Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007
Η χθεσινή μέρα αποδείχθηκε αρκετά κουραστική κι έτσι σήμερα εκπληρώνω την υπόσχεσή μου για τη δική μου οπτική.
Πριν αρχίσω θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για το feedback και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το χθεσινό 3point post. Και δε μιλάω μόνο για τα θετικότατα σχόλια που ορισμένοι εκλεκτοί συμπαίκτες έκαναν, για τα οποία τους ευχαριστώ πολύ. Ούτε μόνο για το γεγονός ότι το χθεσινό poll έφυγε από την κορυφή της ιστοσελίδας μας. Τα credits γι'αυτό πρέπει να πάνε στον Verou, αλλά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που αντέδρασαν σαν να ενστερνίστηκαν απόλυτα την άποψή μου... Γι' αυτό δε μπορώ φυσικά να να ευχαριστήσω κανέναν, μπορώ όμως να πω ότι κέρδισαν ακόμα περισσότερο το σεβασμό μου, γιατί το να αλλάζεις άποψη και μάλιστα δημόσια, όχι μόνο θέλει προσόντα, αλλά αποδεικνύει πλήρως τα λεγόμενά μου για την παιδεία και την υπευθυνότητα των μελών που ασχολούνται με το blog. Αναφέρομαι και σ' ένα άλλο γεγονός, το οποίο δεν ξέρω αν το ερμήνευσα καλά (η έλλειψη γνώσης τεχνολογικής περί τα blogs και το ερώτημα αν στα polls συμμετέχουν μόνο team members, με κάνουν κι αμφιβάλλω), αλλά θα το αναφέρω ούτως ή άλλως, γεγονός που με ώθησε να κάνω το παρόν κείμενο post (και όχι comment, όπως είχα υποσχεθεί χθες):
Εκεί κατά το απογευματάκι, το χθεσινό πρωινό poll αντικαταστάθηκε από ένα άλλο, το οποίο υποθέτω ότι ήταν ίδιο με αυτό της προηγούμενης βδομάδας για το ποια θέση μας αξίζει στο βαθμολογικό πίνακα... Το poll πρέπει να ήταν στην ιστοσελίδα περίπου 2-3 ώρες, πριν το βγάλει ο Verou εντελώς, από περιέργεια δε, τσέκαρα να δω αν κανείς έχει απαντήσει... Προς μεγάλη μου έκπληξη, από 2 άτομα είχαν ψηφίσει για τις θέσεις 5-6 και 7-8, ενώ ΤΕΣΣΕΡΑ είχαν ψηφίσει 11-12. Αν δεν απατώμαι την προηγούμενη βδομάδα μόνο δύο ήταν αυτής της τελευταίας άποψης... Αλλά ακόμα κι αν κάνω λάθος, το ότι το συγκεκριμένο poll ήταν στην ιστοσελίδα για τόσο λίγο χρονικό διάστημα, και ότι κάποιοι μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν, σημαίνει ότι ίσως οι Kopsi, Dredd, Verou, Pallis, Max δεν είμαστε τόσο γραφικοί όσο νιώθουμε γράφοντας εδώ, και ότι και άλλα άτομα κοιτούν το blog. Η άποψή μου φυσικά για τα ως άνω κακόμοιρα άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους δεν έχει αλλάξει, τονίζω όμως ότι χαίρομαι που το post μου, καθώς και το blog γενικά δεν περνάει απαρατήρητο. Η αδιαφορία ήταν το τελευταίο που στόχευα γράφοντας χθες το απόγευμα, και νομίζω ότι τελικά η αντίδραση (και ανάδραση) που προκάλεσε έχει κατευνάσει και τις πιο μεγάλες ανησυχίες που είχα χθες όταν το έγραφα... Αυτό είναι καλό, γιατί ακόμα κι αν κάποιοι μιλήσουν, έστω εν θερμώ, έστω εκτός blog, έστω παράλογα και χωρίς επιχειρήματα, θ' αρχίσει και στη μικρή ομάδα μας να λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο θαύμα του ανθρώπου: ο Διάλογος! Αμήν και πότε...
Όσο για την οπτική μου περί της Αδράνειας, έχω να πω τα εξής: Σήμερα έχουμε ένα πολύ δύσκολο (λόγω απουσιών) παιχνίδι, το οποίο είναι και αρκετά κρίσιμο, καθώς δεν έχουμε εξασφαλίσει τη βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε, και η οποία θα κρίνει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στα play-offs... Ελπίζω ο Hadji, να γίνει καλά και να μπορέσει να παίξει, γιατί χωρίς τερματοφύλακα τα πράγματα θα είναι δύσκολα!
Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος να εξωτερικεύσω τους δικούς μου στόχους και τα δικά μου θέλω απ' την Αδράνεια, είναι να πω τί θα ήθελα απ' την "ιδανική Αδράνεια" σήμερα: Σήμερα θα ήθελα να πάω κατά τις 9 στο γήπεδο. Να βρώ εκεί στην καφετέρια, ή στο άδειο γηπεδάκι δίπλα που κάνουμε προθέρμανση κανα δυο συμπαίκτες. Να χαιρετήσω, να πούμε καμιά βλακεία, να κάνουμε κανα τακουνάκι, όλοι μαζί, όχι σε πηγαδάκια. Να πειράξω τον Kopsi για το σκουφάκι του, να με πειράξει ο Pallis για τα κιλάκια μου. Να σχολιάσουμε λίγο το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής μας... 5΄ πριν το παιχνίδι έχουμε μαζευτεί όλοι και σιγά σιγά σοβαρεύουμε. Λίγο, όχι πολύ. Λιγάκι, ίσα ίσα για να δούμε ποιοι είμαστε και πως θα παίξουμε. Μόλις τελειώσει το προηγούμενο παιχνίδι μπαίνουμε μέσα. Πριν αρχίσει το δικό μας παιχνίδι δίνουμε χέρια, κάνουμε σαλαμάκια, τραβάμε ο ένας τα μάγουλα του άλλου, κάνουμε τέλος πάντων ότι μπορούμε για να αισθάνονται οι συμπαίκτες μας άνετα, καλωσορίζουμε τους τυχόν νέους παίχτες και το παιχνίδι αρχίζει... Μέσα στο παιχνίδι είμαστε πια σοβαροί. Όχι σοβαροφανείς, σοβαροί. Φωνάζουμε στους συμπαίκτες μας μόνο όταν δε βλέπουν κάτι, χωρίς να προσβάλλουμε κανέναν. Αν χάσουμε το μέτρο, ζητάμε και κανα συγνώμη, ανθρώπινα όλα. Όταν κάποιος είναι ελεύθερος, του δίνουμε μπάλα. Όταν κάποιος δε μπορεί να τρέξει και μπορούμε εμείς, τρέχουμε εμείς. Όταν κάποιος κάνει βλακεία, πάμε κοντά και του λέμε "σιγά ρε, δεν έγινε και τίποτα". Όταν κάποιος κάνει κάτι παραπάνω (πχ τακουνάκι) αντί να τον βρίζουμε και να ανεβάζουμε ψυχολογικά τους αντιπάλους, χτυπάμε χαρακτηριστικά τις παλάμες των χεριών μας, τον κοιτάμε χαμογελαστά με μισό μάτι και του λέμε "ά, ρε φίλε δεν πέτυχε..." και κάνουμε τους αντιπάλους μας να νομίζουν ότι παίζουν με βραζιλιάνους... Γενικά είμαστε άνετοι, αλλά σεβόμαστε και τους συμπαίκτες. Κάνουμε το κάτι παραπάνω, μόνο όταν νομίζουμε ότι θα πιάσει. Αν κουραστούμε, εκνευριστούμε, κάτι δεν κάνουμε καλά στο γήπεδο, βγαίνουμε μόνοι μας, δίνοντας τη θέση μας στους παίκτες που είναι στον πάγκο. Αφού έχουμε παίξει τέλος πάντων όσο σωστά μπορούμε τη μπάλα, και έχουμε προσπαθήσει τουλάχιστον όσο οι υπόλοιποι στο γήπεδο, το παιχνίδι λήγει. Χάσουμε, κερδίσουμε, δίνουμε το χέρι στον αντίπαλο, λέμε "μπράβο" σ' αυτούς που ξεχώρισαν. Λέμε "δεν ήσουνα σε μέρα, δεν πειράζει" σ' αυτούς που υστέρησαν, πάμε πίσω στην καφετέρια, πίνουμε κανα δυο νεράκια, αυτοσαρκαζόμαστε ξανά. Πάλι όλοι μαζί, όχι σε πηγαδάκια.. Δίνουμε ραντεβού την επόμενη βδομάδα και περιμένουμε όλοι το σχόλιο του Kopsi (κι όποιος άλλος θέλει σχολιάζει, αλλά ο Kopsi είναι ηγετική φυσιογνωμία, όπως και να το κάνουμε) στο δίκτυο.
Αυτό θα ήθελα ΣΗΜΕΡΑ απ' την Αδράνεια. Αυτό είναι τόσο εύκολο που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ σήμερα... Αν τώρα δεήσουν κάποιοι κύριοι και μιλήσουν μπορεί να κάνουμε διάλογο. Μπορεί τελικά ν' αποφασίσουμε να πάμε του χρόνου (ή και πιο νωρίς) λίγο πιο σοβαρά, με θέσεις, συστήματα και τέτοια... Μπορεί ακόμα ν' αποφασίσουμε ότι θέλουμε προπονητές, αρχηγούς, προέδρους, χειμερινή κολεξιόν όπως οι Δράκοι F.C... Αλλά το να είμαστε μια παρέα που παίζει μπάλα γίνεται και σήμερα ρε παιδιά...
Χαιρετίσματα σε όλους, θα τα πούμε το βράδυ

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

Τι να πω ρε Dredd.. μετά το χθεσινό θεωρούσα πως ημουν "πλούσιος..". Σήμερα ξαφνίαζομαι και πάλι.. Χαίρομαι που είσαι στην ομάδα και μπορείς να μιλήσεις και να πείς - καλύτερα και απο όσο θα μπορούσα να φανταστω, ότι εστερνίζομαι.. να 'σαι καλά..
Y.Γ. Ετσι οπως το πάς θ αμε κάνεις να συμπαθίσω το επάγγελμα που θες ν αακολουθήσεις (που τους εκφραστές του δεν τους έχω υψηλά στη λίστα μου.. ΜΑΚΑΡΙ και ελπίζω να μην έχει ν ακάνει πως δεν ασκείς το λειτούργημα - κατά την άποψη μου, του δικηγόρου..

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός