Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Τώρα που κοντεύουμε…….

Τώρα λοιπόν που κοντεύουμε να φτάσουμε στο τέλος της αγωνιστικής αυτής περιόδου & η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά, χρειάζεται να γίνει ένας απολογισμός…Θέλω αρκετό καιρό να κάνω αυτό το POST και επιτέλους ήρθε η στιγμή….

Καταρχήν, ένα είναι σίγουρο, ότι αγαπάμε την Αδράνεια και αυτό το δείχνουμε όλοι στο βαθμό που μας επιτρέπεται.

Ελπίζω η αγωνιστική χρονιά, ανεξάρτητα από την απόκτηση του επάθλου/κυπέλλου και την θέση στην οποία θα σας βρει το τέλος της αγωνιστικής, να σας άφησε γνώση και εμπειρίες.

Προτείνω λοιπόν τα 3 ΣΥ συνεργασία, συνεννόηση και συμφωνία όπου γίνεται να τα τηρείτε, γιατί σας γλιτώνουν από περιττές διαδικασίες.

Επειδή, φέτος παρακολούθησα τα περισσότερα από τα παιχνίδια σας και επειδή δε ξέρω αν θα μπορώ να κάνω το ίδιο και του χρόνου, (ποτέ δε ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον) η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι τα πιο πρόσφατα, η αγωνιστική σας συμπεριφορά έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ειδικά αν συλλογιστεί κανείς ότι δεν είστε επαγγελματίες, ούτε κάνετε πρωταθλητισμό και προπονήσεις, αλλά το κάνετε γιατί περνάτε καλά (προφανώς όλοι), άλλοι γιατί θέλετε να κρατήσετε τη φόρμα σας γιατί όπως και να το κάνουμε είναι μια καλή γυμναστική και άλλοι γιατί την ακούτε καλά με την Αδράνεια γενικώς.

Εύχομαι λοιπόν Καλή Τύχη στην Αδράνεια…Πάντα να υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσά σας, όποια και να είναι η σύνθεσή της, γιατί μοιραία άλλοι θα φύγουν, άλλοι θα έρθουν και άλλοι θα ξαναφύγουν και άλλοι θα ξαναέρθουν…

Πάντα όμως ελπίζω να υπάρχουν 5-6 βασικές πινελιές, που την κάνουν μοναδική ανάμεσα στις άλλες, όπως: Και τώρα ένα παιχνιδάκι…Μάντευε ποιος?

-Η ενημέρωση & γενικότερη συνεισφορά ……………., του όπως συνηθίζει να αποκαλείται…ή κατά κόσμων πορτοκαλή προσωπικότητα…………………….
-Η αποκατάσταση της ηρεμίας και του γενικότερου παραδειγματισμού όπου με επιτυχία καταφέρνει ο αγαπητός μας ……………………………………………….
-Τα εκτενή άρθρα, δοκίμια, αναφορές και παντός λόγου δείγματα γραφής του αγαπητού μας ……………………….., που κανείς δε χορταίνει να διαβάζει…
-Τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, κάτι άκουσα για ανάποδα ψαλίδια των……………………..&…………………………….παρόλη την επιμονή του να κρατήσει κρυφά στοιχεία του βιογραφικού του
-Τα πολυαγαπημένα σκίτσα, σχέδια, πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ότι άλλου μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, του ταλαντούχου Mr………………………..........................
-Τις θαυμαστές αποκρούσεις του ολοένα ανερχόμενου……………………………................
-Όλων αυτών που μένουν μακριά, είτε γιατί εκεί είναι το σπιτάκι τους, είτε γιατί είναι φαντάροι, είτε γιατί σπουδάζουν, αλλά έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτό το Αδρανειακό Σύμπαν…................................................................................

Τέλος, ελπίζω να κάνετε δύο πράγματα:

Nα μην το παρακάνετε, γιατί ωραία η Αδράνεια, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα ωραία πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς……
Να αναζητήσετε τα δικαιώματά σας, ως καταναλωτές αν μη τι άλλο, όταν σας λένε ότι το παιχνίδι αρχίζει στις 21:00, ε να μην αρχίζει στις 21:20 ή 21:30 βρε παιδί μου………………………………………………………..

Κλείνοντας, έχω να πω ότι είμαι χαρούμενη που ήσασταν εσείς τα μέλη της Αδράνειας, γιατί με φαντάζεστε και 2 μέρες την εβδομάδα στα γηπεδάκια και να μην τη πάλευα με τα Αδρανειακά Μέλη?

Αυτά, τώρα σας αφήνω γιατί έχω συγκινηθεί & μην το αμφισβητείτε….

Love Nadia

P.S. Καλό μας Καλοκαίρι…………………………………………………………………………


1 ΣΧΟΛΙΑ:

BASIL είπε...

Ωραίο Νάντια... Εκεί που δουλεύεις το ξέρουν ότι γράφεις στο μπλογκ εν ώρα εργασίας???

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός