Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 6 Μαρτίου 2007


Σχολιο:
Με την τελική βαθμολογία στα χέρια μας μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το πρωτάθλημα..
Α) Ουσιαστικά υπήρξαν 2 γκρούπ ομάδων 6 και 6. Στο πρώτο ξεχώρησαν οι 2 πρώτοι όπως και ο 3-4 από τους 5-6 που έχασαν το πλεονέκτημα για το 2ο γύρο των play off. Στο 2ο γκρουπ ξεχώρησαν Adrania, KINDER και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από της υπόλοιπες 3 που ήταν στις τελευταίες θέσεις.
Β) Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλήτερο 2ο γύρο (μέχρι και νίκη επί του πρώτου της βαθμολογίας) με αποτέλεσμα να πάρει η ομάδα θάρρος και ελπίδες για κάτι καλήτερο στο μέλλον.
Γ) ..

1 ΣΧΟΛΙΑ:

dreddoukos77 είπε...

Εγώ έχω να κάνω ένα άλλο σχόλιο....
Αντί να χωρίζουμε τις ομάδες σε δύο εξάδες, καλύτερα να τις χωρίζουμε όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι στο RiverCamp σε τρεις τετράδες και να δούμε ρεαλιστικά ότι μόνο την τελευταία στιγμή είχαμε μια τεράστια αγωνιστική άνοδο και ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της ομάδας μας (άρα η Αδράνεια είναι καλά και είναι Υδροχόος!!!).

Μάλλον το μόνο ρεαλιστικό συμπέρασμα είναι ότι παρ' όλο που είχαμε υπομονή και επιμονή ωστόσο έλειπαν κάνα δύο παίκτες απ' την ομάδα (πρέπει να' μαστε η μόνη ομάδα με δύο Alexander the Great! -όχι ότι δε μας αρέσει ο Θανάσσης, έτσι;-), οι οποίοι μόλις ήρθαν κατάφεραν να "κολλήσουν" μαζί μας και να αναδείξουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας...

Αυτό που απομένει είναι να συνεχίσουμε έτσι, κόντρα σε λογική και προγνωστικά, αποδεικνύοντας τις σύριγγες του Verou άχρηστες κι αυτές του Νονού ρεαλιστικές. Να ενσωματώσουμε και τον καινούργιο Μητσάρα, να υποδεχθούμε και τον Razor... Το να "συνεχίσουμε έτσι" όμως είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε μία ομάδα, ακόμα κι αν αυτή είναι επαγγελματική, όχι για μας που είμαστε χαβαλέδες. Αυτό όμως που νομίζω ότι είναι εύκολο είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά και να γουστάρουμε κάθε φάση που βρισκόμαστε είτε μέσα στο γήπεδο, είτε δίπλα απ' αυτό (στον πάγκο)!!! Αυτά...
ΑΔΡΑΑΑΝΕΙΑΑΑΑ!!!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός