Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 14 Μαρτίου 2007

Έλα να πάμε σ' ενα μέρος άνθρωπος να μην υπάρχει.
Ούτε νέος, ούτε γέρος, ούτε οι δυό μας άμα λάχει.
Και κάπου εδώ το ενδιαφέρον γίνεται πιο έντονο... παίξαμε με την κορυφή και αυτό είναι μια ευκαιρία να δούμε τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Και επειδή ο καθένας αυτή τη δύσκολη στιγμή έχει χρέος να λέει την παπαρδέλα του, θα πω κι εγώ την δική μου!
Θα κάνω μια λίγο άτοπη σκέψη και αν αγγίξω την βλακεία παρακαλώ πείτε μου... Σκέφτομαι πως σχεδόν αν ο καθένας από μας αντικαθιστούσε έναν οποιονδήποτε παίχτη των Uber Alles τότε οι παραπάνω θα ήταν μία καλύτερη ομάδα. Αυτό για δύο λόγους:
1. Τρέχουν όλοι σαν σκυλιά. Εμείς δεν τρέχουμε σαν σκυλιά, έχουμε όμως παίχτες που κάνουν ΜΠΑΜ ότι πρέπει να παίζουν σε συγκεκριμένο ρόλο, πράγμα που αυτοί δεν είχανε. Άρα οι ταχύτητά τους σε συνδιασμό με την μοναδικότητα μας θα έκαναν έναν όμορφο συνδιασμό (κάτι σαν την παρτούζα).
2. Είχαν οι λούστιδες φοβερή κυκλοφορία μπάλας! Δεν τους έβγαιναν όλες οι μπαλιές, όμως η βεβαιότητα τους ότι αν κάνουν κίνηση σε κενό χώρο δεν θα περάσει απαρατήρητη έδινε μια εκ των προτέρων ορθότητα ακόμα και στις λανθασμένες μπαλιές τους. Είχαν δηλαδή ομαδικότητα, πράγμα που θα έκανε τον οποιονδήποτε από εμάς να φανεί.
Επειδή ταχύτητα σαν ομάδα δεν πρόκειται να αποκτήσουμε που να τραβάμε τα βυζά μας, πρέπει νομίζω να δουλέψουμε στην ομαδικότητα. Είδα αμέτρητες φορές σήμερα αμαρκάριστους παίχτες να ζητάν μπάλα, ακόμα και σε θέση για γκολ, και αντί ο μπαλοκράτορας να τους δώσει την μπάλα να σκέφτεται: "Ας ξεφορτωθώ πρώτα τον αντίπαλο και βλέπω..." ενώ πρώτο του μέλημα θα έπρεπε να είναι η πάσα, δηλαδή να σκεφτεί: "Ας κάνω πάσα και βλέπω...". Και στην περίπτωση που υπήρχε ξεμαρκάρισμα του έλεγε: "Αφού είμαι ξεμαρκάριστος ας σουτάρω!".
Βέβαια θα μου πείτε πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, καμιά φορά θα χρειαστεί να κάνεις ξεμαρκάρισμα και σουτ αντί για πάσα. Όμως ακριβώς αυτό θα πω κι εγώ, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και καμιά φορά χρειάζεται και η πάσα!
Να προσθέσουμε πάνω, το ατού μας είναι η μοναδικότητα στην ικανότητα των παιχτών μας. Αν δεν συνδυάσουμε αυτές τις μοναδικότητες με όμορφο ομαδικό παιχνίδι από όλους λίγες θα είναι οι περιπτώσεις που θα καταφέρνουμε να βρισκόμαστε σε θέσεις βολής και ητές από ατομική ενέργεια η λάθος του αντιπάλου.
Τερματοφύλακα, βάλε την τεχνολογία στο χέρι του προπονητή και πες του αν είναι εύκολο να μας γράψει ήνα σου περάσει μηνύματα να μας γράψεις στο blogger αν γίνεται πολύ συγκεκριμένα πράγματα να σκεφτόμαστε μέχρι το επόμενο φιλικό. Το συγκεκριμένα πάει στο να μιλήσει για πρόσωπα, αν βεβαία συμφωνείται όλοι σ' αυτό!
Πουτάνα μπάλα! Άτιμη κενωνία! Ρουβά είσαι μαλάκας! Αδράνεια παρά σιέμπρε! Βάτος λόκος φορ έβερ! Αυτή τη φορά Θέλω τις Γνώμες σας. Καλό Πάσχα!

2 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

1ον... δεν σχολίασες τον Post tου Μάριου.. Τόσο φαιά ουσία ξόδεψε το πουλάκι μου..
2ον... εχεις λολέψει...
3ον λογικό!!!
4ον Θα παρεις ποσταρισμένη απάντηση..
5ον Ας έιχε ένα ραντάρ να τους γράφει για υπερβολική ταχύτητα και τώρα θα σου έλεγα εγώ.. Κουράστικα να τους βλέπω να περνάνε με κόκκινο..
Λίγη τσίπα δεν έχουν..

dreddoukos77 είπε...

Η αρχή ενός διαλόγου λοιπόν.... Θα σου έκανα σχόλιο (γουστάρω πολύ το εξελληνισμό της σελίδας!) αλλά θέλω να κάνω post, απόλυτα σχετικό μ' αυτά που λες.
Υ.Γ. (που δεν χωράει σε post) όλο για ηττοπάθεια αυτοκατηγορείσαι, χθες μόνο αυτό δεν είδα από σένα! Ας αρχίσει λοιπόν εποικοδομητικός διάλογος από τις σκέψεις του πιο "ηττοπαθούς" "παυλο-εξαρτημένου" ατόμου...

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός