Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007
Θα ήθελα να εκφράσω την αντίρρηση μου στην αναρτήση διαφήμισης του ραδιοφωνικού σταθμού. Πρωτά από όλα με πειράζει το ίδιο το γεγονός ότι προβάλουμε την συγκρεκριμένη εταιρεία. Αν και περισσότερο με πειράζει η θέση αυτής της διαφήμισης. Δεν μου φαίνεται τόσο ωραίο σε μία από τις πιο περίοπτες θέσεις του site να υπάρχει διαφήμιση ραδιοφωνικού σταθμού. Θα προτιμούσα για παράδειγμα να υπήρχε κάποια διαφήμιση του σπόνσορα για παράδειγμα που για να μην ξεχνάμε οφείλουμε και τις λευκές εμφανίσεις!! Τώρα όσο αφορά τις εμφανίσεις θα ήθελα να ξέρω ποια να έχω έτοιμη για τη Δευτέρα και ποια για την Τεταρτη. Ευχαριστώ!

4 ΣΧΟΛΙΑ:

Adrania F.C. PR είπε...

Καλέ μου VEROUVI,

1ον) Δεν προβάλουμε καμία εταιρία. Απλά υπάρχει ένα Link ώστε όποιος θέλει να μπορεί να ακούσει το radio live. O σταθμός είναι σχετικότατος με το site και τυχαίνει να είναι και πρώτος σε ακροαματικότητα ανάμεσα σε όλα τα ραδιόφωνα. Όποιος δεν θέλει δεν κάνει click και δεν ακούει.. Πέρα από αυτό τα liks παίζουν και αυτά το ρόλο τους στην κατάταξη του site στα search engines ώστε να βγαίνει πρώτο το site μας σε τυχόν αναζητήσεις σε αυτά. Για την θέση του Link, δεν είναι η καλύτερη ίσως αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να το πάω αλλού.. Το βλέπουμε όμως.

2ον) Η Διαφήμιση που υπάρχει - και είναι και η μόνη - είναι για τον σπόνσορα που αν έχεις δει βρίσκεται κάτω από το σήμα της ομάδας αριστερά από την πρώτη μέρα που προέκυψε το θέμα της χορηγίας. Άρα δεν ξεχνάμε...
Ακόμα κατά περιόδους κάνω δοκιμές, βάζοντας καινούρια κομμάτια βλ. τελικός champions league, Spiderman 3 ώστε να έχει το site και μια δόση επικαιρότητας.

3ον) Για να τελειώνει το θέμα με τις εμφανίσεις. Δεν φτιάξαμε τις 2ερες εμφανίσεις για να έχω ένα μπελά ακόμα στο κεφάλι μου, αλλά μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών και ευελιξίας.!!
Έχει αποφασιστεί να φέρνουμε πάντα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ.
Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία λοιπόν να το κάνω, αυτό που έχεις ζητήσει κατ’ επανάληψη και στο εξηγώ διεξοδικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Προτεραιότητα έχει η ΛΕΥΚΗ (για να προβάλουμε και τον σπόνσορα. – Μέχρι τώρα δεν είχαν όλοι με αποτέλεσμα να προτιμάμε την ΜΑΥΡΗ που υπήρχαν περισσότερα τεμάχια). Όμως πολλές φορές, δεν έβγαιναν οι εμφανίσεις σε αριθμό - κάποιος δεν την είχε φέρει, ή οι αντίπαλοι είχαν ίδιο χρώμα οπότε επιλέγαμε την άλλη. Άλλωστε είναι μαγκιά της ομάδας μας, που έχει 2 εμφανίσεις και δεν βρίσκω το λόγω να μην το εκμεταλλευόμαστε έχοντας πάντα και τις 2 ώστε να βλέπουν οι υπόλοιπες ομάδες και να παραδειγματίζονται. Νομίζω πως οι 2 υποχρεώσεις που έχουν οι παίκτες της ομάδας (να φέρνουν πάντα τις 2 εμφανίσεις, και να δηλώνουν έγκαιρα συμμετοχή) είναι ελάχιστες (και υπάρχει σκέψη να αυξηθούν βλ. Post Πάλλη), σε σχέση με το τι έχω αναλάβει να φέρω εις πέρας. Δεν νομίζω λοιπόν, ότι είναι ούτε πρέπον ούτε έξυπνο να βάλω άλλο ένα «μπελά» στο κεφάλι μου, όταν ήδη αυτά τα δύο δεν τηρούνται απόλυτα από όλους (χωρίς να αναφέρομαι σε σένα προσωπικά). Στη συγκέντρωση λοιπόν , όταν γίνει θα συζητηθούν όλα τα θέματα αυτά και θα παρθούν αποφάσεις ώστε, του χρόνου πρώτα ο Θεός, να πάμε με συγκεκριμένη λογική και φιλοσοφία στην επόμενη διοργάνωση, με ξεκαθαρισμένες υποχρεώσεις και δικαιώματα των παιχτών μελών της ομάδας, με κλειστό ακριβή αριθμό αυτών, χωρίς αρπαχτές και εκτάκτους.
Υπομονή λοιπόν και όλα θα διαλευκανθούν σύντομα. Προτάσεις μπορείτε να κάνετε όλοι με comment στο post του αρχηγού, όπως ετοιμάζω να κάνω και εγώ. Ελπίζω να σε κάλυψα.!

Υ.Γ Αν σου πω να φέρεις την Μαύρη την Δευτέρα και την ΤΕΤΑΡΤΗ την ΛΕΥΚΗ, μπορεί να νοιώσεις ικανοποιημένος … αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουμε σίγουρα με αυτές ή δεν θα συμβεί το ανάστροφο.. Στην τελική με την ζέστη που κάνει αν το βράδυ αυτό τον καιρό όταν πας σπίτι την βρέξεις, την ξεπλύνεις λίγο και την απλώσεις την άλλη μέρα το πρωί θ είναι στεγνή, καθαρή και έτοιμη. ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΕΕΕΕ? Γι αυτό παιδί μου φέρε και τις 2 να τελειώνουμε και να παίξουμε να το ευχαριστηθούμε…

Adrania F.C. PR είπε...

Αντε Μάριε.. πάλι τσάμπα υλικό σου έδωσα για το 2 φύλλο της εφημερίδας..

:)))

verou είπε...

link για το σταθμό υπήρχε και υπάρχει και στον τομέα ενδιαφέροντα links, δεν καταλαβαίνω γιατί ο σταθμός να έχει δύο links και μάλιστα το ένα απομονωμένο και φάτσα κάρτα.τη δευτέρα θα φέρω και τις δύο και την τεταρτη όποια περισσέψει.

BASIL είπε...

Συμφωνώ με το βερούβιο. Τσάμπα διαφήμιση κάνουμε στο σπορ εφ εμ και να μπει το λινκ εκεί που του πρέπει.

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός