Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

Αγαπητέ πρόεδρε,
Αγαπητέ coach (που έλειπες κιόλας),
Αγαπητοί συμπαίκτες (και παρόντες και απόντες),
Αγαπητοί φίλαθλοι,
Αγαπητοί φίλοι,
Αγαπητοί απλοί αναγνώστες αυτού του blog,

Κάποιοι από σας ζητήσατε αυθημερόν το σχόλιό μου για το σημερινό αγώνα, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία σας έντονα, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα! Η επιθυμία σας είναι διαταγή, και παρ’ όλη την κούραση και το περασμένο της ώρας το παραδίδω εγκαίρως προς τέρψη, γνώση και ταπεινή συμμόρφωση (το τελευταίο πάντα!), με την προειδοποίηση - απειλή - υπόσχεση ότι θα είμαι συνεπής στο ύφος που όλοι σας περιμένετε από εμένα….

Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω για τίτλο αυτού του post, ένα ιστορικό γεγονός (ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη χρονιά της Αδράνειας στο 8 Χ 8) που μιλάει από μόνο του… Νικήσαμε τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Και μάλιστα τους νικήσαμε σ’ ένα παιχνίδι που εκτός από ορισμένες μεμονωμένες φάσεις, όχι βρώμικο, αλλά ούτε καν από τα δυνατά (ως προς τη σωματική δύναμη) δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ένα παιχνίδι μέσα στα πλαίσια του υγιούς αθλητικού ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας. Ένα παιχνίδι που οι απουσίες για την ομάδα δεν έλειπαν (Razor, Monk, Michas, Hadji, Manos, Max >>> ήρθε αλλά δεν έπαιξε). Ένα παιχνίδι το οποίο οι αντίπαλοί μας που είχαν κατέβει κανονικά (δεν κερδίσαμε καμία ομάδα που έπαιζε με 6-7 παίκτες), το πάλεψαν και το κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, χωρίς να υπάρξει ούτε για ένα δευτερόλεπτο υπόνοια ότι το παράτησαν, και μόλις έληξε, παρά τον εμφανή εκνευρισμό τους (και φυσικά προς τιμήν τους) μας έδωσαν το χέρι χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες. Ένα παιχνίδι το οποίο πραγματικά μας άξιζε να νικήσουμε!

Κάποιοι τώρα μπορεί να πούνε για τύχη, αφού ουκ ολίγες φορές απειλήθηκε η εστία μας, κάποιοι άλλοι θα πούνε ότι ναι μεν ήμασταν τυχεροί αλλά η διαιτησία δεν ήταν καλή και χίλια δύο άλλα. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά που να μπορεί να πει κανείς για το σημερινό παιχνίδι. Εγώ, πριν σχολιάσω, και πριν περιαυτολογήσω (γιατί να είστε σίγουροι αγαπητοί φίλοι ότι σήμερα θα είναι μια από τις φορές που ως co-writer σ’ αυτό το blog και σχετικά μ’ αυτά που έχω γράψει εδώ μέσα δημόσια και αιτιολογημένα θα περιαυτολογήσω), θα σταθώ σε ένα σημείο: Ο Κατσέλης είναι μία ομάδα που όλη τη χρονιά φέτος (και μέχρι σήμερα) είχε μόλις μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Δεν είναι τίποτα τυχαίοι χαβαλέδες που μια μαζεύονται και μια όχι, μια παίζουν καλά μια όχι. Σε 16 παιχνίδια μάζεψαν 44 βαθμούς πέτυχαν 106 γκολ και δέχτηκαν μόλις 45 (καλύτερη επίθεση μαζί με Uber Alles και 3η καλύτερη άμυνα). Μιλάμε δηλαδή για μια ομάδα με συνέπεια, υπομονή, επιμονή, πείσμα και πειθαρχεία. Η μοναδική ήττα τους ήταν απ’ τους Uber Alles, με τους οποίους και έφεραν τη μία από τις δύο ισοπαλίες τους και απ’ τους οποίους εμείς χάσαμε ακόμη και όταν κατέβηκαν με 7 παίχτες….(!!!)

Όλα αυτά σημαίνουν ένα πράγμα κυρίες και κύριοι… Η Αδράνεια θέρισε!!!! Το line-up που χάρισε στην ομάδα την ιστορική νίκη είναι: Αλέξανδρος Κ., Pallis, Alekos, Dredd, Kopsi, Takis, Θανάσσης, Verou…. Στην πιθανότητα να μη συμπληρώνουμε 8άδα και να χρειαστούμε βοήθεια πρόθυμα προσήλθαν και κάθισαν στον πάγκο οι Mimis (με μια πίπα-τσιγάρο στο χέρι>>>θεός), και Max (παρ΄όλο το πρόβλημα που είχε στην πλάτη), τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Τα συγχαρητήρια φυσικά είναι λίγα για το παιχνίδι αυτό, αφού όλοι έτρεξαν τόσο πολύ και ίδρωσαν τόσο πολύ τη φανέλα, που δε νομίζω ότι man of the match είναι εύκολο να βγει. (Eγώ θα έβαζα τον goalie, γιατί κάποιες καίριες επεμβάσεις του, - τουλάχιστον 4- σε φάσεις που αν έτρωγε γκολ κανείς δε θα ’λεγε τίποτα απέβησαν σωτήριες, καθώς και η καθοδήγησή του στους αμυντικούς πολύτιμη. Επιπροσθέτως το παληκάρι φαίνεται ότι έφαγε πολύ καψόνι στο στρατό: πρέπει να 'χει κάνει τόσες ερωτικές εξομολογήσεις σε δοκάρια, που τα τελευταία άρχισαν πράγματι να τον γουστάρουν!) Το παιχνίδι δε θα μπω στον κόπο να το σχολιάσω, θα πω μόνο στο ότι ήταν πραγματικό ντέρμπυ με όλους τους παίκτες να της Αδράνειας (και του Κατσέλη θεωρώ) να δίνουν το 100% και με διακυμάνσεις στο σκορ που χρειαζόταν ψυχραμία, μυαλό, ψυχή, υπομονή, επιμονή και ψυχολογία (ίσως και λίγο τύχη, αλλά η τύχη είναι γνωστό ότι βοηθά τους τολμηρούς) για να το πάρεις: 1-0 εμείς με γκολ του Αλέκου, ημίχρονο 1-2 ο Κατσέλης, 2-2 εμείς με δυνατό σουτ του Verou και το τελικό 3-2 με σκόρερ τον Takis μετά από εξαιρετική assist του Verou. Πραγματικά όσοι το είδαν (να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας στον πάγκο) αλλά και όσοι έπαιξαν νομίζω το ευχαριστήθηκαν πολύ…

Σ’ αυτό το σημείο, θ’ αρχίσω να περιαυτολογώ, λέγοντας ότι πράγματι δεν έχω δύο βδομάδες που εκθέτω και εγώ την άποψή μου δημόσια προσπαθώντας να συνδράμω στην ανταλλαγή απόψεων στο διαδικτυακό τόπο της Αδράνειας F.C., αλλά πραγματικά ορισμένα πράγματα που έχουν γραφτεί απ’ τα χεράκια αυτά έχουν αποδειχθεί προφητικά... Σ’ αντίθεση με διάφορα (χαβαλετζίδικα βέβαια, none the less δημόσια) ηττοπαθή σχόλια συμπαικτών (πχ Max) και του ίδιου του προέδρου (βλ. πχ το post Kopsi στις …… που αναφερόμενος στο τελευταίο παιχνίδι με τους Uber Alles αναρωτήθηκε γιατί «κατεβαίνουν κι αυτοί τόσοι πολλοί;»), δεν πάνε ούτε δέκα μέρες απ’ όταν έγραψα πως πραγματικά «εάν τα καταφέρουμε να γίνουμε έστω κι ένα από τα δύο [δηλ. είτε ομάδα είτε παρέα] ίσως να δούμε θεαματικά αποτελέσματα, φανερά ακόμα και στον βαθμολογικό πίνακα», και ότι «ότι η [βαθμολογική] θέση αυτή αρμόζει στην (πνευματική και σωματική) ΑΠΟΔΟΣΗ της ομάδας και σε καμία περίπτωση στη ΔΥΝΑΜΙΚΗ της» (βλ. 3point post 6/2/2007). Ότι για να δούμε αποτελέσματα πρέπει «γενικά [να] είμαστε άνετοι, αλλά [να] σεβόμαστε και τους συμπαίκτες», ότι «αυτό είναι τόσο εύκολο που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ σήμερα...» (βλ Και εγένετο φως… 7/2/2007). Το «η λογική είναι απλά ένα σύστημα, που άλλοι το ακολουθούν και άλλοι όχι!» και το εξαιρετικά προφητικότατο «Φέρτε μας και τον Κατσέλη!!!» (μόλις προχθές στο Yeah!!!!). Φυσικά επικροτώ και το feedback που είχα απ΄ τους υπόλοιπους co-writers και συμπαίκτες μου, τις πρωτοβουλίες του προέδρου σχετικά με το τραπέζι, αλλά και άλλες πολλές, αλλά και ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες για την ευχάριστη αλλαγή κλίματος στην ομάδα γενικότερα και στο γήπεδο ειδικότερα. Θα πω ακόμα ότι ο Kopsi ίσως αυτά που είπα να τα έλεγε καιρό τώρα, ίσως όμως λίγο το ότι ήταν «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» (εεε.. δεν έχω πολυτονικό), ίσως λίγο το ότι και κάποιος άλλος έπρεπε να πει τα πράγματα απλά και ως έχουν, δημόσια, να ήταν δύο ανασταλτικοί παράγοντες που μας οδήγησαν να χρειαστούμε κάμποσο για να ξυπνήσουμε και να παίξουμε όπως πρέπει.

Όλα τα παραπάνω όμως σημαίνουν ένα πράγμα αγαπητοί φίλοι. Πέρα απ’ τους πανηγυρισμούς, τη χαρά και τη ψυχολογία που μας προσέφερε αυτή η νίκη, μας προσέφερε και ένα ηθικό δίδαγμα: πρέπει να θυμόμαστε ότι πρέπει να παίζουμε πάντα με αλληλοσεβασμό, ψυχραιμία, υπομονή, επιμονή, πειθαρχεία, με νοοτροπία νικητή, σαν ομάδα, σαν παρέα…

Αυτές οι σκέψεις με οδηγούν σε μια συζήτηση που είχα πριν με Kopsi και Pallis στο σπίτι του πρώτου. Λέγαμε πόσο δύσκολο είναι να φτάσουμε ημιτελικούς, τελικούς και τα παρόμοια. Δυσκολία που οφείλεται σε δύο παράγοντες: 1ον) στην απαίτηση πολλών (7) συνεχόμενων νικών, κάτι που δεν έχουμε ξανακαταφέρει και 2ον) στην με γεωμετρική πρόοδο αυξανόμενη δυσκολία των παιχνιδιών που θα παίζουμε, αφού θα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε όλα, και όπως είναι ευνόητο, το πάθος, η ένταση, η δύναμη των μονομαχιών, καθώς και το άγχος, θα ανεβαίνουν κατακόρυφα, όπως άλλωστε αρμόζει σε knock out παιχνίδια.

Προσωπική μου γνώμη είναι πάντως πως αν παίζουμε όπως παίξαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια (βάζω και το παιχνίδι με Kalkos γιατί παρ’ όλο που χάσαμε παίξαμε το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όπως ακριβώς έπρεπε) , και τώρα που έχουμε δέσει σαν ομάδα, με καλό κλίμα καθώς και νέες ποδοσφαιρικές μονάδες που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά βοηθητικές, δεν υπάρχει αντίπαλος που να μην μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα! Με βασικά συστατικά στοιχεία τα ως άνω αναφερθέντα, και πάνω απ’ όλα με αγάπη για το παιχνίδι και τη στιγμή που ζούμε μέσα στο γήπεδο, πιστεύω (και σήμερα αποδείχθηκε) ότι μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμα και τον Κατσέλη σε μια εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη για το πρωϊνό μας τοστ!!!!

Τονίζω φυσικά ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί είτε να ‘ναι μια ευχάριστη ανάμνηση χαμένη στα βάθη του χρόνου, είτε η αρχή μιας πορείας που θα οδηγεί σ’ έναν ευχάριστο προημιτελικό, ημιτελικό, τελικό και γιατί όχι τίτλο… Από μας εξαρτάται: αν καθίσουμε και επαναπαυθούμε στις δάφνες μας και πάμε στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδο μεθυσμένοι απ’ τη σημερινή νίκη, μπορεί μια χαρά το επόμενο (πολύ δύσκολο θυμίζω) παιχνίδι με την Αναγέννηση να αποδειχθεί μιας πρώτης τάξεως πανωλεθρία. Αν πάλι δώσουμε σημασία στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη και προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο, η μάλλον πιθανή (κατά τη γνώμη μου) κατάληξη θα είναι εξαιρετικά ευχάριστη…

Τελειώνοντας να πω και πάλι συγχαρητήρια σε όλους!!!!

Αδρανειάρα και τα μυαλά στα κάγκελα….

Υ.Γ.1: Palli αρχηγέ πάρε την ΠΑΕ!!! (No offense Kopsi) Καλημερούδια και καλή δουλειά…

Υ.Γ.2 Πολλοί Αδρανείς θα βρίσκονται στη γειτονική Εύβοια για το τριήμερο… Μια καλή ιδέα ίσως είναι να βρεθούμε όλοι μαζί κάποια στιγμή μέσα σ’ αυτό.. Επικοινωνήσατε μεθ’ αλλήλων για περαιτέρω συνεννοήσεις…

Α… Φέρτε μας και την Αναγέννηση!!!!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

TO είπα εγω πως έχουμε ίδιες ιδέες και απόψεις αλλά αυτη την φορά ήταν λες και τα κάναμε copy paste ρε DREDD..
Πολυ γουσταρω που τα μυαλά μας συγκλίνουν.. δεν ξερω βέβαια πωε νοιώθουν οι υπολοιποι διαβάζοντας παρομοια πράγματα 2 φορες..
Μάλλον όμως.. αυτό το ίδιο το γεγονός επιβεβαιώνει την αντικειμενικά μεγάλη ανδιαφισβίτητη , απόλυτη χθεσινή επιτυχία..

Keep walking..
Λεω να το κρατήσουμε ως 1ο μας σύνθημα.. Μήπως να το βάλουμε και στον ύμνο.. ως στίχο...

Αντε ρε ΜΑΧ περιμένουμε...

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός