Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

Αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα μείνει αλησμόνητο σε όσους το έζησαν...

ALEKOS, VEROU, DREDD, PALLIS, THANASIS, TAKIS, KOPSI και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αποτέλεσαν την πιο πετυχημένη 8αδα μέχρι σήμερα στους αγώνες του 8χ8.

Εννοείτε πως η παρουσία του ΜΑΧ στο πάγκο και όχι στην 8άδα ήταν καταλυτική. Υπάρχει η σκέψη να του δοθεί καινούριο πόστο, με ξεσκονόπανο και γυαλιστικό..

Η χθεσινή νίκη αποτελεί σταθμό στην πορεία της ομάδας, και εφαλτήριο για την μετέπειτα πορεία της.. Δίνει τέλος στις δικαιολογίες, και θα αποτελέσει τη βάση της λογικής, που θα πρέπει να στηριχτεί, ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας εφ εξής..

Σίγουρα δεν γίναμε υπέρ-ομάδα, ούτε ομαδάρα με αυτή την εμφάνιση και νίκη. Όμως βάζουμε πια θεμέλια για να γίνουμε ΟΜΑΔΑ, αφού σιγά γινόμαστε και καλή παρέα.

Απέναντι στην ομάδα-πρότυπο της κατηγορίας, 1η στην βαθμολογία, παρουσιαστήκαμε ουσιαστικοί, δυνατοί, με θράσος αλλά και τύχη που πάντα είναι απαραίτητη ως συστατικό για κάθε μεγάλη επιτυχία.

Θεωρώ πως είναι άδικο να ξεχωρίσω κάποιον παίχτη σήμερα, αφού θεωρώ πως ήμασταν ένα-όλο και όχι μονάδες. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω την αναμφισβήτητα καταλυτική παρουσία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κάτω από τα δοκάρια, που έδωσε ουσία στην προσπάθεια των υπολοίπων μέσα στο γήπεδο. Δίχως αυτόν, και την βοήθεια των δοκαριών, ακόμα και με αντίστοιχη καλή απόδοση των υπολοίπων, δύσκολα θα είχαμε τέτοιο αποτέλεσμα στον αιώνα τον άπαντα..

Θεωρώ γούρικη την παρουσία του βαφτισιμιού μου (2 στα 2 έχει ο μπαγάσας), και θα προσπαθήσω να είναι παρόν όσο συχνότερα γίνεται..

Κρίμα που έλειπε ο coach..

Ένα συγνώμη από το MIMI που ήρθε να δώσει ανάσες από τον πάγκο και τελικά δεν έπαιξε ούτε λεπτό.. (λόγω της μορφής που πήρε το ματς).

Τέλος θέλω αφιερώσω την νίκη στους φίλους της ομάδας (Νάντια & κ. Στέλιο ) που σχεδόν πάντα είναι μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια, αλλά πάνω από όλα στον FROSSI για τον νεογέννητο γιό του ΛΟΥΚΑ, προχτές ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΗΜΗΤΡΗ όλη η ομάδα σου εύχεται ότι καλύτερο..

ΜΟΝΚ περαστικούλια..

Η διακύμασνση του σκόρ..

1-0 ALEKOS (δυνατό σουτ εκτός παριοχής)

1-1 (σουτ φαρμάκι κερασμένο.. απο το δαιμωνισμένο 11 της αντιπάλου)

1-2 (γκέλα τύπου ΠΑΟ σε σέντρα από το κόρνερ περίπου , ανακόπτεται η πορεία από ΚOPSI , ξεγελάει τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και καταλίγει σε επερχόμενο αντίπαλο που εξ επαφής κάνει το εύκολο απο υτο ένα μέτρο σε κενή εστία - ουσιαστικά, σουτ.) Τσάμπα γκολ . Ατυχη στιγμή

Β' Ημίχρονο

2-2 VEROU (δυνατό σουτ εκτός παριοχής)

3-2 TAKIS (δυνατό σουτ εκτός παριοχής)

Υπήρξαν πολλά δοκάρια στη πορεία του αγώνα

3 ή 4 για τον ΚΑΤΣΕΛΗ και 2 ή 3 για μας..!!!

DREDD .. δικό σου το βήμα..

Μπορεί και να επανέλθω..

Αντε να βρω τώρα λεφτά για πρίμ....

Υ.Γ - Διευκρίνηση
Μετά την σημερινή νίκη απλοποιούνται τα πράγματα στην βαθμολογία
(ακόμα την περιμένω να ενημερωθεί επίσημα).
α) Με νίκη την ΤΕΤΑΡΤΗ απέναντι στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εξασφαλίζουμε σίγουρα την προνομοιούχο 8η θέση, ότι αποτελεσματα και να έχει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στα εναπομείναντα παιχνίδια της. Διαφορετικά πρέπει να ελπίζουμε σε απώλιες της στα άλλα παιχνίδια.(έχει 3 ακόμα)
β) Σίγουρος πρώτος αντίπαλός μας στα PLAY OFF είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, απλά μένει ποιος θα έχει το αβανταζ στα μεταξύ μας παιχνίδια - θα έχει το δικαίωμα στην ήττα. Οπότε δεν χρειάζετε να σας πω πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε..



0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός