για να τα διαβασω!! Οσο για τα γκολ απο κοντρες... Πιστευω οτι αν καποιος φοβαται τη μπαλα και δεν βαζει καλα τα ποδια-σωμα για να σταματησει ενα σουτ, τοτε μονο κακο κανει και θα ταν καλυτερα να μην μπαινει καθολου στην πορεια της μπαλας... Βοηθαει αυτον που ακολουθει να την σταματησει και τον τερματοφυλακα να δει και να υπολογισει την πορεια της μπαλας. Επισης,θεωρω οτι 3 ατομα τειχος ειναι πολλοι, χωρις να επιμενω... Απλα οποιος καθεται τειχος δεν πρεπει να φοβαται την μπαλα, δεν δαγκωνει η πουτανα ουτε σκοτωσε ποτε καποιον... Ποναει λιγο αλλα περναει γρηγορα!Οσον αφορα το αν μερικοι ειναι καλυτεροι για προπονητες, ειναι αλλο θεμα... Εγω μαλλον τελειωσα για αυτη τη σεζον και θα αφησω αλλους να μιλησουν και να κρινουν. Παντως, αν και δεν αισθανεσαι σε καλη φορμα, εκανες ωραιο αγωνα!!! Keep up the good work!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός