Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007
“1 και 1 πολλές φορές δεν κάνουν δύο, αλλά τον θάνατο” (πολύ κουλτούρα έχει πέσει ρε παιδιά αλλά γουστάρω- χωρίς αυτό το blog δε θα καταλάβαινα ποτέ γιατί στο γυμνάσιο κάναμε κείμενα..) Ποιος είπε ότι 7 παίκτες είναι λίγοι;;; Όταν αυτοί ανήκουν στην FIFC (Fellowship of Inertia Football Club, ή άλλως, Αδράνεια – καλό ε;), και ειδικά όταν παίζουν όπως χθες, μόνο ένα πράγμα καταδεικνύεται: η λογική είναι απλά ένα σύστημα, που άλλοι το ακολουθούν και άλλοι όχι! FIFC και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
«Υπομονή και Επιμονή», δύο λέξεις μόνο (;). Εγώ θα προσθέσω και άλλες δύο (οι λέξεις είναι οι αδυναμία μου άλλωστε!): πειθαρχεία και ψυχολογία. Αυτά χρειάζεσαι για να κερδίσεις ένα παιχνίδι στη μπάλα (ίσως και λίγο μυαλό, αλλά σ’ αυτό θ’ αναφερθώ εκτενώς σε άλλο post, όταν θα’ χει τελειώσει το πρωτάθλημα, «είναι σκληρό για μια γυναίκα να’ναι μόνη, στο λέω τώρα που η αλήθεια δεν πληγώνει» τύπου). Τα δύο πρώτα τα έχουμε και τα εξασκούμε εδώ και καιρό, η αλήθεια είναι όμως ότι από μόνα τους δεν κάνουν τίποτα.. Τα άλλα δύο είναι που μας λείπανε και –ως δια μαγείας- χθες τα βρήκαμε…Συγκεκριμένα:
Ψυχολογία: κύριο ρόλο στην ψυχολογία έχει παίξει η αλλαγή κλίματος (προς το καλύτερο) στην ομάδα, η όρεξη που διακατείχε (και ακόμη ελπίζω διακατέχει) όλους τους παίχτες, καθώς και η έλευση του mr Damian (εμένα μου θυμίζει τον Damian Rice, που σπέρνει, οπότε θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ), o οποίος μας ψυχολόγησε σωστά (εμένα και τον Verou τουλάχιστον) και μας έδωσε ένα κίνητρο αγοράζοντας ταρτάκια απ’ τον Ζαφείρη, τα οποία και θα τα καταναλώναμε μόνο σε περίπτωση νίκης…
Πειθαρχεία: κοινό χαρακτηριστικό που διακρίνει όλους όσους θέλουν ν’ αποτελούν μέρος μιας ομάδας, είτε αυτή είναι αθλητική είτε κοινωνική. Στην περίπτωση της ομάδας ποδοσφαίρου σημαίνει απλά ότι παίζεις τη θέση σου όσο καλύτερα μπορείς, κάνοντας όσο δυνατόν λιγότερα λάθη, δεν την αφήνεις (τη θέση λέω τώρα) για να παίξεις με τους συμπαίκτες σου το φοβερό σύστημα «όλοι στη μπάλα», ούτε για να παίξεις «τυφλόμυγα» με τους αντίπαλους παίκτες, αφού αυτό είναι άλλο σπορ. Αυτό το κάνεις απ’ το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό εξαντλώντας όλες τις δυνάμεις σου αν χρειαστεί… Όσοι ήρθαν χθες (για την ιστορία HADJI, PALLIS, MANOS, DREDD, ALEKOS, KOPSI, VEROU - FROSSI καλώς να τα δεχτείς τα γεννητούρια, MONK, που ήσουν ρε ναυτάκι;;;) είχαν πειθαρχία στο παιχνίδι τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια …
Δε θα σχολιάσω πολύ το παιχνίδι (καλά μην το δένετε και κόμπο..), αφού ο Kopsi σχεδόν με κάλυψε, θα σταθώ μόνο στα εξής:1) Είναι δύσκολο να βγάλεις τον MVP του χθεσινού αγώνα, αφού όλοι έπαιξαν καλά (πάνω – κάτω συμφωνώ για τους υστερήσαντες με Kopsi). Το γεγονός ότι παρ’ όλο που ήμασταν εφτά δε βρεθήκαμε ούτε στιγμή πίσω στο σκορ, άλλωστε, μαρτυρά από μόνο του την ποιότητα της συγκέντρωσης και του line up της ομάδας. Ωστόσο, θα ξεχωρίσω απ’ όλους τον Αλέκο, καλωσορίζοντάς τον έτσι και επίσημα στην ομάδα, αφού είναι ο παίκτης που έλειπε (πολύ!!!) απ’ το κέντρο μας. Δυνατός, τεχνίτης, συγκεντρωμένος, αριστεροπόδαρος (που το πάς αυτό;), εξίσου καλός στα αμυντικά και στα επιθετικά του καθήκοντα, μάρκαρε, πίεσε, κουβάλησε μπάλα, μοίρασε παιχνίδι, κάθισε 2ο δοκάρι στο κόρνερ (ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι), άκρως συνεννοήσιμος, κάλυψε όπου χρειαζόταν, σκόραρε, και εν γένει έπαιξε για 1 ½ παίκτη. Εάν σε κάθε παιχνίδι επιδεικνύει τη θέληση που είχε χθες, δύσκολα θα βγει από τη βασική 8άδα (ο coach φυσικά αποφασίζει, εγώ την ταπεινή μου γνώμη λέω), εκτός φυσικά αν φάει καμιά κόκκινη (το οξύθυμο του χαρακτήρα του είναι ίσως το μοναδικό ελάττωμά του).
2) Verou’s back!!! Τρία θαυμαστικά: το ένα γιατί γουστάρουμε, το δεύτερο για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε χθες (το μόνο που συναγωνίζεται την μπαλαρινοειδή πιρουέτα του μήνες πριν και το τακουνάκι του Max, επίσης κάποια παιχνίδια πριν) και το τρίτο γιατί το γκολ αυτό μας έδωσε την έκτη (αν δεν κάνω λάθος) νίκη μας και πόντους που κάθε άλλο παρά μας περισσεύουν. «Υπομονή κι επιμονή» λοιπόν, το ‘χαμε πει ότι θα επιστρέψει δριμύτερος… Ας βάλω άλλο ένα θαυμαστικό γιατί μας έλειψε τόσο καιρό στα down του, γιατί κι αυτός γουστάρει και γιατί γουστάρουμε αυτούς που γουστάρουνε: «!». (να’ταν και λιγότερο φωνακλάς, ε;;;)
3) Το τελευταίο μου σχόλιο είναι το εξής: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ, ή τουλάχιστον για πρώτη φορά χθες ήμασταν ομάδα. Ωραία βέβαια θα ήτανε να ήμασταν και οκτώ σε κάθε παιχνίδι, αλλά κάτι οι πανεπιστημιακές καταλήψεις, κάτι ο στρατός, κάτι ο γάμος συμβαίνουν και απρόοπτα βρε αδερφέ, τα οποία όμως καλό είναι να τα αποφεύγουμε τηρώντας 3-4 πραγματάκια που όλοι έχουμε συμφωνήσει εδώ και καιρό (Kopsi καλή ιδέα θα ήταν να κάνουμε ένα post ή ακόμα καλύτερα ένα μόνιμο link με τα πραγματάκια αυτά, όχι φυσικά ότι δεν τα ξέρουμε, αλλά καλού κακού να υπάρχουν αναρτημένα, επίσημα, προς πάσα κατεύθυνση, προς γνώση και ταπεινή συμμόρφωση…think about it). Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους! Όχι ότι δε θέλουμε δουλειά, σίγουρα δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, είμαστε μόλις στην αρχή, όμως αυτοκριτική δε σημαίνει να λέμε μόνο τα κακά…Πρέπει να λέμε και τα καλά, ειδικά όταν τα αποτελέσματα είναι ορατά σε γήπεδο και βαθμολογικό πίνακα….
Εεε… Τελικά έχω κι άλλο σχόλιο: Φέρτε μας και τον Κατσέλη…. Yeah!!!!!
Ciouaouaouaouaoua
Υ.Γ. (προς Kopsi) H πέννα μου πρόεδρε δε στεγνώνει ποτέ!!! Απλά είχα κάτι προβληματάκια με το blogger dashboard που σου’ λεγα χθες…
(προς Pallis) Δες το comment μου..
(προς Razor και Max) Τσακιστείτε κι ελάτε να παίξετε ρε κωλόπαιδα….

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός