Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2007
Αφού άφησα μιάμιση μέρα στον Kopsi (που είναι όλα και ακόμα περισσότερα απ' όσα αναφέρει, όχι όμως πρηξ...ς) σαν ηγετική φυσιογνωμία να κάνει τα σχόλιά του, και αφού διάβασα την καινούργια (μόνιμη με προειδοποίησε) στήλη για κουλτουριάρηδες του Max, θέλω να πω ορισμένα πράγματα για το παιχνίδι...
Wiedergeboren στα γερμανικά σημαίνει αναγεννημένος. Έτσι ένιωσα στο χθεσινό (προχθεσινό πια) παιχνίδι... Αναφέρομαι στο κλίμα που επικράτησε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ μας, το οποίο νομίζω ότι ήταν το καλύτερο από τότε που προσωπικά τουλάχιστον είμαι στην ομάδα. Πρώτη φορά κάναμε όλοι μαζί ζέσταμα, πρώτη φορά καθίσαμε όλοι μαζί γύρω απ' το ίδιο τραπέζι μετά το παιχνίδι. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Και πριν και κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρχε κάτι απροσδιόριστα ωραίο στη διάθεση των παιδιών που ήρθαν χθες! Νομίζω ότι για πρώτη φορά, αν και είχαμε δύο καινούργια μέλη, ένιωσα ότι εντάχθηκα σε μια ομάδα.. Πρώτη φορά ένιωσα άνετος μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι οι περισσότεροι (απ' τους "παλιούς", αν μπορώ να θεωρηθώ τέτοιος) τουλάχιστον θα συμφωνήσουν ότι κάτι υπήρχε στον αέρα που δεν ξέρω πως να το προσδιορίσω, αλλά νομίζω ότι μας επηρέασε θετικά (γι' αυτό παρακαλώ θα ήθελα feedback είτε σε comment είτε προφορικά στο τραπέζι).Ακόμα και στην υποψία ότι βοήθησα σ' αυτό νιώθω περήφανος, αλλά όπως και να'χει χαίρομαι ιδιαίτερα κ ευχαριστώ όλους... Νομίζω άλλωστε ότι αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι μας, και εξηγούμε ευθύς αμέσως:
Κατ' αρχάς ένα ευχαριστώ στον Hadji, που αν και άρρωστος όχι μόνο ήρθε και έδωσε τον εαυτό του, αλλά έφερε και δύο καινούργια μέλη που νομίζω ποδοσφαιρικά θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ αν καταφέρουμε και συνηθίσουμε ο ένας το στυλ του άλλου...
Επίσης ένα ευχαριστώ και από μένα στον κύριο Δαμιανό, που αν και δε μας ξέρει, παρ' όλα αυτά ήρθε να βοηθήσει αφιλοκερδώς και μάλιστα με έναν τρόπο που ούτε "έτσι θέλω" θυμίζει ούτε απόσταση βγάζει. Λέει τη γνώμη του ήρεμα και ψυθιριστά και όποιος θέλει την ακούει. Να πω εδώ δημόσια πως δεν έχω καμία αντίρρηση να βοηθήσει την ομάδα, με μία προϋπόθεση όμως: να μας δει κάποια παιχνίδια (όσα εκείνος νομίζει) και όταν καταλήξει να συναντηθούμε κάποια ώρα πριν το παιχνίδι (ή και κάποια άλλη μέρα) να μας δώσει τα φώτα του. Νομίζω όμως το να προσπαθούμε μισή ώρα πριν το παιχνίδι να βγάλουμε πλάνο ούτε εμάς θα βοηθήσει, ούτε και σ' αυτόν θα δώσει την ευκαιρία να μας διαφωτίσει. Είναι πάντως καλή ευκαιρία να το συζητήσουμε (χωρίς κοινή συναίνεση δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να βοηθηθεί απ' αυτή την κατάσταση) στο τραπέζι...
Παιχτικά νομίζω ότι μέχρι το 3-1 ήταν το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε εδώ και καιρό. Αντέξαμε πίσω αρκετά καλά, βγήκαμε δυνατά στις φάσεις, αλλά και κουβαλήσαμε μπάλα (έστω σπασμωδικά), κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει.
Ο Kopsi σίγουρα ήταν μακράν ο καλύτερος Kopsi που έχω δει ever και κατά την ταπεινή μου γνώμη man of the match για την ομάδα μας. Ούτε κουράστηκε, ούτε πούλησε την μπάλα στο κέντρο με λάθος πάσες (που είναι το κύριο πρόβλημά του σαν μονάδα) όπου μπόρεσε βοήθησε, και σκόραρε κιόλας. Όταν δε βγήκε, το ήδη στριμωγμένο κέντρο μας αποδιοργανώθηκε τελείως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Verou. Συγχαρητήρια captain...
Το κύριο πρόβλημα της ομάδας νομίζω χθες ήταν επιθετικό, αφού τα σουτ ήταν λιγοστά, και οι πάσες προς τους επιθετικούς ακόμα χειρότερες. Πρόβλημα που σίγουρα οφείλεται στο ότι ο Verou έπαιζε στο κέντρο και όχι στη θέση του, αλλά και στο διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του Θανάσση (που κυνήγησε όμως κάθε φάση όσο δύσκολη κι αν ήταν, κουβάλησε μπάλα, και σε κανα δύο περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο γκολ-άσε που είναι και θρυλάρα), σε σχέση με τον Verou που όλοι έχουμε συνηθίσει καιρό στην κορυφή της επίθεσης... Πιστεύω ότι αν όλοι μας και κυρίως αυτοί οι δύο καταφέρουν και συνεργαστούν μεταξύ τους θα είμαστε χάρμα οφθαλμών.
Πολύ καλός και ο Αλέκος, δυνατό παιδί και τεχνίτης, δε βρήκε (μέσα ίσως στον εκνευρισμό του) τα πατήματα για να δείξει την αξία του, που νομίζω είναι πολύ μεγαλύτερη απ' αυτή που είδαμε χθες. Ίσως να έπρεπε να παίξουν λίγο πιο κοντά με το Θανάσση που γνωρίζονταν καλύτερα.
Ο Verou δυστυχώς περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, και ειδικά μακριά απ' την αντίπαλη περιοχή, στο κέντρο του γηπέδου, που χθες ήταν (για τους αντιπάλους) πολυπρόσωπο, δεν ήταν ο εαυτός του, αλλά όλοι ξέρουμε ότι με "υπομονή και επιμονή" θα βρει κι αυτός τον τρόπο να ξανακάνει επιβλητικότατη την παρουσία του.
Ο Max προσπάθησε να βοηθήσει πιο πολύ τα μετόπισθεν και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά, κουβάλησε μπάλα, για πρώτη φορά είχε strong physical presence, ενώ είχε κα'να δυό καλές φάσεις μπροστά.
Ο Manos στο ελάχιστο διάστημα που έπαιξε, βοήθησε πίσω όσο καλύτερα μπορούσε.
Ο Pallis γνωστός και μη εξαιρεταίος, βράχος πίσω, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά μην έχοντας τις κατάλληλες (ανασταλτικές) βοήθειες απ' το κέντρο και κυρίως, μη έχοντας δίπλα του τον Razor (ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΧΘΕΣ!!!), αλλά τον Dredd, πλήρωσε μαζί με την όλη ομάδα δύο τραγικά λάθη του τελευταίου.
Γενικά σταθήκαμε και λίγο άτυχοι, αφού τα τρία πρώτα λάθη που έγιναν στην άμυνα κατέληξαν σε γκολ, όμως εδώ θέλω να πω κάτι για την προσωπική μου απόδοση: μάλλον το γεγονός ότι στο τέλος βγήκα μόνος μου θεωρήθηκε ως παραίτηση απ' το παιχνίδι, και μάλλον επηρέασε την ομάδα αρνητικά, αφού στα λίγα λεπτά (ούτε 10) που είχανε μείνει για το παιχνίδι φάγαμε άλλα 2 (ή 3) γκολ, όσα δεν είχαμε φάει όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Αυτό μάλλον ήταν λάθος μου και ζητώ απ' όλους τους συμπαίκτες συγνώμη, γιατί ειδικά χθες όλοι ίδρωσαν τη φανέλα τους. Όμως δε βγήκα γι' αυτό. Βγήκα γιατί θεώρησα ότι παρά την κατά τα άλλα καλή παρουσία μου (αν μπορεί να το πει κανείς αυτό για έναν αμυντικό που κόστισε στην ομάδα του δύο γκόλ μόνος του), κάνοντας δύο τραγικά λάθη πίσω έπρεπε από σεβασμό προς τους υπόλοιπους να βγω και να δώσω τη θέση μου σε κάποιον απ' τον πάγκο, που ίσως θα ήταν σε καλύτερη φόρμα... Αν κάποιος άλλος έπαιζε όπως εγώ χθες πίσω, και εγώ ήμουν στον πάγκο, θα περίμενα να κάνει το ίδιο. Σε καμία περίπτωση δεν παράτησα το παιχνίδι όμως.
Ποτέ δεν παρατάω τίποτα που να παλεύεται (ή δεν παλεύεται).
Θα φροντίσω στο μέλλον όμως ακόμα κι αυτή η εικόνα να μη ξαναβγεί, ούτε κατά λάθος.
Αυτά για σήμερα. Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες για το καλύτερο εδώ και καιρό κλίμα, να πω ότι αν τη Δευτέρα δεν έρθει ο Razor θα πάμε να τον λυντσάρουμε στην Κάρυστο εγώ και ο Pallis, και να πω ότι το χθεσινό παιχνίδι, παρά το (πλασματικό και κατά τη δική μου γνώμη) σκορ εις βάρος μας, ήταν το πρώτο που ευχαριστήθηκα μέσα απ' την καρδιά μου τις τελευταίες βδομάδες.
Αφού σας κούρασα και σήμερα, πάω για ύπνο!!! Τα λέμε το Σαββάτο στα Πεύκα...

2 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

Καταρχήν θα με βοηθούσε πολύ αν έκανες εσύ το resume κάθε αγώνα..-το κάνεις πολύ καλά - οι απόψεις μας 97,3% ταιριάζουν, και θα έπαιρνες μια επιπλέον ευθηνή από πάνω μου..
(δεν σταματώ να postaro - απλά να μου φύγει ως άγχος).
2ον Κοκκινίζω για τα σχόλια σου στο πρόσωπό μου .. Σ' ευχαριστώ.!
3ον Ελπίζω κάποια μικρά modifications που κάνω στα post ,ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα - από γραφιστικής απόψεως, να μην σε πειράζουν..
4ον Με κάλυψες πλήρως με την ανάλυση που έκανες οπότε να μη γεμίζω το blog με τα ίδια πράγματα.
5ον Δεν Θεωρώ πως γράφω χάλια, αλλά ώρες ζηλεύω τον τρόπο που γράφεις και εκφράζεσαι, όπως και τον χιουμοριστικό Οίστρο του ΜΑΧ - ναι αυτού του Χατζιαβάτη..
Να 'σται καλά παιδιά μου δίνετε κουράγιο να συνεχίζω να προσπαθώ..

Pallis είπε...

ΣΧΟΛΙΟ:
1.Εγω θα ελεγα οτι συμφωνώ κατά 97,3734% κατα παρέκληση.
2.(ΣΟΒΑΡΟ)Πραγματικά ο Σπυρος γράφει πάρα πολύ καλά και πιάνει το θέμα και το ξεζουμίζει,ομως πιστεύω οτι το δίδυμο Γιαννης-Σπυρος με άμεση συνεργασία μπορεί να καλύψει και την sporday.

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός