Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007
Ένα παιχνίδι που έληξε 2-5 δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να το περιγράψεις..
Κρατάω από το παιχνίδι 2 θετικά..
Την καλή εμφάνιση μέχρι το 0-1 στα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου – μετά η ομάδα αφέθηκε στην μοίρα της..
Τον πολύ καλό τερματοφύλακα που βρήκαμε στο πρόσωπο του Αλέξανδρου, που μας δίνει περισσότερες εναλλακτικές στο κρίσιμο πόστο του τερματοφύλακα..
Κατ’ άλλα δεν προβάλαμε ουσιαστική αντίσταση, και αφεθήκαμε στο έλεος μιας ομάδας – καλής μεν, όχι άπαικτης δε, που στο 1ο Γύρο είχαμε ζορίσει χάνοντας 4-5.
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αρκεί να ψάξεις να τις βρεις. Κάτι η μπάλα που γλιστρούσε, κάτι η κωλοφαρδία των αντιπάλων στις κόντρες και στα τσαφ, κάτι το 2-3-2 που μπέρδεψε την ομάδα, κάτι ο εκνευρισμός που εμφανίστηκε σε παίχτες της ομάδας όσο προχωρούσε το ματς μα και η αστοχία μας σε καλές φάσεις – και οι καλές αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, μας έφεραν στο σημείο να χάσουμε με τον τρόπο που χάσαμε.
Προσωπικά όμως, θεωρώ ότι, έχουν πάρει τα μυαλά μας λίγο αέρα παραπάνω από ότι πρέπει. Θεωρήσαμε ότι με μια βελτίωση – σημαντική, που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, γίναμε ξαφνικά ομάδα που τους έχουμε όλους και τα πάντα είναι στο χέρι μας. Ε λοιπόν πείτε με ηττοπαθή, πείτε με μοιρολάτρη όμως πιστεύω ότι σε σχέση με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει :

1ον) Έχουμε την θέση που μας αξίζει στη βαθμολογία – βάση δυναμικότητας και απόδοσης της ομάδας μας και των αντιστοίχων αντιπάλων.

2ον) Με την σύνθεση που έχουμε, μπορούμε σίγουρα να παίξουμε καλύτερα, έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, αλλά και πεπερασμένα. Που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να είμαστε 2-3 θέσεις παραπάνω αλλά μέχρι εκεί. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα – από την στιγμή που υπάρχουν και play off. Αυτό όμως θα ήταν έκπληξη Α΄ μεγέθους και όχι κάτι αναμενόμενο.

3ον) Νομίζω το να βάζουμε κοντινούς στόχους, πραγματοποιήσιμους είναι πιο εφικτό και ρεαλιστικό συνάμα, από το να στοχεύουμε να πατάμε όλους τους αντιπάλους στο γήπεδο. Θέλουμε οι περισσότεροι βελτίωση σε ατομικό, τεχνική και σε φυσική κατάσταση (ταχύτητα – δύναμη – αντοχή), και σε ομαδικό (πάσα – κίνηση χωρίς μπάλα – αλληλοκάλυψη) επίπεδο. Αν αυτό δεν το βάλουμε ως πρώτο στόχο, τότε οι νίκες θα είναι πρόσκαιρες και συγκαλυπτικές, στα ουσιαστικά προβλήματα μας ως ομάδα.

Στα ΘΕΤΙΚΑ νομίζω ότι:
1) Στην ομάδα υπάρχει υγειές, δημοκρατικό, ευγενές και φιλικό κλίμα.
2) Έχει φτιαχτεί ένας κορμός 6-7 παιχτών που του χρόνου μπορεί να πάει πολύ καλύτερα με 1-2 προσθήκες. Οι υπόλοιποι 4-5 παίχτες δεν χαλούν το κλίμα της ομάδας, αλλά βοηθούν όσο χρειάζεται.
3) Έχουμε αρκετά καλή οργάνωση (γίνετε και καλύτερη)
4) Έχουμε σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι (οι πιο παλιοί με καταλαβαίνουν)
5) Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και διάθεση για να πάμε καλύτερα σε όλους τους τομείς.

Τέλος την άλλη Κυριακή στις 13:00, θα κοπή η πίτα για το νέο έτος στο Κέντρο-Ταβέρνα «ΤΑ ΠΕΥΚΑ», στην Πεύκη. Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή με SMS (ONOMA - ATOMA) – μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ για να κλείσω το τραπέζι ανάλογα με τα άτομα. Το φλουρί θα έχει δώρο έκπληξη.

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός