Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2007
Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων τον τελευταίο καιρό, δεν κατάφερα να γράψω αρκετά πράγματα που ήθελα να πω που τελικά κοντεύουν με τις εξελίξεις στα post να μην έχουν ενδιαφέρον…

Θα προσπαθήσω να έχω ένα ειρμό σε αυτά που θα πω, αν και μου φαίνεται δύσκολο..

Όταν δημιούργησα αυτό το site-blog , πριν κάτι μήνες είχα μια εικόνα στο μυαλό μου για το τι θα ήθελα να είναι! Σήμερα σχεδόν 5 μήνες μετά την πρώτη δημοσίευση μπορώ να πω πως έχω λίγο χαζέψει με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, και με την καλή αλλά και με την κακή έννοια.. και εξηγούμαι:

Α) Σίγουρα ποτέ δεν μου πέρασε στο μυαλό πως μέσω του BLOG μπορεί να
κάνω –ουμε, κακό στην ομάδα. Σήμερα κατάλαβα πως με λάθος χειρισμούς μπορεί να γίνει και αυτό.

Β) Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συμμετοχή και ενεργητικότητα της ομάδος σε σχέση με το blog - μπορεί να ανεβεί κι άλλο ο αριθμός των ενεργών bloggers. Η μικρή επισκεψιμότητα και συγγραφή κειμένων από τους παίχτες στην αρχή, με είχε κρατήσει επιφυλακτικό αν το blog είχε λόγο ύπαρξης. Τώρα θεωρώ ότι έχει βάλει και αυτό από την μεριά του ένα χέρι στο να πάει η ομάδα σε ένα «άλλο» ανώτερο από κάθε άποψη επίπεδο.

Γ) Σίγουρα ΔΕΝ ήταν σκοπός του BLOG να σπείρει διχόνοια και αναταραχή στην ομάδα, και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το κάνει αυτό. Απαιτώ σεβασμό στους συμπαίχτες αλλά και απλούς αναγνώστες του BLOG – ναι υπάρχουν και αυτοί, από όλους, αλλά και σεβασμό του καθενός απέναντι στον εαυτό του και την εικόνα του προς τα έξω.


Από την στιγμή που κάποιος είναι μέλος μιας ομάδας - όπως η δική μας, η συμπεριφορά του και η εικόνα του στα πλαίσια που αφορούν την ομάδα, αντιπροσωπεύει ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και όχι μόνο τον εαυτό του.

Καλό είναι λοιπόν, πέρα από την πλάκα, τα νεύρα, το πάθος, και τα πειράγματα, ο καθένας μας από μόνος του να βάζει όρια στον εαυτό του. Αλλιώς θα του επιβληθούν έτσι και αλλιώς από τα αποτελέσματα που θα έχει η συμπεριφορά του στους γύρω του, αλλά και από εμένα! (νομίζω πως το δικαιούμαι ως Πρόεδρος – εκτός και αν κάποιος θεωρεί πως κάνω κατάχρηση της ιδιότητας αυτής ως τώρα- αλλιώς να πάω σπίτι μου να παίζω FIFA 2007 και FOOTBALL MANAGER).

Στα καθέκαστα τώρα..

1) Το τελευταίο μας παιχνίδι του 2ου γύρου έμελε να είναι και η ευρύτερη νίκη μας στις 22 αγωνιστικές που παίξαμε (πολλές ομάδες πήραν 1-2 παιχνίδια χωρίς αγώνα για διαφόρους λόγους), και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν θεωρώ το ότι οι αντίπαλοι ήταν 7 σημαίνει πως η νίκη έχει μικρή αξία. Υπενθυμίζω πως έχουμε χάσει αντίστοιχο παιχνίδι με παραπάνω παίκτη. Σίγουρα κάπου χαλαρώσαμε (το είχαμε και λίγο ανάγκη), αλλά θεωρώ στο βαθμό που δεν επιβάρυνε την ομάδα, καλώς το κάναμε τώρα που μπορούσαμε.

2) Συμπληρωματικά στο post του DREDD (πολύ καλό!) για το παιχνίδι αναφέρω ότι, τα γκολ για την ομάδα πέτυχαν :

(διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ) (ΞΑΝΑΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ)

ΑΛΕΚΟΣ (known as BELE from now on)(1),

ΜICHAS (1),

ΘΑΝΑΣΗΣ (2),

TAKIS (3),

KOPSI (1).

3) Θα προσπαθήσω σύντομα, να ανεβάσω κάποια στατιστικά στοιχεία για τους 2 γύρους – δυστυχώς όχι πλήρη, που νομίζω θα φανούν κάποια πράγματα για την ομάδα και τους παίχτες.


Τέλος θέλω να πω 2 πράγματα γι’ αυτά που είδα τις τελευταίες μέρες στο
blog και όχι μόνο…


Θεωρώ πως το επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ μας ως τώρα είναι άριστο και πρέπει αυτό να το διαφυλάξουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε κάποιοι ξεφύγει από τα όρια, που αναφέρω πιο πάνω, μερικές φορές ακόμα και κατ εξακολούθηση. Όμως το όμορφο κλίμα και η υπομονή μερικών βοήθησαν να μην υπάρξουν τριβές σοβαρότερες από αυτές που αντίκρισα σήμερα διαβάζοντας το
blog και τα λεγόμενα των PALLI, HADJI, VEROU και DREDD. Οι τριβές δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα (ιδιαίτερα αν είναι με το αγαπημένο μας - αντίθετου φύλου - ταίρι μας). Μπορούν όμως να ανάψουν και φωτιές, που με αυτό το post θα προσπαθήσω να προλάβω..


Είμαστε όλοι ξεχωριστοί, με ιδιαίτερο ταπεραμέντο,
humor, τακτ, ορμή και γενικότερο τρόπο συμπεριφοράς και αντίληψής. Στο βαθμό που αυτό δεν επηρεάζει το σύνολο της ομάδας – δημοκρατία έχουμε άλλωστε – είναι επιθυμητό και δεκτό. Είμαστε όλοι ίσοι, όχι όμως και ίδιοι.

Η διαφορετικότητα του καθενός λοιπόν ορίζετε και παύει να δικαιολογείται όταν κάποιος θίγετε από ένα γεγονός.


Εδώ θα αναφέρω ένα παράδειγμα που θα βοηθήσει να καταλάβετε πως τα πράγματα δεν παίζονται πάντα επί προσωπικού. Στο παρελθόν υπήρχε στην ομάδα παίχτης – τεχνικά από τους αρτιότερους που έχουν περάσει από το
roster της, που πέρα από την άσχημη συμπεριφορά του (απότομος, προσβλητικός, ανεγκέφαλος στις αντιδράσεις του) πέρα του ότι χάλαγε την εικόνα της ομάδας (τακτικές και σύνηθες φαινόμενο παρατηρήσεις από διαιτητές και συμπαίκτες σε κάθε σχεδόν παιχνίδι), εκνεύριζε, αποσυντόνιζε και προσέβαλε συμπαίκτες του. Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε και πήρε την άγουσα για το σπιτάκι του, όσο χρήσιμος και αν φαινόταν τη στιγμή εκείνη. Τελικά η αποχώρησή του σήμανε και την αναγέννηση της ίδιας της ομάδας. Επιγραμματικά θα αναφέρω την επαναλαμβανόμενη παρατήρησή μου, ως μεγαλύτερη όχληση για μένα, της άσκοπης – αναίτιας και κατ εξακολούθηση βωμολοχίας και συγκεκριμένα στα Θεία, που ως Γιάννη ακόμα και αν δεν ήμουν Χριστιανός – που είμαι ακόμα και αν δεν είμαι ο τυπικότερος και ο ευσεβέστερος, με έθιγε σε βαθμό μη ανεκτό και με οδήγησε να τον προσβάλω πάρα πολύ άσχημα δημοσίως ώστε να λάβει τέλος ένα πολύ άσχημο φαινόμενο. Αναφέρω τούτο ως παράδειγμα που δεν έθιγε κάποιον άμεσα αλλά έμμεσα, παρόλα αυτά σε σημαντικό βαθμό.


Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στον καθένα ξεχωριστά και δημόσια και όποιος θέλει εδώ είμαστε να τα πούμε πίνοντας το καφεδάκι μας..


HADJI : Θεωρώ πέρα από εμένα, πως όλοι οι συμπαίκτες σου σε σέβονται και σε εκτιμούν ως άτομο όπως είσαι. Η θέση σου στο γήπεδο όμως είναι δυστυχώς κρισιμότατη και δύσκολη. Αυτό σε εκθέτει πολλές περισσότερες φορές σε σχόλια και κριτική από τους συμπαίκτες σου. Εκτιμώ πως εάν δίνεις όλη σου την προσοχή και προσπάθεια στο παιχνίδι (όπως αρκετές φορές έχεις κάνει), κανένας δεν θα βιαστεί να σε κατηγορήσει για οτιδήποτε είναι πέρα από αυτό που μπορείς βάση των δυνατοτήτων σου να κάνεις. Αυτό όμως προϋποθέτει, τις στιγμές που κάνεις το λάθος (όπως όλοι κάνουμε), να το παραδέχεσαι, δείχνοντας το έμπρακτα και προσπαθώντας ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, χωρίς να ψάξεις να κατηγορήσεις άλλο συμπαίκτη που μπορεί ακόμα και να έχει μερίδιο ευθύνης ή και ολόκληρη την άμυνα. Άφησε τον να το πει μόνος του και προσπάθησε να τον ηρεμίσεις γιατί και αυτός αισθάνεται άσχημα. Η στάση σου στο παιχνίδι πρέπει να αποπνέει ηρεμία και εμπιστοσύνη στην άμυνα και την υπόλοιπη ομάδα.


PALLIS: Αν θες να είσαι ο αρχηγός (νομίζω πως το αξίζεις και μπορείς), πρέπει και να το δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Οφείλεις να είσαι το παράδειγμα για τους συμπαίκτες σου, εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Να τους επιβάλλεσαι όταν παρεκτρέπονται και να τους συνετίζεις και ταυτόχρονα να κρατάς την δική σου ψυχραιμία. Δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Έτσι θ’ αποπνέεις το σεβασμό των υπολοίπων και θα έχεις και ουσιαστική οντότητα ως αρχηγός. Αλλιώς θα έχεις απλά ένα διακοσμητικό τίτλο. Φαινόμενα σαν το προχθεσινό με VEROU MAX πρέπει να τα αντιλαμβάνεσαι εν τη γενέσει τους και να πράττεις καταλλήλως. Το ότι είμαι στον πάγκο αλλαγή, δεν σημαίνει πως μιλάω στο κινητό - ναι το είδα και αυτό, αλλά συμμετέχω και παρακολουθώ το παιχνίδι και προσπαθώ από την θέση μου να βοηθήσω σε ότι μπορώ. Αυτό φυσικά ισχύει για ΟΛΟΥΣ αλλά ακόμα περισσότερο για σένα.

VEROU: Νομίζω πως έχεις καταλάβει πώς και σε εκτιμώ…

(Η συνέχεια το βράδυ.. που θα έχω χρόνο)

Έχω καθυστερήσει λίγο… Ίσως Τρίτη να την έχω γράψει την συνέχεια..

2 ΣΧΟΛΙΑ:

dreddoukos77 είπε...

Πρόεδρε, βγάλε απ' τον Αλέκο ένα γκολ και χρέωσέ το στον Μίχα

dreddoukos77 είπε...

Πρόεδρε σ' έχουμε τρελάνει, τον ΜΙΧΑ όχι στον Μάκη...

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός