Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2007
Σήμερα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, το πρώτο από μία (μακρά, θέλουμε να ελπίζουμε) σειρά κρίσιμων παιχνιδιών. Η νίκη σήμερα είναι επιβεβλημένη, καθώς ακόμα και αν κερδίσουμε δεν έχουμε εξασφαλισμένη την 8η θέση (προνομιούχα με την έννοια ότι για να περάσουμε στον επόμενο γύρο των play-off θα χρειαζόμαστε μία μόνο νίκη). Νικώντας λοιπόν σήμερα θα έχουμε κάνει απλά το χρέος μας σαν ομάδα.
Μην ξεχνάμε ότι συνολικά έχουμε κάνει 7 νίκες, αν νικήσουμε και σήμερα 8. Αν θέλουμε να περάσουμε καναδύο γύρους στα play-off θα πρέπει να κάνουμε (και μάλιστα συνεχόμενα) τις μισές νίκες απ' ότι έχουμε κάνει απ' τον Σεπτέμβρη, απέναντι σε πολύ γρήγορες και συνεπείς στο παιχνίδι τους ομάδες. Ας δείξουμε λοιπόν σήμερα τις διαθέσεις μας ξεπερνώντας την Αναγέννηση και περνώντας σιγά-σιγά στην βιομηχανική επανάσταση... Μην ξεχνάμε ότι σε περίπτωση που η βαθμολογία μείνει ως έχει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα βρούμε μπροστά μας στα play-off, πράγμα που είναι πιθανόν ακόμα και αν εμείς πάρουμε τελικά την 9η θέση. Πρέπει λοιπόν σήμερα να μην αφήσουμε αμφιβολίες για το αν η νίκη με Κατσέλη ήταν τυχαία και για το ποιος είναι το αφεντικό...
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΕΚΜΑΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ (ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ) ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!!
ΑΔΡΑΝΕΙΑΡΑ PARA SIEMPRE!!! TENEMOS LAS CORAZONES DE LOS CAMPEONES, SOMOS LOS CAMPEONES!!! ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

dreddoukos77 είπε...

Παρ' όλο που μ' αρέσουν τα μεγάλα, αποφάσισα να σεβαστώ την επιθυμία του νονού, οπότε θα γράψω εδώ τα εξτρά κι όποιος θέλει διαβάζει...

Let's talk numbers for a bit: Η Αναγέννηση μπορεί να είναι στον πάτο της βαθμολογίας, όμως δεν είναι τόσο εύκολη αντίπαλος όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως... Κατ' αρχάς έχει 15 βαθμούς πολλοί απ' τους οποίους έχουν "κλαπεί" από ομάδες που είναι φαινομενικά κλάσεις ανώτερες (πχ με Chili Ham, Beristas, Placebo) και με τις οποίες εμείς είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Βέβαια η εν λόγω ομάδα είχε χάσει βαθμούς από ομάδες που πραγματικά είναι ν' απορείς (πχ Remal Madrid, Αργοπορία - no offense guys) και με τις οποίες εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα... Αξιοσημείωτο είναι ότι είχαν και αυτοί δυσκολέψει τον Κατσέλη χάνοντας και στους δύο γύρους με 1 γκολ διαφορά! Αυτό που είναι σημαντικό επίσης είναι ότι όλες τις νίκες τους τις έχουν κάνει σκοράροντας πάνω από 4 γκολ στο παιχνίδι, κάτι που εμείς σπάνια κατορθώνουμε να κάνουμε (η Αναγέννηση έχει λίγο χειρότερη επίθεση με 46 γκολ ενώ έχει καλύτερη άμυνα με παθητικό 74 γκολ).

Όλα αυτά οδηγούν σε δύο σημαντικά για εμάς συμπεράσματα:
1ον) Η εν λόγω ομάδα είναι σίγουρα με τις μέρες τις. Δε μιλάμε δηλαδή για καμιά σταθερή απόδοση. Μάλλον και αυτές οι αυξομειώσεις της απόδοσής τους στο γήπεδο τους έχει οδηγήσει και στις 4 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό μπορεί να είναι καλό γενικά για εμάς, όμως μπορεί να είναι και κακό, γιατί αν σήμερα είναι σε καλή μέρα, να έχουμε υπόψη μας πως θα έχουμε σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα πόδια μας.
2ον) Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνά μας, και μάλιστα στις λεπτομέρειες. Δε χωράνε λάθη. Αν είναι να νικήσουμε, απ' τους αριθμούς προκύπτει ότι μέχρι δύο γκολ έχουμε μάλλον περιθώριο να φάμε... Δε χωράνε λάθη ούτε απ' τους αμυντικούς ούτε βαρεμάρα στους κεντρώους χαφ, ούτε ηλίθια γκολ "πνιγμένα" απ' το τέρμα. Άρα λοιπόν πρέπει να παίξουμε με ψυχολογία και πειθαρχημένα πίσω και να τα δώσουμε όλα! Για μεν τον Pallis δεν έχω αμφιβολία, όμως όποιος και να παίξει αριστερά πρέπει να το βάλει στο μυαλό του καλά αυτό (ωραία θα ήταν ναρθει και ο Αλέκος, ε;;;).

Αυτά από μένα... Τα λέμε το βράδυ

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός